bugun burda cumartesi 

adana çık aradan

1. yazmış olduğum bugün burda pınartesi şiirime benzeyen nickini görünce şaşırdığım yazar. hoşgelmiş, sefalar getirmiştir.
    (estarabim, 28.03.2008 23:00)

2. haluk levent'in "bugün orda da cumartesi mi?" sözlerine nickiyle cevap verdiğini düşündüğüm yazar.
    (elladan tinuviel, 30.03.2008 00:48)
  3. bugun burda cumartesi, sen de beni benim kadar özledin mi diye devam eder. 5. nesil arı yazar.

(bkz: buyrun benim)
    (bugun burda cumartesi, 30.03.2008 01:02)
  4. girilerinden anladığım kadarıyla içinde küçücük bir çocuk barındıran,duygusal beşinci nesil yazardır.
    (magnetic resonance, 20.04.2008 22:32)
  5. feridun düzağaç'ın cumartesi isimli şarkısında geçen cümle.. şarkıya bakarsak;

bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim.
    sensiz anlamsızlığımı anldım,
    dön vesaire demek için.
    bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim.
    sensiz anlamsızlığımı anldım,
    dön demek için.
    bugün burda cumartesi.
    ben senin saçlarını,
    suçlar bakışlarını,
    geveze susuşlarını bile özledim.
    ayrılık bu söyle sende farklı mı?
    zaman,aynı soğuk,aynı hazan.
    bugün orda da cumartesi mi?
    sende beni benim kadar özledin mi?
    aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek,
    ne kadar acı,
    ne kadar komik
    ve bana ait değil mi?
    gülmeeeeee incinirim,
    gülmeeeeee incinirim,
    gülmeeeeee incinirim,
    gülmeeeeee.
    (palmira, 20.04.2008 22:43 ~ 27.04.2008 01:31)
  6. samimiyetle saygıyı birarada götürmeyi bilen sözlük yazarlarındandır. zaman zaman depresif zaman zaman gülümseten giriler girmesiyle de ruh halini hep kendime benzetirim. bir de bu aralar ne zaman görsem hep "iyi gibi". kim kırdıysa o kalbi, bilmiyor anlaşılan günah olduğunu...
    (estarabim, 04.05.2008 22:20)
  7. geçirdiği kısa bir çaylaklık döneminden sonra yeniden dönmüş yazardır. umarım jedi'ın dönüşü gibi şaşaalı olur... *
    (estarabim, 09.05.2008 23:43)
  8. kullanıcı adının hikayesine kocaman anlamlar yüklemiş sözlüğün her anlamda itülüsü...içten bir merhabanın geri dönüşümü ocakta unutulan yemeğin yanması olmamıştır umarım.
    (tayyizemane, 18.05.2008 17:57 ~ 18:03)
  9. uzun bir zaman sonra ilk defa msn'de şöyle hararetli bir şekilde sinemadan müziğe oradan sanatın toplum hayatımıza etkisine oradan da türkiyede sağ ve sol sanat anlayışına kadar her konuyu sadece 1 saat konuşmakla ve bunu da rayından şaşmayan ahenkli tren yolculuğu gibi bir üslupla yapmakla bana çölde bir vaha olmuş yazardır.
    (estarabim, 21.05.2008 19:00)
  10. uzun dönem çaylaklığa alınmış olan yazar,sözlüğün özlenen kişisi,anlamlı girileri bünyesinde bulunduran muhterem zat.
    (magnetic resonance, 13.06.2008 21:38 ~ 21:39)
  11. kim bilir belki sende 4-5 yaşlarındayken annene sormuşsundur " anne ben nasıl dünyaya geldim? " diye.belki oda her anne gibi " seni leylekler getirdi yavrum " demiştir.belkide meleklerin getirdiğini söylemiştir.bilemiyorum benimkisi tahmin sadece..ama iyi ki doğmuşsun, doğum günün kutlu olsun!meleklerin getirdiği çocuk...
    (bkz: yengeç burcu erkeği)
    (magnetic resonance, 03.07.2008 19:28)