annesi elleriyle yaptığında "anne ya ben brokoli falan yemem getirme bile"diyerek ağzına sürmeyen bünyenin ,sevgilisi ya da sevgilisi olabileceğini umduğu kişi yeltendiğinde sarfetmekten çekinmeyeceği cümledir . üzer annecikleri..
hey allahım brokoli ile kafasını bozmuş insan. bu gün doğmuş meğersem iyiki doğmuş. brokoli de çok sevimli bir bitki ha! kendisini tebrik ediyorum bu günlere gelebilmiş. öyle saçma şeylere de takmasın. yani onu takmayanları takmasın. abla nasihatı. kızmasın birilerine de. he he he.
baktım ki bir kalabalık var burada. hoopp gençler ne oluyor burda dedim. meğer doğum günü varmış kendisinin. herkes sıraya girmiş kutluyor, benim ne eksiğim var ki dedim! ben de tanımasam da doğum günü kutlu olsun diyorum kedisine...
ayrıca çok hoş bir nicki var. cidden diyorum ya. kıskadım hatta, o derece yani *
rezil bir şeydir. sevgili insanla konuşursun işte aldığınız kilolardan bahsedersiniz. bir de üstüne sporu bıraktığınızı ve göt göbek cumhuriyetinin başbakanı olmak için sürekli yemek yediğinizi.
- ne yiyosun ki?
+ her şeyi yerim de yok işte her şey. hazır şeyler yiyorum
- ne mesela
+ ekmek arası, pizza, hamburger, balık vs...
- ama hiç sebze yemiyosun
+ yapan yok, kim uraşçak?
- iyi ben yapim, brokoli filan yeriz. çok kilo aldın.
+ he, sen yap yerim.
ki bu durum böyle gider. ayrıca "brokoli sevmiyorum" da diyemez insan. "ooo brokoli sıçıyorum lan ben." bile çıkar ağzınızdan. 7 hafta pırasa yemiştim lan ben bu yüzden. 1 sene geçti üzerinden ama hâlâ pırasa kusuyorum.
hatunu gazlama olayı işte basbaya. yapacam, ben yapacam. öyle güzel yapacam ki off. kimselerin yediremediği brokoliyi ona ben yedirecem. ne kadar sevgisini de katsa, yapamaz gerçi, ama yedirir. yaptım da beğendiremedim diye bütün gün karının suratını çekecene, nefesini içine çeker, yersin o brokoliyi sen de. adam olan yer yani.
bunlar da bizim ayaklarımız canikolar işte napacanız. başa gelen çekilecek.
ben bu insanı tanıyana kadar ne kadar huzurluydum düşününce aslında.sonra birden girdiler hayatıma.iki kişilerdi.brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim ve kuruntuları.tamam dedim.hallederiz dedim.ben senin yanındayım dedim.demez olaydım a dostlar.bir baktım ki kendisi ben de alışkanlık yapmaya başlamasın mı ?.kendi derdimi tasamı tarağımı unutup bu şahsın buhranlarıyla uğraşmayayım bir de üstüne bundan hiç sıkılmayayım mı ?.eyvah dedim gene güzin abla mode on olma yolunda emin adımlar atıyorum.dur balefulwhisper dur dedim kendime önce merhemi kendi kafana sürücektin gene unuttun.ama gelin görün ki karşımda şeytan tüylü yaramaz bi çocuk var.saldım gitti akışına.artık ben de bir brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim dostuydum.bu dostluk ömür boyu sürsün istiyorum şimdilerde.bu duygusal, dürüst, içten, sıcak, can brokolim hiç ayrılmasın benden.
nikah şahidi olucağım brokoli pardon yazar.elindekilerin kıymetini bilmesi, başına taçlar etmesi, yoluna güller sermesi vaciptir.sonra taş niyetine kafasını omzuma vurmaması ricadır.hele hele sen kaçtın ben söz bulup seni tutamadımtadında melankolilere haftanın en hızlı girişini yapmaması emirdir.yeterdir.artardır.akıllı olsundur.zaten akıllıdır da ben uyarıyım günah benden gitsindir.zira fazlasıyla günahım vardır.son olarak sıradaki parça brokolime gelsindir ;
çok kıskanılan sözlük yazarı. çekemiyorlarmış üzüldüm. yazıları iyidir, hoştur okurum, severim. bir de altıncı nesil yazardır kendileri. sorunlu olanların direk bana gelmeleri rica olunur. yoksa cidden komik oluyosunuz. bak çok gülüyorum basitliklerinize haberiniz olsun. ne diyeyim hoş mu gelmiş kendileri ahahahah.