buluşma 

adana çık aradan

1. genco erkal ve dolunay soysert'in birlikte oynadığı akıllı ve güzelin buluşmasını anlatan tiyatro oyunu.genco erkal einstein rolünde,dolunay soysert ise marilyn monroe rolündedir.görülmeye değer bir oyun.
    (stars giggle meh every nite, 21.04.2005 12:54)

2. iki kişinin birbirini bulması anlamındaki işteş fiil.
    (nectar, 26.06.2006 03:04)
  3. buluşmaktan olumsuz emir.
    (budur, 05.12.2007 17:08)
  4. ucurtmanın başrolde oynadığı, pedagojik formasyonun yönettiği; yakında arzu edenlerin izleme şansı olacağı kısa film.

şimdilik şunu söyleyebilirim ki izlemesi muhtemelen keyifli olacak, ama çekmesi malum hava şartlarından kelli acıların en büyüğü olmakta bizim için. filmin konusunu geçiyorum, kamera arkasının ana konusu-olayı şudur:

''lan kedi! miyavlama! insan üşüyo burda!!'' (a tribute to great dilemma.)
    (ya moor, 18.02.2008 01:16 ~ 01:22)
  5. (bkz: büyük buluşma)
    (hplovecraft, 18.02.2008 01:31 ~ 01:31)
  6. çekimleri bugün itibariyle sona eren, yediğim tokatın haddinin hesabının olmadığı bir pedagojik formasyon filmi. heyecanla bekliyoruz kurgudan çıkışını. release date henüz açıklanmadı.
    (ucurtma, 25.02.2008 19:25)
  7. http://www.metacafe.com/...
    (wondrous, 17.03.2008 15:49)
  8. afişte resmim çok küçük basılmış komplekse girdim. izlemeyin bu filmi. şaka bir yana beklentilerimizin ötesine geçen bir film oldu. repler ucurtma ve pedagojik formasyon'a gidiyor.
    (great dilemma, 17.03.2008 16:05)
  9. kısa filmlere karşı olan önyargımı kırdı geçirdi ilk izleyişimde. çok ciddi, çok pis sanat dolu, çok karanlık, çok göndermeli müthiş kısa film yönetmenlerinin beş sene sonra -teşbihen- grup hepsinin sanat yönetmenliğini "eheh babs ekmek yea" diyerek falan yapabildiği cennet vatanımda bunlara kasmadan derdini anlatan ve kesinlikle çok eğlenceli bir kısa film olmuş. eksikleri elbette vardır, yöneteni de gayet farkında görünüyordu bunun zaten kurgu aşamasında ama aşikar ki izlemeye değer.
    (palanthaser, 17.03.2008 16:05 ~ 16:06)
  10. yönetmenle frp'de eternity'de aşk yaşadığım için başrolü kaptım. mutluyuz.
    (ucurtma, 17.03.2008 17:50)
  11. bir adet murat yılmazyıldırım şarkısıdır. harikadır. özellikle nakarat kısmında bir kadın sesi geliyor. harikulade...

aha da sözleri;

düşler aldım gemilerden, aşklar sattım denizlere..
    dünya döndü ateş söndü, yarin adı güldü...
    aşk gibi göçmen oldum, aşkı kana kana içer oldum..
    ateş döndü dünya söndü , yarin adı güldü...

düne ait her şey bugünü anlatır,
    özleyişlerim bundandır...
    gözlerimi kapayıp mavileri ağırlasam,
    değişir mi hayat bilmem...

savaş açtım kötülere
    barış yaptım suretimle..

dağlar için ağıt yaktım
    garip ömrümü seyre daldım...
    ateş döndü dünya söndü , yarin adı güldü...

düne ait her şey bugünü anlatır,
    özleyişlerim bundandır...
    gözlerimi açıp pembeleri uğurlasam
    değişir mi hayat bilmem...
    (fantastikkarakterleriolmasadanickimcokfantastik, 01.04.2008 13:38 ~ 13:39)
  12. ---şok şok şok! flaş flaş flaş! az sonra!---

kamera arkası olsun önü olsun tüm görüntüleri ile takdire şayan, anlamak & gülmek için kullanma klavuzu gerektirmeyen, pedagojik formasyon bandrollü kısa film..devamı illa ki olacaktır ki zaten bunu saymıyoruz..o derece..serinin başlangıcı, portföy katolizörü, motoru ısıtan, petrol çıkartan, east side & west side c'mon everybody, jo jo bööörrlin! madafaka diye bağırtan..

---şok şok şok! flaş flaş flaş! az sonra!---
    (zeus, 14.04.2008 13:05)
  13. hep bi yerlerin önünde olur.
    (bkz: ykm nin önü)
    (bkz: dost kitabevinin önü)
    (bkz: belediyenin önü)
    (quenya, 17.04.2008 14:13)
  14. bambaşka şeyler ararken tanıdık bir görüntüyle beni çekmiş olan, insanın suratına bir 'şamar' gibi patlayan burak topçuoğlu filmi. oldukça keyifli, bir daha izlenesidir. zamanını harcayan herkesin eline emeğine sağlıktır. izleyip de yorum yazmayan yazarlar çaylak olsunlardır!

çaylaklıktan kaçış için:
    http://tr.sevenload.com/...
    (telve, 25.05.2008 01:05 ~ 01.06.2008 13:04)
  15. aslında 16:9 olması gerekirken 4:3 formatta internete düşmüş kısa film. bi ona üzüldüm.

olsun ama. artık konuşulabilir sanırım.

başta ya moor olmak üzere ucurtma ve great dilemma'ya teşekkür ederim yardımları için.

deneme, yanılma, öğrenme ve eğlenme amaçlı olduğu için pek bir beklenti olmayan bir film. umarım izleyen herkes güler, eğlenir, iyi bir 13 dakika geçirir. tek isteğim bu.
    (pedagojik formasyon, 01.06.2008 20:24)
  16. "buluşulacak kişi" yle uzaktan göz teması kurup da yanına gidene kadar nereye bakacağını, nasıl yürüyeceğini bilememenin felaket sıkıntısını oldukça güzel dillendiren kısa film.
    hayata dair küçük ama hepimizi yakalayan bir ayrıntı. teoman şarkısı dinler gibi...
    (dendelis, 01.06.2008 20:43 ~ 20:53)
  17. tokat gibi bir kısa film. ayrıca kamera arkası bölümleri de bir şekilde bulunup izlenmeli.
    (noscho, 01.06.2008 20:46 ~ 20:48)
  18. işi öğreniyoruz henüz filmi.

ödev olarak çekilen bir film içinse düş izlenebilir.
    (pedagojik formasyon, 12.06.2008 13:54)