görseller
brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerimbrokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim

belki ilginizi çeker
  1. · coolgirl
  2. · koprofili
  3. · seni seviyorum ama brokoli yaparsan yemem
  4. · hı hı evet
  5. · ağla1
  6. · naz
  7. · cool girl
  8. · adana nın yolları taştan
  9. · siksen olmaz
  10. · yedim seni abi ayakları
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · 100 opera
  7. · boylumlama
  8. · matematik
  9. · tatlı su levreği

brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim  

sayfa  / 4
  1. enteresan kullanıcı adı ile itü sözlük'e katılan altıncı nesil yazar.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 28.03.2009 01:10)
  2. annesi elleriyle yaptığında "anne ya ben brokoli falan yemem getirme bile"diyerek ağzına sürmeyen bünyenin ,sevgilisi ya da sevgilisi olabileceğini umduğu kişi yeltendiğinde sarfetmekten çekinmeyeceği cümledir . üzer annecikleri..
    (cyranodebergerac, 28.03.2009 01:34)
  3. (bkz: hı hı evet)
    (idiot, 28.03.2009 01:34)
  4. (bkz: seni seviyorum ama brokoli yaparsan yemem)

hacı hiç yenilecek bir şey değil şu brokoli yahu! kime göre neye göre değil, bana göre tabi ki.
    (oehh, 28.03.2009 01:37)
  5. sana hastayım, bir yemek yapsan da yesek demektir.
    (o gece bu sene, 28.03.2009 01:38)
  6. daha ileri gitmiş modeli için:

(bkz: koprofili)

not:harf oyunu yaptım.evet yaptım.
    (solucandil, 28.03.2009 01:46)
  7. bir çeşit sevgi gösterme cümlesi.
    (bkz: yedim seni abi ayakları)
    (everlasting godstopper, 28.03.2009 02:32)
  8. bir kaç girisini okuduğum, gereken yerlere, gereken ayarlari gayet güzel bir şekilde verdiğini düşündüğüm yazar.
    (şirret olmayan görümce, 28.03.2009 02:33)
  9. brokoliyi kökünden yiyecek aşık söylemidir.
    (fular, 12.04.2009 00:02)
  10. bugün doğum günüymüş.iyi yıllar. mutlu yaşlar o zaman.
    (şirret olmayan görümce, 12.04.2009 00:03)
  11. hey allahım brokoli ile kafasını bozmuş insan. bu gün doğmuş meğersem iyiki doğmuş. brokoli de çok sevimli bir bitki ha! kendisini tebrik ediyorum bu günlere gelebilmiş. öyle saçma şeylere de takmasın. yani onu takmayanları takmasın. abla nasihatı. kızmasın birilerine de. he he he.

iyi ki doğdun ..... iyi ki doğdun .....
    (idiot, 12.04.2009 00:04 ~ 13.06.2009 23:05)
  12. vaouuuw dogum günü çocuguymuş, girilerden ögrendiğime göre; mutlu yaşlar kendisine *
    (hı hı evet, 12.04.2009 00:07)
  13. baktım ki bir kalabalık var burada. hoopp gençler ne oluyor burda dedim. meğer doğum günü varmış kendisinin. herkes sıraya girmiş kutluyor, benim ne eksiğim var ki dedim! ben de tanımasam da doğum günü kutlu olsun diyorum kedisine...

ayrıca çok hoş bir nicki var. cidden diyorum ya. kıskadım hatta, o derece yani *
    (n excantric matmazel, 12.04.2009 00:17)
  14. (bkz: ufak at da civcivler yesin)
    (wildboy, 12.04.2009 00:34)
  15. rezil bir şeydir. sevgili insanla konuşursun işte aldığınız kilolardan bahsedersiniz. bir de üstüne sporu bıraktığınızı ve göt göbek cumhuriyetinin başbakanı olmak için sürekli yemek yediğinizi.

