belki ilginizi çeker
  1. · şirine kredi kartı borcunu asansörde ödemiş
  2. · şirineyi kim sikti
  3. · smurfs don t fuck
  4. · şirin köyünden kız kaldırmak
  5. · şirinlerin cinsel hayatı
  6. · şirinler gay mi değilse nasıl çoğaldılar
  7. · şirinler
gündem
  1. · ezel
  2. · tanrıya sorulacak tek soru
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · ugg
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  8. · ev temizlemek
  9. · fadik kız

bu şirinler nasıl çiftleşir  

1. hali itü ye göre daha vahim olan bir kampüste * barınan şirinlerin , şirineyi tava getirmek için kırk takla attıkları göz önünde bulundurulursa nasıl çiftleşecek bunlar diye ciddi ciddi düşündüren soru. ayrıca şirin babanın şirineye çok net yavşadığı bölümler vardır *. (bkz. şirin köyünden kız kaldırmak)
    (thereddeer, 02.09.2004 15:35 ~ 15:36)
  2. ilerleyen bölümlerde çocuk ve bebek şirinleri de gördüğümüz zaman aklımıza gelen soru. ayrıca bunların anneleri bellidir * lakin babaları kimdir? hiçbiri de sahiplenmez bunları. acep babaları anonim şirin midir? *
    (azwepsa, 02.09.2004 15:39)
  3. (bkz. şirine kredi kartı borcunu asansörde ödemiş)
    (kornish, 02.09.2004 15:42)
  4. (bkz. smurfs don't fuck)
    (bkz. donnie darko)
    (markrenton, 02.09.2004 21:01)
  5. asıl akıllardaki soru: (bkz: şirineyi kim sikti)
    (azwepsa, 16.11.2004 13:36)
  6. şirinler çiftleşmez olarak cevaplanabilecek soru.nasıl çoğalırlar denilirse de bilmem kaç yüzyılda bir dolunayda bi tane şirin yollanıyo bi yerlerden.(bkz: bebek şirin)
    (quaver, 04.11.2006 03:54)
  7. şirinleri şapkasız görememiş bir neslin üyesi olarak, cevabının şapkanın altında yattığına inandığım soru.
    (gxix, 04.11.2006 04:27)
  8. -ohşşş şiriğne, şimdi senin içine şirinleyeceğim.
    (azwepsa, 19.02.2007 12:58)
  9. (bkz: genç şirinler rahatsız)
    (dark elven, 18.07.2007 17:02)
  10. http://www.hoboes.com/...
    http://www.goyk.com/...
    (azwepsa, 18.07.2007 17:26)
  11. bu güne kadar izlediği bütün çizgi film karakterlerinin yemeyip içmeyip çatır çatır çiftleştiğini (tazmanya canavarını düşünemiyorum örneğin) düşündürten birinden, şirinlerin birinci sezonu dolduğunda her an beklenebilecek soru tipi..
    (yerdengelen, 30.09.2007 18:46)
  12. (bkz: damızlık şirin)
    (ceket yok pantolon verelim, 30.09.2007 18:50)
  13. hiç aklıma gelmemiş soru.hele de küçükken.*bence çitfleşmez bu şirinler.o kadar izledim.oyuncular hep aynıydı.aralarına yeni katılan,hoşgeldin denilen bir şirine rastlamadım.yani bebek olanına.

ya da şöyle bir teori öne sürülebilir.bu şirinlerin normal ömrü insan ömrünün çok katıdır.o yüzden bizim ömrümüz onların öldüğünü,doğduğunu,ergenlik çağına ulaştığını görmeye yetmez.şirin babaya gelince o,o kadar yaşlıdır ki andropoza girmiştir.diğerleri de henüz ergen olmamıştır.
    (dünya koca bir yalandı gördüm, 23.02.2008 20:43 ~ 20:44)
  14. (bkz: şirinler nasıl çoğalıyor sorunsalı)
    (bkz: şirinler gay mi değilse nasıl çoğaldılar)
    (bkz: şirinlerin cinsel hayatı)
    (bkz: şirinlerin cinsel hayatı olduğunu iddia etmek)
    (bkz: şirinlerin çiftleşmesi)

ve son olarak:
    (bkz: aramaya inanmıyorum ama şirinler var)
    (sadalet, 23.02.2008 22:06)
  15. (bkz: şirinlerin derdi seni mi gerdi)
    (bir şeyler olacak yarın, 13.05.2009 01:43)
  16. mantıksal açıdan düşünülünce şirinenin büyük bir motor olduğunu gösteren düşüncedir.
    (nickcode, 13.05.2009 01:44)
  17. (bkz: bölünürek çoğalmak)
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 13.05.2009 01:57)
  18. gel bir de burdan yakın..

şirin ya.. adı üstünde şirin.. onların cinsel yaşamı burada açılacak konu mu ? ya da şöyle diyim, onlar hakkında açılacak konu mu bu?

ya bu insanoğlu vallaha nankör ya. lan zamanında sizler bu şirinleri izlerken ellerinizde bardaklarınız, bardaklarınızın içinde süt varken, onların o sevimli hikayelerini süt eşliğinde izlerken hiç aklınıza gelir miydi? bu şirinler nasıl sikişir diye.. onları o zamanlar allah babanın gönderdiğine inanır ve kimsenin bilmediği bir yerde yaşadığını düşünürdünüz çocuk aklınızla.. şirineye bakardınız, ilginizi çeken sadece sınıf öğretmeninizin saçlarına benzeyen sarı saçları ve kız kardeşinizinkine benzeyen pabuçları olurdu.. bilgiç şirini izlerdiniz, bilgili fakat sakar şirinden daha sakar hallerine bakıp kahkahalar atardınız.. şirinlerin çıktığı saatte eğer televizyonda başka bir şey izlenilmeye kalkılırsa kıyameti koparırdınız.. o kadar severdiniz onları.. ne oldu da sizlere, bu gün oturmuş; lan şirine benim bacağımı içine alır mı ? yok şirin babanın büllüğü ne kadardır acaba ? lan bu bebek şirin kesin piç..!! demeye başladınız.. o süt dolu bardaklarınız boşaldı da içine votka mı doldurdunuz ? bana kalırsa o şirinler hala allah babanın gönderdiği ve kimsenin bilmediği yerde yaşayan iyilik abideleri.. neden mi ? lan bir gün hepiniz çoluğa çocuğa karışacaksınız ve bir gün çocuğunuz size soracak... " baba..!! sizin zamanınızda hangi çizgifilmler vardı ? " ne diyeceksiniz lan ? o hiç bir bölümünü kaçırmadığınız şirinlerden nasıl bahsetmeden edemeyeceksiniz ve bahsettiğinizde de şuraya yazdıklarınız aklınıza gelmeyecek.. ayıptır.. el vicdan..

geleceğimiz olan ve dünyanın en değerli varlıkları olduğuna inandığım çocuklar şu sözlüğe giremiyor daha doğrusu sözlüğü kullanamıyor diye gelip burada onların en sevdiği karakterle nasıl dalga geçersiniz.. ? belki de vardır aramızda çocuklar.. onlar bunları okuyunca ne düşünür diye hiç mi düşün müyorsunuz ? yani bunları onlarında okuma ihtimali var.. şimdi ben buraya bilmem hangi üniversitede okuyanlar girmiyordur diye onlara ana avrat kaysam.. ama onlarında aramızda olabileceği ihtimalini düşünmesem.. adamlar neler yapar ? siker atarlar, söverler, sayarlar.. bakın onlar bir şeyler yapabiliyorlar, ama çocuklar bir şey yapamıyor diye onların da en sevdiği karaktere bu kadar cinsel saldırı olmaz..
    (önce sağlık, 13.05.2009 02:14 ~ 03:15)
  19. http://www.redtube.com/...

okul için bir ödev araştırırken yanlışlıkla tıkladım. ehahaha
    (sofist tepen sokrates, 13.05.2009 02:52 ~ 02:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil