gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · aşık olduktan sonra söylenen ilk sözler
  4. · ugg
  5. · beşiktaş
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · domuz gribi
  8. · stevemcqueen
  9. · evrim teorisi

brezilya dünyanın kerhanesidir  

1. buradan kimse için şu şöyle, şu böyle diyerek ahkam kesmek niyetinde değilim. kimseyi kırmak, incitmek gibi bir niyetim de yok, barış uygur'un da dediği gibi yiğit, cefakar brezilya halkını tenzih ederim ama bu böyledir. dünya bir şehirse brezilya onun kerhane bölgesidir. istanbul'da karaköy, ankara'da bent deresi, amsterdam'da red light bölgesi neyse dünyada'da brezilya odur.

şimdi anladık mı uğur dündar niye dellendi. yaa rio karnavalı falan hep vitrin bunlar, gösterim.

edit: yahu tamam kahvesi, futbolu falan da meşhur ama allah aşkına size bilet verseler brezilya'ya gidin diye kahve festivaline mi gidersiniz? yoksa rio karnavalına mı? riyakarlığın lüzumu yok. bayan arkadaşlar "biz kahve festivaline gideriz" diyebilir ona sözüm yok.
    (diazepam, 27.03.2009 10:00 ~ 10:07)
  2. (lebowski, 27.03.2009 10:04)
  3. hürriyetin seksi fotoğraflar için tıklayınız bölümlerinden ve acunun bizlere gösterdiği kadarından biliyorum brezilyayı. kerhaneye benzer bir yanı yoktu lakin gördüm ki koca koca popolu latin hatunları var orada.

(bkz: ohşş ohşş yirim ben onları yirim yirim)
    (kerkinilen kele, 27.03.2009 10:13 ~ 10:17)
  4. türk işsizlerine verilmiş büyük bir umuttur. yanlış anlamayın lan. tatlıcılar için dedim. sanmıyorum ki orda kerhane tatlısıyapıp satan olsun.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 27.03.2009 10:16 ~ 10:19)
  5. işin ironik olan yanı brezilyalıların bu durumu kafalarına takmayıp kalça sallamaya devam etmeleri. ne mutlu onlara ki kalçaları güzel ve bizim gibi leş bir ahlak anlayışından biraz daha ilerideler. gittim, yerinde gördüm, ondan bu kadar net konuşuyorum. pazar gecesi büyük kokain teslimatı yapıldıktan sonra favelalardan atılan havai fişeklerin gürültüsü sona erdikten sonra favela sokaklarında "brezilya dünyanın kerhanesidir!" diye bağırdım. türkçe bilmedikleri için anlamayıp kalça sallamaya devam ettiler tabi.
    (ahmak ı hayal, 27.03.2009 10:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil