belki ilginizi çeker
  1. · brrrr
  2. · brrrrrrr
  3. · ikinci el kız istemiyoruz
  4. · müslüm gürses
  5. · sen gülünce dünya güler
  6. · geniş katılımlı zirve
  7. · müslüm gürsesli coca cola reklamı
  8. · coca cola nın brrrrrrr lı reklamları
  9. · göte buz sokup uyumak
  10. · alacağım olsa vazgeçerim dedirten reklamlar
gündem
  1. · google wave
  2. · ugg
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · ideefixe
  9. · ezileni sahiplenme içgüdüsü

brrrrrrr  

sayfa  / 2
  1. sinirlenme, üşüme veya titreme ünlemi
    (greeen, 04.05.2004 03:26)
  2. müslüm baba'nın ayrı bir renk kattığı coca cola reklamının ana repliğidir.

(bkz: müslüm babadır ne yapsa yeridir)
    (azimlii, 10.07.2007 01:15)
  3. seyrettiğim en kötü coca cola reklamı
    (yaziyoo, 10.07.2007 08:52)
  4. insanı coca cola'dan soğutan reklam nidası..

efendi efendi reklam yapmak bünyelerine neden ağır geldiyse artık.. kesin en büyük rakip le cola vardır işin arkasında.. evet..
    (rasmus, 11.07.2007 01:51)
  5. siktiriboktan efekt.reklamı hazırlayan arkadaşların gözlerinden öpmek ve yüzüne tükürmek istemekteyim.sanırım evde otururken can sıkıntısından hırlarken aklında bir ampul yanmış ve bu reklamı sıçmışlar.hayırlı ve de uğurlu olsun.
    (vicdan muhasebecisi, 11.07.2007 02:26)
  6. ithal üşüme nidası. bir türk üşüyünce böyle tuhaf sesler çıkarır mıydı? yakında "oops", "ouch" demeye de başlarız. "baybay", "vauv", "aman tanrııım!" demeyi artık hiç yadırgamadığımız gibi.
    (amorph, 11.07.2007 19:28)
  7. hedef kitle araştırması yapılmadan çekildiğini düşündüğüm reklam filmi. bir kere hiç bir türk insanı "brrrr" şeklinde üşüdüğünü belli etmez. türk insanı "brrr" sesini "pisi pisi"nin yanında çocukluğunda kedileri çağırmak için kullanır. coca cola burada büyük bir dikkatsizlik yapmış keşke "uhhhşş" "uhuhuhuhu" olsaymış çok daha samimi sıcak bir reklam filmi olurdu o zaman.
    (dna, 11.07.2007 19:41 ~ 19:42)
  8. bence burhan altıntop da oynasaymış dediğim reklamın kullandığı üşüme sesi. en azından anaaaam niye böyle soğuk oliykiii derdi de biraz daha inandırıcı olurdu. yurdum insanına yakın bi karakter ya o bakımdan. yoksa bır mır bize ters.
    (amphibian, 11.07.2007 20:11)
  9. (casillasmania, 11.07.2007 20:13)
  10. coca-cola'dan beklenmeyecek kadar kötü bir reklam, kötü bir slogan. e be coca-cola, dünya markasıyız diye geziniyorsunuz etrafta, "bbrrrrrrrrr!!" diye titreşen müslüm gürses'in sempatik olmadığını farkedemediniz mi?

(bkz: yazıklar olsun)
    (bkz: yıkıl karşımdan)
    (blue danube, 11.07.2007 21:23)
  11. gereksiz bir coca-cola reklamı olmuş kanımca.coca cola reklamlarının gittikçe ne kadar basitleştiğinin göstergesi...
    (accolade, 11.07.2007 22:10)
  12. müslüm gürses'i bile karizma-ağırlık falan demeyip bozmayı başarmış günümüz reklamcılarının yaptığı en son coca cola reklamı
    (chocolattes, 16.07.2007 19:20)
  13. koray candemir'in zaten giden karizmasını 'tüü gitti karizma' diyerek kurtarma çalışmalarına tanık olduğumuz iğrenç coca cola reklamı.
    (elessar, 16.07.2007 22:51)
  14. coca cola nın yeni reklam teması,sesi,zartı,zurtu neyse işte...hayatımda bu kadar berbat bir reklam daha görmedim,o kadar kötü ki bi anda gülmeye başlıyorum.gülmemin nedeni komik olması falan değil işte ama kelimelere dökemiyorum.olmaz diyorum,olamaz diyorum,olmamalı diyorum,ama böyle bir reklam var.o zaman koyver gitsin oluyor gülmeye başlıyorum.haksızmıyım hakim bey?
    (etobur vejeteryan, 16.07.2007 23:07 ~ 23:07)
  15. yaratıcı zekanın ürettiği reklamlar silsilesidir

çocuk kola makinesine bozuk para atıyor bi coca cola alıyor. bi tane daha atıyor. bi coca cola daha alıyor. sonra ikisinin üstüne basıp düğmesine yetişemediği pepsinin düğmesine basıyor. alıyor pepsiyi içiyor

sen de böyle reklam yapıyorsun. aferin bravo. götümü kaşırken aklıma gelecek reklam filmini alıp harbi harbi çekip yayınlıyorsunuz. allah bilir bu reklamı yaratan ekip amerikalarda ingilterelerde reklamcılık, görsel sanat filan okumuşlardır. bravo. sanırım ya derslere girmemişler, yada derse bedenci girmiş. yada pi'yi üç almışlar.

bravo ya. o aq kemiklerim ısındı diye sahlep reklamı yapıp izlettirceksin bunlara.
    (hepten aykırı, 16.07.2007 23:11)
  16. karizmatik bildiğimiz adamların karizmalarının emperyalist guvvetlerce bir güzel çizildiği reklamda geçen sloganımsı efekt.
    (teflon tava, 21.07.2007 02:57)
  17. -----location: coca cola company-----

x: reklam için süper bi fikir geldi aklıma hamdi: çeşitli ünlüleri toplayıp brrrrrrr diye bağırttıracaz...böylece hem bu ünlülerin karizmaları 34 yerinden çizilecek hem de kafa siker gibi bilinçaltı reklamı yapmış olacaz! nası ama?! bi taşla iki kuş! aahhahahah!
    y: çok kötüsün patron!
    x: nihahahha!
    y: brrrrrrr ha?! iğrenç be.

.
    .
    .
    (gakko, 04.08.2007 00:15 ~ 00:25)
  18. insanın bu reklamı izledikten sonra kampanya başlatıp coca cola satışını durdurtmayı planlıyor.tüm reklamcılara örnek gösterilmesi üzerinde tez hazırlanası iğrenç reklam silsilesi.
    (yineyenidenkobalamin, 04.08.2007 00:19)
  19. bu brrrrrrr ın bu kadar itici gelmesini tek sebebi reklamda yanlış kişilerin kullanılması kanımca. adamlar felaket zorlanıyolar, yapmacık oluyor. oysa sokaktaki çocuklardan duyulduğunda hiç de itici olmayan, gayet samimi, hoş bi replik oluyor. *

(bkz: ha ha haa ben buna gülüyorum ya)
    (yazar gibi, 04.08.2007 00:22)
  20. bu kadar giri girildiğine göre amacına ulaşmış garip reklam tribi.
    (bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 04.08.2007 00:34)
  21. (bkz: brrrrrrrrrr)

edit:(bkz: brrrrrrrrrrr)

edit 2:yok lan (bkz: brrrrrrrrrrrrr)

edit 3:bu da dahil yukarıdaki bütün editler saçmadır,sadece başlığın öznelliğine atıfta bulunma amaçlı verilmiş bkz'lerdir.çünkü her insan duruma göre farklı şekilde brrrrrlayabilir,kimisi çok üşür 8 ''r'' ile brrrrrrrrlar kimisi az üşür ''brr'' eder geçer.

edit 4:lan düşündüm de ya coca cola ya da başlığı açan zat burada subliminal tanıtım yapıyor,birincisi ne yani her üşüme hissinde ve ya brrladığımızda aklımıza coca cola mı gelecek?ikincisi başlıktaki ''r'' sayısı yedi ve ''b'' harfini de eklersek sekiz oluyor,peki coca cola kaç harfli?tabi ki sekiz!bu arada her üşüdüğümüzde de değil hararet yaptığımızda aklımıza gelmesi gereken şey cola olmalıdır,birinci önermemi de düzeltmiş olayım hemen.

harbi edit:canım sıkılıyo lan,uyku da tutmadı..
    (farazi, 04.08.2007 01:10 ~ 01:11)
  22. mantık hatası içeren reklam filmidir. bir kere içenin brrrrrrr demesini sağlayan coca cola değil, onu soğutan buzdolabıdır. dışarıda beklemiş kolayı içen kişi brrrrrrr demez ama buzdolabından yeni çıkmış suyu içen kişi brrrrrrr der. yani brrrrrrr demek isteyen birisi gider soğuk olan herhangi bir şeyi içer. brrrrrrr demek için coca colaya gerek yoktur. ayrıca soğuk bir şey içince brrrrrrr da denmez, elhamdülillah denir, yarabbi şükür denir.

bu girinin üzerine bir bardak soğuk su içeyim bari, zira seri eksi oy veren ibne dadanabilir. merak etme seovi ,su içtikten sonra brrrrrrr derim.
    (fox mulder, 25.08.2007 20:06)
  23. yapımcılarının çok sağlam itü sözlük takipçisi olduğunu gösteren reklam.
    (s a t o, 25.08.2007 20:09)
  24. irite eden ünlem. ülkemizde yapılmış çok güzel reklamlar vardır elbet. bir de bunun üzerine şunun gibi ( http://youtube.com/... ) yabancı reklamları izleyince "evet gerçekten çok yaratıcısınız tebrikler" dedirten reklam efekti.
    (zinzoline, 25.08.2007 20:49)
  25. karşılığı ıyyyyyyy haline gelen efektif bir reklam sloganı..
    (yerdengelen, 25.08.2007 22:05)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil