bir ingiliz uçak şirketi.
dünyadaki en konforlu uçak yolculuğunu kişiye yaşatabilecek uçak şirketlerinden birisi.
sahip oldukları konfor ve hizmet anlayışı ile asilzade olduklarını, biz böyle yer, böyle içer, böyle .....
* türünden atıfları içeren kalitesi ile nam salmış seyahat şirketi.
benzer kalitede bir havayolu için (bkz:
singapore airlines)
hosteslerinin genç ve güzel bayanlardan oluştuğunu bekleyen arkadaşlar için, lütfen bu düşüncenizden vazgeçip hepsinin neredeyse menopozlu kadınlardan oluştuğunu ve hiç de taş olmadıklarını söylebiliriz
uçaklarında hostesden çok host olan ingilizlerin havayolu şirketidir. kalite olarak american airlines'dan iyi, türk hava yollarından
* biraz kötü denebilir. çantalarda 2+1 olayı mevcuttur, 4. çanta için deli gibi para almak isterler, aman diyeyim...
tek bavul ve bir sırt çantası ile binebileceğiniz uçakları olan havayolu şirketi. hostesler malesef taş olmamakla beraber bir çoğu bahsi geçtiği gibi menopoz teyze kıvamındaki bayanlardır. erkek hostesler ise şaşılacak derecede yakışıklı çıkmıştır. (ı'm nt gy). bavulunuz 23 kiloyu geçmemelidir. 3 dört ayrı bavulunuz var ise bunu havaalanında jelatine sardırarak tek bavul şekline getirebilirseniz alırlar. (çakallık)
(iddqd, 15.12.2007 01:09)
niye airlines değil de airways olduğu hakkında kafa patlatıp, bu ingilizler garip adamlar, herhal ondan olcek deyip karara vardığım, 1000 tane uçağa sahip (londra
heathrow havaalanına inerseniz görürsünüz) havayolu şirketi.
(granum, 09.03.2008 03:51 ~ 03:54)
bavul kaybetme veya geciktirme konusunda özel bir yeteneği vardır.
nereyedeyse tüm yıl boyunca istanbul-londra gidiş dönüş uçak biletini 176 paunda satan ve bu hali ile kimi zaman pegasus airlines ve hatta easyjet'ten bile daha ucuz olabilen kaliteli havayolu şirketi.
neden uçağında battaniye bulundurmadıklarını anlamadığım uçak firması.
edit: neden "kısa yolculuklarda" battaniye bulundurmadığını merak ettiğim uçuş firması.
edit2: "meğer herkes british airways le uçuyormuş" dediğim uçuş firması.
edit3: isminin "blanket airways" olarak değiştirilmesini talep edeceğim, "bol battaniyeli" uçuş firması.
edit4: "birdaha battaniyeyle ilgili bir giri yazarsam, kafamı battaniyeye sarıp üstünde tepinsinler" diye düşündürten uçuş firması.
(begooo, 09.03.2008 04:13 ~ 25.03.2008 08:03)
hayatımda kullandığım ilk hava yolu şirketidir. daha ankara'dan istanbul'a uçak seferi yapmamışken, beni istanbul'dan londra'ya uykulu gözlerimle taşımış olan ve üçüncü saatten sonra, "baydı artık, ışınlanma niye bulunmadı ki hala?" dememe yol açan şirkettir.
battaniye servisinin uzun uçuşlarda olduğu (londra-new york), ama business class uçuluyorsa her türlü nimetten her an yararlanılabilecek hava yolu şirketi.
battaniyesiz yapamayan hava yolu şirketi.
battaniye ile uçan hava yolu şirketi.
"jb please" dedim, "uçarken yasak" dediler. "ben mi kaldırdım bu aleti arkadaşım yerden, kafan mı güzel" dedim, yandaki "no turkish" yazısını gösterdiler. direttim, battaniye verdiler.
bi dahakini
uğur dündar 'la uçurtacaksınız bana. yalan yanlış konuşmayın. battaniye var. kaplan desenli.
kaliteli bir hizmete sahip havayolu şirketidir. ha ama biraz cimridir, lakin yine de güzeldir.
iata kodu
ba olan ve ilk özelleşmeye başlayan bayrak taşıyıcılarındandır.
nedense hostes kişilerinin kıllı abiler olduğu britanya havayolları.
bir londra istanbul uçuşunda duty free ürünler satarken kimseye yol vermemiş ve tuvalete giden yaklaşık 15 kişinin 15-20 dk ayakta beklemesini seyretmiş olan havayolu şirketi. yaşlı bir amca ayakta beklemeye dayanamayıp "here is not a duty free shop, this is plane" diye feryat ettiğinde, en siyahından bir host kardeşimizin kolundan tutup adamı çevirmeye kalkması, adamın ona karşılık vermesi ve yolcuların araya girmesi ile sonuçlanmış bir olaydır. o en siyahisinden host canavarının işten atıldığına eminim, çünkü amca yerine geötiği anda şikayet yazmayabaşlamıştı.
dakika itibarıyla istanbul-birmingham için internetten yaptığım uçuş sorgusuna tam tamına 1.264 euro fiyat biçmiş havayolu şirketi.. nedeni de önce istanbuldan heathrow'a, ordan dusseldorf'a, ordan da birmingham'a uçurmaları.. neden bu kadar kasmışlar anlamadım ki.. uçuşumuz yok yazıverselerdi.. daha kolaydı..
3 yıl önce, hayran olduğum şehir londra'ya gitmek için kullandığım havayolu şirketi. ''vay anasını british airways'tir, söyle iyidir, böyle iyidir.'' dedik uçan halk otobüsü çıktı.
yanarım yanarım ona yanarım.