buhranıkendisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı  

adana çık aradan

1. dördüncü nesil yazar hoşgelmiş.
    şöyle bir şey ki;

buhranı
    kendisinden
    iki
    adım
    önde
    koşan
    buhran
    pilavı
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 08.11.2007 14:12)
  2. asabi,duygusal,kokoş,şair bir kimsedir kendisi.kapris yok ama çok şikayet var onda herşeyden şikayet etme potansiyeline sahip arkadaş.bilmiyorum ki nasıl yaşadım ben bu buhran pilavıyla senelerce...bokuyla bile kavga edebilirken ben nasıl bu kadar iyi geçindim bilmiyorum ki...
    (kahraman inek öce, 15.11.2007 17:04)
  3. çizmeye gayet meraklı 4. nesil yazar `@2090587 ` *
    (frayedendsofsanity, 20.11.2007 18:28)
  4. işlek bi caddenin girişindeki yokuştan iniyoruz.yine çok gereksiz bir konu üzerinde hararetli hararetli tartışıyoruz.yokuşun sonunda demir parçaları kendi çapında barınak gibi birşeyler yapmışlar.ve buhran pilavından kocaman bir çığlık...
    çığlığın arkasından birkaç adım koşma çabası geliyor sonra durup dönüyor.gözleri kocaman açılmış ve korkuyla karışık üzgünlüğün verdiği bir ıslaklık.
    ne olduğunu anlamadan ben de korkuyorum.ne oldu diyorum bir sağa bir sola koşuşturuyor civciv gibi
    "ben bakamam ama biri baksın diyor"
    neye baksın diyorum
    "demirlerin arasında bir ölü var kediler üstünde sanırım adamı yemeye çalışıyorlar adamın eli dışarda eli çok net!" diyor.
    bir yandan tırsıyorum bir yandan anlamsız geliyor.çünkü ölü kokar ama bu adam kokmuyor.buhran pilavı hala
    "biri baksın ben bakamam"diyor.
    ecel terleri dökerek demirlere doğru gidiyorum.ilk önce gözüme el çarpıyor,gözüme çarpan bu el kalp çarpıntısı yapıyor.
    ama başka birşey yok!sadece ten renginde parlaklığı gitmiş pis bir eldiven var ve çevresinde birkaç kedi.
    hayal gücünü tebrik ediyorum ve olayı tüm mahhalle sakinlerine yaymadan önce baktığım için şükrediyorum.çünkü mahallelinin "arkadaşım ne kullandıysanız bize de verin"sözlerine mağruz kalmadan uzaklaşmış oluyoruz.

edit:gece yaşanmış bir olaydır.karanlığın etkisini de hesaba katmak gerekir.
    (kahraman inek öce, 04.12.2007 11:19 ~ 11:29)
  5. burhanınkedisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı şeklinde okuduğum nike sahip dördüncü nesil yazar.kedi ve buhran pilavı arasındaki bağlantıyı kuramamıştım zaten.hoşgelmiş.
    (guanoapes, 04.12.2007 11:28)
  6. kod adı buhran pilavı olan yazar. sanırım.
    (ahmet karaca, 16.12.2007 17:14)