sözlüğümüzün yeni tuşu, fişlenme aparatı. amacı "hukuki açıdan daha rahat tarama yapabilmek"miş.
tıklayınca "bu başlık şahıs başlığı olarak işaretlendi. yardımınız için teşekkür ederiz." şeklinde bir mesaj çıkıyor. camel başlığında uyguladım bunu.
henüz hakkında giri girilmemiş kişiler için kullanılamıyor; "bu başlık altında herhangi bir şey yazılmadığı için işaretlemenize gerek kalmadı." şeklinde bir mesaj alınıyor, geleceğe yönelik değilmiş...
ispikçiler dışındaki kullanıcılar göremiyor.
not: wondrous tarafından bir açıklama getirildi an itibariyle.
(camel, 02.06.2006 15:03 ~ 05.06.2006 20:26)
şakacı yazarların mümkün mertebe kullanmasını istemediğim buton.
(bkz:
ağır arıza çıkarırım)
internet üzerinden hukuksal denetimi sağlayabilmek adına son zamanlarda türkiye'de oluşan bu güzel hassasiyeti, sözlük'ün ve yöneticilerinin başı ağrımaması için, onların görevlerini kolaylaştırıcı buton.
[itiraf kısmı]
10000 küsür kişinin şeedilmesi akabininde sözlüğün domain ücretini belirli kurum ya da kuruluşun karşılayabileceğine anlam yükleyemesem de 30 dk.lığına bu espriye inandım, kandım. allah belamı versin.
ama akabinde o forward mail e gönderme olduğunu da anladım. vallahi anladım ya.
(coban, 02.06.2006 21:52)
sanki birini işaret ederek "bu bir kişidir" diyormuşçasına bir izlenim yaratan buton. öyle ki, "hani lan, kim?" falan diye monitörün sağına soluna bakıyorum ne zaman görsem.
evet, işaret ediyomuşçasına.
hayır, deli değilim.
fenasi kerim için tıkladığım buton.
sırasıyla
ahmetleri ve
mehmetleri arayıp tek tek butona basarak psikopata bağladığım aksiyon. tamam görev bilinci de bir yere kadar.
ispikçi olsam
* peki "
selenikom un eski sevgilisi" başlığını da fişleyecek miyiz?
şeklinde bir soru sormamı muhtemel kılacak olan yeni uygulamadır.
ispikçilere kolay gelsin.
*
arada mesajlarınıza bakmak istediğinizde yanlışlıkla da basılabilen buton.
(bkz:
affınıza sığınarak)
ölü şahıslar için "ulan acaba basmasam mı ki?" diye her defasında kıllanmama neden olan buton.
abbas yolcu için tıklamak istediğim fakat tıklamayadığım buton.
gereksiz kullanıldığında cezaya tabi olan buton
mesaj / çöp / olay üçlüsüne pek yakın olduğu için arada kazayla basmanın kaçınılmaz olduğu buton.