eski eşi demi moore'in düğününde sağdıçlık yapacak olan aktör
olağanüstü karizmatik gülüşüyle(yüzünün yarısıyla), güzel gözleriyle, kibirli olduğu kadar sempatik tavırlarıyla bir dönem holywood'un tozunu attırmış, kendi içinde böyle başka bir sürü ironik özellik barındıran aslı müzisyen olan aktör.
aksiyon filmlerinin aranan adamı. film geçmişi için
(bkz.
http://www.sinemafanatik.com/stars/brucewillis.html)
son zamanlarda izlediğimiz
hostage ve
sin city'de oynamıştır. hostage'daki rolü bugüne kadar izlediğimizin biraz aksi yöndedir. ama sin city'de muhteşem bir oyun ortaya koymuştur, tebrik edip alkışlamak gerekmektedir.
ırak'ın işgalinde orduya alınmak için başvurup, başvurusu reddedilen
faşist.
bir gülüşüyle birçok kadının aklını başından alan aktör. gözleri de cabası
oynadığı filmlerin 5'inde ölerek hollywood'un filmografisinde en çok ölen aktörü olmuştur..
bruce willis ölüymüş!
george w bush ve a.b.d.nin özgürleştime politikalarının ateşli taraftarı. beyazsaray destekli aktör. ülke dışındaki a.b.d. askerlerine moral vermek için bush tarafından sık sık görevlendirilen gönüllü rambo.
bu konumu nedeniyle, azılı bir a.b.d. politikaları muhalifi
sean penn tarafından sık sık makaraya alınan şarkıcı kırması.
bruce willis muhafazakarlığı ve bush'u destekleyici tavırları ile tepki toplayan bir adam. ama
sin city gibi anarşizan bir filmde de oyunculuğu konuşturmuş. bu iş nasıl olmuş anlamak zor. parayı verene iş yapıyor galiba, ne olduğuna bakmadan.
ırak işgali sırasında "benide askere alın bende savaşayım" demesinden sonra yaptığı karaktersizce hareketlere aslında çokta şaşılmaması gereken kişi bu günlerde, yazılı ve görsel medyaya yansıyan görüntüleriyle hayatının hiçbir döneminde olmadığı kadar karizmasını çizdirmiştir; söz konusu görüntüde bruce teknesinde balık avlamakla uğraşırken hemen yanı başında birlikte tatile çıktığı eski karısı demi moore, eski karısının yeni kocası ashton kutcher oturmaktadır (ki demi moore teknede değil ashton kutcher'in kucağında oturmaktadır)
(bkz:
http://img485.imageshack.us/...)
bunun yanında
pulp fiction da ki butch coolidge,
the jackal da ki the jackal ve
sin city de ki hartigan rolleriyle ohannes dedirtecek bir oyunculuk sergileyen karakteri zayıf rol kabiliyeti yüksek aktördür..
ocean's 12'te de küçük bir rolü vardır.
filmlerinin yarısını, özellikle bacağı, yaralı olarak geçiren süper aktör. bu adamın karakterleri rahat rahat bir filmi bitiremiyor, ille yaralanacak. twelve monkeys olsun, die hard serileri olsun, en iyi topallama performansları kendisine aittir.
(depik, 09.07.2008 02:33)
zor ölüm serileriyle ölümsüzler arasına giren ve yeter artık dedirten amerikan aktör
kanımca en iyi oyunculuğunu
pulp fiction'da göstermiş olan aktör.
manken ve oyuncu olan emma heming ile evlenerek bu müessessedeki ikinci hamlesini küçük bir törenle yapmış. törene eski eşi
demi moore dan olan üç kızı ile moore ve eşi de gelmiş.
haber için;
http://www.cnnturk.com/...
(bkz:
elin olduğun gece)
bu adam benim farkıma ne zaman varacak artık sabır taşı çatladı. vallahi üzüldüm.
allah bir yastıkta kocatsın gene de. ne diyeyim. bir tek dileğim var. mutlu ol yeter!
istese şahidi de olurdum ama..
çıplak ayaklı halini gördüm az önce, pek beğendim. benimklerden güzel olmasın, güzel, biçimli ayakları var. aferin!
surrogates filmi ile tom cruise ve diğer versiyon benzer filmlerin eline vermeyi planladığı filmdir. senaryo müthiştir mutlak izlenmesi gereken bir filmdir. bu adama hastayım ne yaparsa izlerim kral adamdır.
hürriyet gazetesinin yeni deli dolu haberine göre, bir moda haftası için geldiği istanbul'da reina'ya giden gizemli gülüşlerin adamı bruce, reina'daki yemekleri beğenmeyince reina'da "hüngür hüngür" ağladıktan sonra eşiyle birlikte hızla oteline geri dönmüş. ahuahua. dert ettiğin şeye bak bruce. nimet karşısında ağlanmaz bruce, çok ayıp.
hangi yemekler karşısında ağladı çok merak ediyorum. bence adama ton balıklı makarna felan getirdiler, o da öğrencilik yıllarında kamyon kamyon yediği ton balıklı makarnaları hatırlayıp beyin krizi geçirdi, hüngür hüngür.
rahmetli
alev sezer'in seslendirdiği karakter.
istanbul gezisi sayesinde hakkında yeni bir şey öğrendiğimiz aktör
(bkz:
bruce willis ölü değilmiş)
gittikçe mazhar alanson ile benzeşen aktör.