görseller
brian welchbrian welch
brian welch 
belki ilginizi çeker
  1. · save me from myself
  2. · korn
  3. · head
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · beşiktaş
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · pil
  9. · ne ermeniyiz ne fenerliyiz

brian welch  

1. korn grubunda gitarist(ti).
    artık "ışığı" görmüş ve geleceğini hristiyanlığa adamak niyetindeymiş.
    hatta mahalle kilisesinde neden hristiyanlığı seçtiğni anlatacakmış.

korn ise yerine başka birini almak niyetinde değil, bu sıralar eyülde çıkacak olan albümlerini tamamlamak için stüdyodan pek dışarı çıkmıyorlar.
    (game insane, 26.02.2005 20:12)
  2. 2005 yılı şubat ayında korn grubunda ayrılmış ve kendini dine adamış olup işi kudüs te vaftiz olmaya kadar götürmüş kişiliktir.gruba geri dönmek istemiş fakat grubun solisti jonathan davis'in kendisini geri çevirdiği de söylentiler arasındadır.
    (untouchables, 04.06.2007 05:08)
  3. gruptan ayrılışının ardından kendini dine adayıp saçı sakalı salan ve korkunç bi hale gelen eski korn gitaristi. lakabı head dir, sebebi de kafasının çok büyük olmasıymış.
    (evilmaddox, 04.06.2007 06:11)
  4. save me from myself isimli solo albümünü yayınlayan gitarist. albümü indirip, dinleme gereği duymadım açıkçası. myspace'ten dinlediğim birkaç şarkıda sound'un alışık olduğumuz korn'a benzediğini, sözlerin dini öğeler taşıdığını ve albümün tamamını dinleyen insanlardan gitaristlik adına (solo neyin) pek bir şey göstermediğini duyduğumu söyleyebilirim.
    "dine dönüyorum" diyerek mesih moduna girmesi ve sapıtarak hasan mezarcı derecesine gelmesini hiç anlayamadım. şekli, şemali de düşünceleri gibi bayağı bir değişti. son hali ve albümdeki bazı şarkıları için myspace'ten ulaşabiliyorsunuz kendisine;

http://www.myspace.com/...
    (ceyyar kermit, 15.10.2008 02:28 ~ 02:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil