bu takımdan tuncay gitti   

adana çık aradan

1. fenerbahçe camiasından bi zat-ı muhterem olsa gerek.
    hoş gelmiş de lan ben kaç günlüğüm burda?
    neyse hoş gelmiş
    (altlejant, 26.09.2007 17:31 ~ 29.09.2007 04:14)
  2. dördüncü nesil yazar hoşgelmiş.
    (deulu, 27.09.2007 13:57)
  3. kimler geldi kimler geçti bu takımdan diye sorulası yazar...
    (yalansa söyle, 12.11.2007 17:42)
  4. appiah'la olan duygusal bağını anlatmaya kelimelerin yetmediği fenerbahçeli'dir. adamın çektiği şuttan , ak dişlerine, parıldayan baldırından, markajına kadar övgü düzebilir. düzüyor da.
    tabii bu kadar had safhada yüceltmese de arkadaşlarını da ölesiye sever, kadir kıymet bilir.
    biz de onun değerini bilmez değiliz.
    (altlejant, 13.11.2007 09:33 ~ 09:33)
  5. (bkz: @2083166) ayar vermenin ne kadar kolay olduğunu gösteren yazar*. eminim bir çok yazar arkadaş obsesif kompulsif yazarımızın girilerindeki sözlük formatına uygunsuzluğu fark etmiştir. fakat biraz düşünüp, içsel durumuna anlayış gösterip ona göre tartmalı, insanların can sıkkınlığına öyle kolay tepkiler vermemeli, diye düşünüyorum. anlamak lazım biraz da. ulu orta tersleyip rencide etmemek lazım.
    obsesif kompulsifi tanımam etmem, bilgilerinize.
    (drummy, 16.11.2007 18:41 ~ 21:41)
  6. 20 şubat 2008 fenerbahçe sevilla maçını oturup bi güzel locadan izleyecek bir enteresan fenerbahçeli dostumuzdur kendisi.
    insan azimli olduğu her konuda böyle şeylerle karşılaşabiliyor. kale arkasında başlayan serüveni şimdi lobiye taşındı.nasıl oldu, nasıl başardı derseniz uzun hikaye. ama yılmadı. "kesin paraya para demiyor başka birşey diyor" diye düşünmeyiniz yok para mara. gönlü zengin.
    bir sonraki projesi aziz yıldırım'ın helikopteri ile havadan maçı izlemek . bi yıla kalmaz o amacına da nail olur.
    peki benim bu olaydaki pozisyonum ne? 37 ekran televizyonumun başında star'ın fantastik spikerlerini dinleye dinleye carlos'la deivid'i birbirinden ayırmaya çalışıcam. ekran küçük, kafam büyük; kocaman gözlüklerim var, arada bi taktığım.
    (altlejant, 20.02.2008 09:41 ~ 22.02.2008 16:03)
  7. (bkz: bu takımdan kimler gönderildi)
    (bkz: bu takım kimlerin yıldızını söndürdü)
    (bkz: ah bu takım)
    (yazar gibi, 03.03.2008 11:37)
  8. soğuk bir mart günü aynı günde iki hasta fenerli dünyaya gelmiş. birinin adı busburak, ötekinin adı bu takımdan tuncay gitti olmuş. direkten dönmüşüm yani. busburak iyi de, bu takımdan tuncay gitti ben olsam nolucaktı? sıçmıştık. böyle isim mi olur lan?

cim bom'un şampiyon olduğu gün birbirimize sarılıp ağlayarak yine aynı gün ölücez.
    (busburak, 19.10.2008 21:38 ~ 21:52)