- ne yiyosun ki?
    + her şeyi yerim de yok işte her şey. hazır şeyler yiyorum
    - ne mesela
    + ekmek arası, pizza, hamburger, balık vs...
    - ama hiç sebze yemiyosun
    + yapan yok, kim uraşçak?
    - iyi ben yapim, brokoli filan yeriz. çok kilo aldın.
    + he, sen yap yerim.

ki bu durum böyle gider. ayrıca "brokoli sevmiyorum" da diyemez insan. "ooo brokoli sıçıyorum lan ben." bile çıkar ağzınızdan. 7 hafta pırasa yemiştim lan ben bu yüzden. 1 sene geçti üzerinden ama hâlâ pırasa kusuyorum.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 14.04.2009 19:44)
  16. (bkz: anlaştık)
    (brokoli, 28.04.2009 02:05)
  17. hatunu gazlama olayı işte basbaya. yapacam, ben yapacam. öyle güzel yapacam ki off. kimselerin yediremediği brokoliyi ona ben yedirecem. ne kadar sevgisini de katsa, yapamaz gerçi, ama yedirir. yaptım da beğendiremedim diye bütün gün karının suratını çekecene, nefesini içine çeker, yersin o brokoliyi sen de. adam olan yer yani.

bunlar da bizim ayaklarımız canikolar işte napacanız. başa gelen çekilecek.
    (karpuzun en güzel yeri, 07.05.2009 03:54 ~ 03:58)
  18. ben bu insanı tanıyana kadar ne kadar huzurluydum düşününce aslında.sonra birden girdiler hayatıma.iki kişilerdi.brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim ve kuruntuları.tamam dedim.hallederiz dedim.ben senin yanındayım dedim.demez olaydım a dostlar.bir baktım ki kendisi ben de alışkanlık yapmaya başlamasın mı ?.kendi derdimi tasamı tarağımı unutup bu şahsın buhranlarıyla uğraşmayayım bir de üstüne bundan hiç sıkılmayayım mı ?.eyvah dedim gene güzin abla mode on olma yolunda emin adımlar atıyorum.dur balefulwhisper dur dedim kendime önce merhemi kendi kafana sürücektin gene unuttun.ama gelin görün ki karşımda şeytan tüylü yaramaz bi çocuk var.saldım gitti akışına.artık ben de bir brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim dostuydum.bu dostluk ömür boyu sürsün istiyorum şimdilerde.bu duygusal, dürüst, içten, sıcak, can brokolim hiç ayrılmasın benden.
    (balefulwhisper, 22.05.2009 11:35 ~ 11:36)
  19. kız arkadaşıma her zaman söyleyebileceğim söz.
    (hot prospect for the future, 23.05.2009 20:59)
  20. (bkz: siksen olmaz)
    (ben brokoli sevmem o işleri brokoli çok oldu, 14.06.2009 14:52 ~ 14:52)
  21. hesabını kitlemiş candır.özleniyorsun haberin yok brokolim.ayrıca öss'ye girmiş ama çıkmış mı bilemediğim yazardır.
    (balefulwhisper, 14.06.2009 14:56)
  22. cicim aylarında kullanılan replik.
    (evinin kadını çocuklarının anası, 14.06.2009 15:28)
  23. nikah şahidi olucağım brokoli pardon yazar.elindekilerin kıymetini bilmesi, başına taçlar etmesi, yoluna güller sermesi vaciptir.sonra taş niyetine kafasını omzuma vurmaması ricadır.hele hele sen kaçtın ben söz bulup seni tutamadımtadında melankolilere haftanın en hızlı girişini yapmaması emirdir.yeterdir.artardır.akıllı olsundur.zaten akıllıdır da ben uyarıyım günah benden gitsindir.zira fazlasıyla günahım vardır.son olarak sıradaki parça brokolime gelsindir ;

(bkz: adana'nın yolları taştan)

öptüm.
    (balefulwhisper, 01.07.2009 12:06 ~ 12:16)
  24. hüdaverdi can imiş.bu ne lan bu ne.asdjkasdjkasdjkajk
    (balefulwhisper, 13.08.2009 16:05)
  25. çok kıskanılan sözlük yazarı. çekemiyorlarmış üzüldüm. yazıları iyidir, hoştur okurum, severim. bir de altıncı nesil yazardır kendileri. sorunlu olanların direk bana gelmeleri rica olunur. yoksa cidden komik oluyosunuz. bak çok gülüyorum basitliklerinize haberiniz olsun. ne diyeyim hoş mu gelmiş kendileri ahahahah.
    (coolgirl, 21.08.2009 02:17 ~ 18:25)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil