görseller
brian molkobrian molko
brian molkobrian molko
belki ilginizi çeker
  1. · cody molko
  2. · görüldüğünde cinsiyeti anlaşılamayan insan modeli
  3. · placebo
  4. · without you im nothing
  5. · first day
  6. · 24 haziran 2009 placebo konseri
  7. · placebo hayranı olup brian molko dan nefret etmek
  8. · pure morning
  9. · twenty years
  10. · stefan olsdal
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · yeşim salkım
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · dying slowly
  9. · lise aşkları

brian molko  

sayfa  / 2
  1. placebonun solisti ibne
    (kornish, 07.03.2004 16:24 ~ 16:24)
  2. cinsel tercihinin yetenekleri kadar önemli olmadığı,acaip etkileyici bi sese sahip,1972 doğumlu, makyaj güzeli,söz yazarlığı konusunda baya bi meziyetli insan ötesi..ayrıca karizmatik kavramına örnek olarak gösterilebilicek sweet prince.(bkz. without you im nothing)
    (onyüzbinbaloncuk, 28.03.2004 17:48)
  3. (bkz. görüldüğünde cinsiyeti anlaşılamayan insan modeli)
    (where is my mind, 14.05.2004 16:08)
  4. biseksüel olması beni kendinden tiksindirse de, (placebo'nun i know adlı şarkısının ilk sözleri "i know, you love the song,but not the singer" dır ve bana hitaptır sanki) muhteşem şarkılarını dinlemekten kendimi alamadığım placebo vokali.
    (where is my mind, 22.07.2004 14:44 ~ 14:45)
  5. ingiliz sanılsa da amerikalıdır bu süper karizma insan
    (hepten aykırı, 21.10.2004 19:48)
  6. creamfields festivalinde " i heard this is a dance fest,so what the fuck are we doing here? " diyerek beni koparan vokalist.he is a bitch.he is a goddess.
    (stars giggle meh every nite, 24.11.2004 20:42)
  7. cinsel trecihininin neden bu kadar söz konusu edildiğini anlayamadığım,
    vokalinin işte bu benim diye bağırdığı, çok karakteristik bi tarza sahip, nev-i şahsına münhasır insan.
    (tarchın, 24.11.2004 20:51)
  8. 10 aralıkta 33 yaşını bitirip 34ten gün alacak olan placebo solisti.*
    (stars giggle meh every nite, 09.12.2004 03:58)
  9. londrada drama okumuş olan insan.*
    (stars giggle meh every nite, 09.12.2004 04:03)
  10. bugün iyi ki doğmuş olan placebo vokalisti.
    (stars giggle meh every nite, 10.12.2004 16:09)
  11. marlboro light içenlerden..
    (ava adore, 30.03.2005 15:36)
  12. top olduğu sesinden belli olan insanımsı şahsiyet. dikkatli dinleyenler biraz da olsa bu ucubenin sesinde fatih ürek rengi yakalayabileceklerdir...
    (rasputin, 04.07.2005 23:27)
  13. timo maas ile birlikte first day'i söyleyen şahıs.
    (ben bilmem beyim bilir, 13.08.2005 22:48)
  14. felaket derecede tatlı ve çekici olan müzik şahsiyeti. placebo grubunun canı, kanı, herşeyidir. muhtelif dergilere verdiği muhteşem pozlarıyla beni benden almış, düşlere sevkeylemiştir. kesinlikle özel olarak dizayn edilip dünyaya yollanmış birisi. ne diyeyim, yalarım..!
    (satanist travesti, 17.11.2005 22:22)
  15. güzel insan, muhteşem söz yazarı, ağlatıcı sesli varlık ayrıca lisedeki faşogillerden biriyle aramda ölünceye kadar güleceğim bir dialog geçmesine sebep kişidir.
    yer veda gecesi, 7 seneden sonra artık orada bulunan insanların çoğu bir daha hiç görüşmeyecektir. bu ayrılık vaktinde küsler barışmalı, barışmayanlar da en azından bir iki laf etmeden ayrılmamalıdır. karşılıklı kıl olduğumuz tipin biri de bi ara yaklaşıp kum der, placeboyeni bir grup dinlemeye başladım, süpermiş kesin sen de biliyorsundur. bu kişiye göre kum marjinal insandır ve bu dinlemeye başladığı süper ama "marjinal" grup kum'la o anda bir ortak payda olarak ortaya konulmak istenmektedir "bak ben de senin dinlediğin o garip şeylerden birini dinlemeye başladım" hesabı. ve ardından asıl bomba gelir "vokalistleri hatuna da bittim, çok taş karıymış". ardından kum kısa bir dayak yer miyim yemez miyim hesabından sonra acı gerçeği açıklar ve çeşitli yarılma efektleriyle ortamı terk eder.
    (kum, 26.01.2006 04:31 ~ 04:32)
  16. bazı insanların ville valo(görüntü yönünden) ile karşılaştırmasından dolayı uyuz olduğum gayet çirkin insan.
    (julien sorel, 19.04.2006 13:18 ~ 13:19)
  17. son albümde yer alan fotolarla birlikte feminen görüntüsünü tamamen kaybettiğine kanaat getirilebilecek aşmış placebo solisti.ayrıca 6 ay önce isminin önüne baba sıfatı da eklenmiştir.
    (sevgimiz kısıtlandı, 19.04.2006 19:44 ~ 19:44)
  18. çocukluk döneminde içine kapalı, sessiz sakinmiş. müziğe atılmadan önce tiyatroda drama dersleri alan molkonun makyaj alışkanlığının buradan geldiği düşünülmekte. çok iyi bir tonlamaya sahip olan bu şahsiyet birçok dil bilmektedir. yanlış bilmiyorsam brian 'güçlü erkek' anlamına geliyormuş molko ise 'kraliçe' anlamına . insanın ismindeki tezatlık kendisine bu kadar yansıyabilir.
    (sweetzoejane, 29.04.2006 02:00 ~ 02:22)
  19. (bkz: top olmak erdem olmuş olm)
    (rasputin, 29.04.2006 02:12)
  20. dünyanın en güzel erkeğinden git gide uzaklaşan ama ne yaparsa yapsın nasıl görünürse görünsün insanın sevmekten kendini alamadığı şirin m şirin karizma mı karizma wallpaperların bir tanesidir o. baba olduğundan beri eski deli rockstarlık günlerini özletmektedir
    http://img20.imageshack.us/...
    http://img20.imageshack.us/...
    http://img.photobucket.com/...
    hazin son..
    (köylügüzeli, 29.06.2006 01:48 ~ 02:09)
  21. geddy lee ekolünden bir yansıma olup,gayet başarılıdır.
    (bkz: geddy lee den vokal teknikleri)
    (floydzede, 18.07.2006 20:14 ~ 20:14)
  22. "hi, how ya doin'?" cümlesini friends'teki joey'den sonra en güzel söyleyen insandır
    fazla söze gerek yok bitane o

http://www.youtube.com/...
    (pasiflora, 02.08.2006 22:42)
  23. placebo nun heteroseksüel solisti. ilk olarak tiyatro eğitimi almış olup sonradan müziğe yönelmiştir. bir oğlu vardır sanıldığının aksine ibneliğinden eser yoktur. saclarını kısa kestirip erkek gibi giyinmesi, etek giymemesi cinsel tercihinin yavaş yavaş şekillenmeye başladığının işareti olsa gerek.
    (dna, 21.10.2006 15:21)
  24. yakısıklı,sesi güzel nancy boy.
    (oyo, 03.01.2007 14:44)
  25. brian, briandır. ibne olarak anılmamalı ya da teenager tiplerin sınıf atlamak için kullandığı idollerden biri hiç olamamalıdır. ama heteroseksist dünyanın sınırları dahilinde yaşama zorunluluğuna katlanamadığı için ibne olarak etiketlendirilir. evet biseksüeldir. hatta bi de çocuğu vardır. bi zamanlar uyuşturucu da kullanmıştır. makyaj yapmıştır bolca ve bi çok hatundan çok daha seksi olmuştur. ama nedense gestaltin bütünsel algısı bu noktada bizim sistematize edilmiş beynimizin kıvrımlarında tıkanır kalır. bütün bunlar bir araya geldiğinde ibne , iğrenç, ucube veya işte öyle bir şey olursun. ama brian tüm bunları nedense çok ahenkli bi şekilde sevimli kılmayı başarır bence. o zaten öyle olduğu için güzeldir. su akar yolunu bulurdur zaten bu işler. babalık ayrıca kendine fazlasıyla yakışmıştır. zira "ibne"(!) olmak mekanik ve teknik açıdan baba olmaya engel değildir. o sadece kendine ait bişeyi olsun istemiştir. o kadardır.
    (molko, 28.03.2007 23:25)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil