belki ilginizi çeker
  1. · geleneksel ankara fasılları
  2. · iago
  3. · fasılın dinginliği üzerimize olsun zirvesi
  4. · dereye inip taş bulamayan adam
  5. · maglor
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · geniş aile
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · lahmacun 1 ytl olacak
  9. · tuvalette sıçarken memleket yönetmek

bu son fasıldır ey ömrüm zirvesi  

1. ankara' daiago ve maglor tarafından 24.08.2007 tarihinde saat: 19:00' da yapılacağı haberini zirvetörden aldığım, katılmak için can attığım zirve.

mekan: kızılay - cıngı

edit: zirve yeniden cumaya alınmıştır.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 17.08.2007 16:59 ~ 18.08.2007 18:06)
  2. çok keyifli geçeceğini tahmin ettiğim, rakının su gibi akacağı zirvedir. ankarada olan herkes ısrarla beklenmektedir ayrıca.
    (maglor, 17.08.2007 17:56)
  3. sözlüğün %20 sini oluşturan ankaralı yazar kitlesinden bu sefer geniş katılım beklediğimiz zirvedir.

sevgili arılar zirvelerde insanlara kötü şeyler yapılmıyor.valla biz bile sıkılcaz nerdeyse, aynı kadro zirve yapmaktan sürekli.
    (power of the right, 17.08.2007 23:42)
  4. son olarak tarihi 24.08 e alınmış zirvedir.saati aynıdır en azından başından beri o değişmemiştir.
    (iago, 18.08.2007 16:59)
  5. bu akşam gerçekleşecek olan zirve.

yazarın notu: ankaralı dosltarımızla kaynaşacağımız için mutluyuzdur ayrıca.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 24.08.2007 17:03)
  6. protest ve entelektüel bakış açılarımızı evde bırakıp katıldığımız ve çok eğlendiğimiz zirvenin ta kendisi

7 yazar (bkz: dereye inip taş bulamayan adam) (bkz: iago) (bkz: maglor) (bkz: rte) (bkz: power of the right) (bkz: pakapoka) (bkz: gord10) 3 çaylak (bkz: dertler deryasındaki sandal) (bkz: robinsonun cuması) (bkz: pukhsinitha) ve 1 extranın katıldığı zirvenin tracklistinden numuneler aşşağıdaki gibidir.

(bkz: istanbul sokakları)
    (bkz: seni ben ellerin olsun diye mi sevdim)
    (bkz: dönülmez akşamın ufkundaız)
    (bkz: dalgalandımda duruldum)
    (bkz: yeşil yeşil)
    (bkz: indim dereye taş bulamadım) (bkz: dereye inip taş bulamayan adam)

daha ilk andan itibaren çok net bir şekilde kaynaşılan ve gecenin ortalarına doğru artık fasıl heyeti eşliğinde göbecikler attılan bu güzel organizasyon için organizatörlerimiz iago ve maglor a teşekkürü bir borç biliriz.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 25.08.2007 14:16 ~ 16:40)
  7. rakının su gibi aktığı, eğlencenin durmayıp taştığı zirvedir. fasıl ekibi ve garsonlar da dahil katılan herkese çok teşekkürler katkılarınızla on numara zirve oldu.
    (maglor, 25.08.2007 15:35)
  8. katılan bütün arkadaşlara teşekkürü bir borç bildiğim ve ikinci ayağını organize etmek için sabırsızlandığım güzide zirvemizdir.
    (iago, 26.08.2007 15:07)
  9. evet, içmem deyip de içtiğim erken gideceğim deyip de gidemediğim zirvedir. ankarayı bana yeniden sevdiren şahane zirve için bütün yazar çaylak ve +1 lere teşekkürler.
    (pakapoka, 27.08.2007 21:20)
  10. arkasından makber zirvesinin geleceğini düşündüğüm zirvedir ki depresyon koktuğu için temkinli yaklaşmak lazımdır.
    (şerbet, 27.08.2007 21:23)
  11. gönülden dilemiş olduğumuz gibi geniş katılımlı olabilmiş zirvedir sonunda*(en azından ankara standartlarına göre).herkesin mükemmel eğlendiği zirve olmuştur, emeği geçen herkes saolsundur...
    (power of the right, 27.08.2007 22:20)
  12. fotoğrafları aracılığıyla yapılan vidyosu için

http://www.youtube.com/...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 30.08.2007 12:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil