|
|
- okula gitmek için uyanan itü'lü gencin tipiyi gördükten sonra yatağına dönerken kendini avundurmak için söylediği söz öbeği
- sabah kalkar kalkmaz www.itu.edu.tr adresine girmeme sebebiyet veren ve akabinde beni hayal kırıklığına uğratıp, çeşitli küfürler sarfetmeme neden olan düşünce.
- (bkz: 9 şubat 2005 istanbuldaki kar yağışı)
- (bkz: bugünün diğer günlerden farkı)
- (bkz: her yerde kar var)
- pendikten ve avcılardan gelen arkadaşların rektöre sundukları ağız dolusu iltifatların(!) başlangıç cümlesi...
(okang, 12.02.2005 23:48 ~ 23:58)
- 'hastalar bu hastaneye gelebildiği sürece öğrenciler de okula gelecek' şeklinde rektörlükçe cevaplanmış öğrenci serzenişi
- eğer soruyu soran bir itülüyse "sen burayı lise sandım olm galiba" cevabının yapıştırılması makbul olan sorudur.
itü çağdaştır çağdaş kalacaktır bizim öğrencilerimiz mühendis olacak hiçbirşey olmaz onlara bulsunlar bir moleküler transportasyon diye düşünen yöneticilerin zoruyla sabahın köründe 30-40 km yol tepilir. diğer okullar geceden tatil olmuştur. saat 2'de sınav vardır gidilmelidir. saat bir buçukta okul tatil edilir. sonrası dümdüz kalay..
- itülüysen olur cevabını alabilecek soru cümlesi.
(bkz: sen yenisin galiba)(delilah, 28.12.2005 22:57 ~ 22:58)
- henüz anaokuluna başlayan bir velet söz konusu cümleyi yağmur yağdığında söylemişti. "bu yağmırda okul mu olur?! daha bunun kışı var karı var, kim gidecek o havada okula ben okumucam" şeklinde de sürdürmüştü.
(bkz: çok tatlı)
(bkz: büyümüş de küçülmüş)
- her kar yağdığında bu cümle kurularar okulun tatil olduğu iddia edilir akabinde tatil olmayınca da kendini psikolojik tatile hazırlayan öğrenci tatil olmayınca yıkılır ve ertesi gün o kişiden bir hayır gelmez, nedeeen? çünkü onun için tatildir o okul o akr bi ekre yağdımı bitti.
- bir zamanlar hacettepe üniversitesi beytepe kampüsünde sıkça telafuz ettiğim ama sonradan kampüsün kendisine ait bir kar küreme aracı olduğunu öğrenince bir daha dilime getirmediğim ama akabinden de "şimdi yataktan kim kalkacak?" cümlesinin kurulmasının farz olduğu yakınma cümlesi.
(pingus, 28.12.2005 23:33 ~ 23:33)
- 3 sene önceki karda tüm okulların kapanmış olması, fakat çok sevgili okulum itü'nün inatla derslere devam etmesi sebebiyle gümüşsuyu'ndan maslağa kadar zorla gidip, hocanın gelmediğini görünce saçımı başımı yoldurtmuş olan bir klasiktir.
|