bank asya 1.lig takımlarından orduspor'da forma giyen brezilyalı oyuncu.8 ağustos 1988 doğumlu olan oyuncu flamengo takımından transfer edilmiştir.brezilya u-15 ve u-17 takımlarında da forma giyen oyuncu bu sezon 11 lig maçında 8 gol atmıştır.şu sıralarda oynanmakta olan orduspor-erciyesspor maçında da 1 gol daha atarak gol sayısını 9'a çıkarmıştır.
koşan, son vuruşu iyi olan ve frikikden gol bulma yeteneği olan, geleceği parlak bir futbolcudur.
14 aralık 2008 bank asya 1.ligi orduspor-güngeren belediyespor musabakasında ordusporun 4(dört) golune imza atmış sambacı. 16 maçta 14 golu var. burdan beşiktaş yönetimine sesleniyorum, bitirin şunun işini.
edit: mkopaw ın dediğine göre 15 maçta 15 gulu varmış. evet. çok statik bir topçu rosa. evet. az önce edit yapacam diye direk editli giri girmişim. evet. sarhoşum.
edit2: 15 gulu varmış. ahah. sarhoşum mkym ne var? gullu rosa ahaha.
edit3: mkopaw ısrarla 15 maç diyor, fotomaç 14. mombra rosa da "önemli olan benim gol atmam değil takımın kazanması"diyor. böyle de mutevazi bir topçu imiş. alın şu adamı çabuk.
bu futbolcuyu nasıl transfer edip getirmişler hala merak ediyorum.yalnız sözleşmesi sene sonu sona erecek ama yine de bonservis ücreti alınır çünkü yaşı genç.
önceden de bahsettim.hız var. teknik var, duran top var.taraftarın sevgilisi.nazı yok.her maç çıkıp atıyor gollerini.bank asya birinci liginde yapılan en iyi yabancı transfer an itibariyle...
kaz gelecek yerden tavuuğu esirgemeyecek olan orduspor başkanı şükrü bodur'un bi şekilde parayı pastırıp bonservisini alacağı futbolcudur.
son oynanan maçta attığı 4 golü izlemeyek isteyenler için bi link vermek istiyorum.kafa golü var, uzaktan gelişine müthiş bir şut var, sol kanat bindirmesi var , sağ kanat bindirmesi var.buyrun izleyin.
dün sona eren bank asya birinci lig 'in ilk yarısında 16 maçta 16 gol atıp en yakın rakibine 5 gol fark atıp gol krallığında zirvede olan brezilyalı oyuncudur.
şu anda devam eden kasımpaşaspor - orduspor maçında yine gollerini atıp işi gösteriye döken,yakın zamanda çok üst düzeye geçiş yapabileceğinin sinyalini veren futbolcu.
tüm türkiye ligleri içerisinde şu ana kadar yapılmış en iyi yabancı futbolcu transferi. belki milan baros'u da koyabiliriz yanına. ama bu adam... of ki ne of.. 88 li herifi flamengodan getirip bank asya ligi takımına almışlar. orduspor yönetimini görsem saygıyla eğilirim. "abi.. abi.. helal olsun be abii!!" derim..