belki ilginizi çeker
  1. · bir sabah kayser sozer olarak uyanmak
  2. · gerilla kuramcıları
  3. · sevilmediğini bilmek
  4. · günlük hayatta karşılaşılan vizyonsuzluklar
  5. · ergenekon dan sonra pkk eylemlerinin kesilmesi
  6. · vodafone
  7. · geçen haftanın en beğenilen girileri
  8. · itü sözlük yazarlarının ortak paydaları
  9. · ortak payda
  10. · kedi uyanmasın diye ceketini kesmek
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · call of duty modern warfare 2
  3. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · banu güven
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · alex hagi den daha iyidir
  8. · adana anadolu lisesi
  9. · still loving you

bugun burda cumartesi  

1. haluk levent'in "bugün orda da cumartesi mi?" sözlerine nickiyle cevap verdiğini düşündüğüm yazar.
    (elladan tinuviel, 30.03.2008 00:48)
  2. bugun burda cumartesi, sen de beni benim kadar özledin mi diye devam eder. 5. nesil arı yazar.

(bkz: buyrun benim)
    (bugun burda cumartesi, 30.03.2008 01:02)
  3. girilerinden anladığım kadarıyla içinde küçücük bir çocuk barındıran,duygusal beşinci nesil yazardır.
    (magnetic resonance, 20.04.2008 22:32)
  4. feridun düzağaç'ın cumartesi isimli şarkısında geçen cümle.. şarkıya bakarsak;

bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim.
    sensiz anlamsızlığımı anldım,
    dön vesaire demek için.
    bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim.
    sensiz anlamsızlığımı anldım,
    dön demek için.
    bugün burda cumartesi.
    ben senin saçlarını,
    suçlar bakışlarını,
    geveze susuşlarını bile özledim.
    ayrılık bu söyle sende farklı mı?
    zaman,aynı soğuk,aynı hazan.
    bugün orda da cumartesi mi?
    sende beni benim kadar özledin mi?
    aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek,
    ne kadar acı,
    ne kadar komik
    ve bana ait değil mi?
    gülmeeeeee incinirim,
    gülmeeeeee incinirim,
    gülmeeeeee incinirim,
    gülmeeeeee.
    (palmira, 20.04.2008 22:43 ~ 27.04.2008 01:31)
  5. kullanıcı adının hikayesine kocaman anlamlar yüklemiş sözlüğün her anlamda itülüsü...içten bir merhabanın geri dönüşümü ocakta unutulan yemeğin yanması olmamıştır umarım.
    (tayyizemane, 18.05.2008 17:57 ~ 18:03)
  6. uzun dönem çaylaklığa alınmış olan yazar,sözlüğün özlenen kişisi,anlamlı girileri bünyesinde bulunduran muhterem zat.
    (magnetic resonance, 13.06.2008 21:38 ~ 21:39)
  7. kim bilir belki sende 4-5 yaşlarındayken annene sormuşsundur " anne ben nasıl dünyaya geldim? " diye.belki oda her anne gibi " seni leylekler getirdi yavrum " demiştir.belkide meleklerin getirdiğini söylemiştir.bilemiyorum benimkisi tahmin sadece..ama iyi ki doğmuşsun, doğum günün kutlu olsun!meleklerin getirdiği çocuk...
    (bkz: yengeç burcu erkeği)
    (magnetic resonance, 03.07.2008 19:28)
  8. bir sabah kayser sozer olarak uyanmak girisiyle beni korku tuneline sokmuş yazardır.bu giriyi okuduktan sonra ''uyku düzenim bozuldu.stres sahibi bir yazar oldum.en kısa zamanda ayağını kaydıracağım,kendisine envaiçeşitler de kumpas lar kuracağım.'' yazardır.
    (bkz: yazarları korkutan yazarlar)
    (denizbalinası, 05.08.2008 03:16)
  9. an itibariyle hayatında bazı radikal kararlar alma yoluna gitmiş, bir süre insanlarla iletişimini kesecek yazardır. sadece biraz sessizlik istiyor ve bu süre zarfında kaybettiği benliğini bulmaya çalışacak. kimse soru sormasın. merak etmesin. sadece kendimi bulmak için biraz zaman...
    (bugun burda cumartesi, 01.09.2008 19:00)
  10. peygamber efendimiz hakkında çok güzel girileri olan müstesna yazar.
    (kötüböcek, 15.10.2008 01:57)
  11. yeni yıla girerken, kader'i azarlayacak olan yazar.
    (geber marla singer, 31.12.2008 23:53)
  12. kendisini tanımam etmem ama sözlükte nickine özenilecek nadir yazarlardan kanımca.
    (options, 13.04.2009 02:03)
  13. evet bu yazar anlaşılmaz olabiliyor...reel li meel li bi şeyler dedi anlamadım.yavşak bi ehe ehe gülümsemesiyle işi hallettiğimi düşünüyorum vesselam.
    (mocococo, 11.06.2009 20:10)
  14. @3869771 nolu girisinde "şimdi ise yine devlet koruması yok. fakat bu kurumlar kendi aralarında bir fon kurdular ve buraya sürekli para aktarıyorlar. (sigorta gibi düşünün) biri batma tehlikesi geçirirse katılımcıların parası bu fondan karşılanacak." bir ifade kullanmasına rağmen aradan 3 saat geçmeden, @3870053 nolu girisinde kendisinin çelişkisini göremeyen bir kişi.

umuyorum bu saatte uykusuzluktan bunlardan yapıyordur, eğer madde kullanımı sonucu böyle bir hataya düşmüşse amatem'e gönderebilirim, tedavisini de üstlenirim. böyle de iyi niyetliyim, daha ne yapayım!
    (dünyayı kurtaran adam, 27.08.2009 05:14 ~ 05:17)
  15. (bkz: burada yeni perşembe oldu)
    (gambred, 27.08.2009 05:15)
  16. (bkz: bize her gün cumartesi)
    (endoterm, 28.08.2009 16:46)
  17. 8 15 19 22 31 33

1 23 13 22 36 36

yaptığı araştırma sonunda yukardaki rakamların bu haftaki sayısal lotoda çıkacağını ön gören yazar arkadaşımız.
    (asymmetry, 14.09.2009 02:53)
  18. kumarda kaybetti, aşkta da kaybetti. böylece kumarda kaybeden aşkta kazanır sözünün geçersizliğini kanıtladı. işte böyle mutsuz bir yazar.
    (bugun burda cumartesi, 07.10.2009 16:05)
  19. öğretmen çocuğu.

övünülesidir.
    (sugibiazizol, 18.10.2009 19:37)
  20. gidiyorum buradan. yoruldum. çok iyi insanlar tanıdım, kırdım kimisini. bazıları beni üzdü. yine de güzeldi.

hani insan bazen çok güzel bir şey yaşar. bir kıza rastlar mesela, hayallerindeki gibi... anlatmak ister, sağına döner kimse yok, soluna döner kimse yok. veya bir dostunu kaybeder, reddedilir, sevilir, bazen sevilmez... bir ülkeyi kurtarmak ister ve bunu anlatacak birilerini arar bazen. anlattıkça büyür insan, aslında büyümek istersin sen de. işte böyle zamanlarım çok oldu benim. yalnız mıydım? değil miydim? bilemiyorum. ama bazen çok yalnız hissettim bundan eminim. anlatamıyorum ve anlatamayacağım da sanırım. şimdi kaçarak bunu büyütecek miyim yoksa her şey daha mı iyi olacak diye de düşünmüyorum üstelik. neyse...

vedaları sevmem. insan veda edince dönmek ister çünkü . oysa bunun adını veda koymasa bu kadar geri dönmek istemez . bu yüzden veda demem gidişlere. zaten denesem de yapamayacağım. tüm aşk mektuplarım devrik cümleliydi, şimdi farkettim ki bu da öyle. düz cümlelerle anlatamadıklarımı devrik cümlelerle hiç anlatamayacağım.

bugün burda cumartesi, hoşçakalın.
    (bugun burda cumartesi, 07.11.2009 01:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil