|
|
- ekşi sözlük'te olmayan bir başlığı itü sözlük'te açarak başının göğe erdigine inanan yazar modelinin başlığı açtıktan sonra edeceği laf:
-hahaha
-bu başlığı türkiye hatta dünyada ilk ben açtım.
+iyi bok yedin!!
- istanbulda, taksim metro çıkışında tezgahta bere satan adamın , potansiyel üniversiteli müşteri çekme sloganı. jilet satan şener şen'in teknoseksüel versiyonu
(kornish, 09.02.2006 04:07 ~ 04:07)
- (bkz: ay inanmıyorum ay inanmıyorum)
- (bkz: başka yerde yok)
(bkz: özel haber)
(bkz: şok şok şok)
(bkz: flash flash flash)
- (bkz: gel vatandaş gel)
- (bkz: atlatma haber)
- - evet bir flash haberimiz varmış söz sende ahmet.
- şok şok şok şok ki ne şok sayın veli sırca, izleyiciler ve okuyucular! bugün itüsözlükte hareketli ve eğlenceli anlar yaşandı. 'ya ya ya şa şa şa bizzat kendim çok yaşa' nickli hem marjinal hem de uzun nick alarak ortamlara yılan gibi bir anda akan itüsözlük yazarı, ekşi sözlük'te bile olmayan bir başlığı açtı. yazarların bazıları sevinçle ortalığı bir anda bayram havasına soksa da bazı yazarlar olaya endişeli yaklaştı ama moderatörlerin de olaya el koymasıyla başlık onaylandı karnaval havası tüm hızıyla devam etti. başlığı açtıktan sonra bir sözlükler toplantısı düzenleyen ya ya ya şa şa şa bizzat kendim çok yaşa nickli itü sözlük yazarı, 'entrylerimin ve başlıklarımın devam gelicek dikkat ettiğiniz gibi bu başlık ekşi sözlük te yoktu. herkes rahatlasın ve takılmaya devam etsin' dedi. şimdilik burdan haberlerimiz bu kadar flash başlıklarla devam edeceğimizi umuyorum. iyi yayınlar sayın sırca.
- teşekkürler ahmet.
- (bkz: bu çocuğa vermeliyim)
|