belki ilginizi çeker
  1. · msn
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  2. · domuz gribi
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · okan bayülgen
  5. · yılmaz özdil
  6. · ugg
  7. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  8. · yaşamaya çalışmak
  9. · kızların birbirlerine abi diye hitap etmesi

brevibakter  

1. brevi ve bakter kelimelerini birleştirip kendine nik yapmış 6. nesil yazar. latince anlamının aksine sözlükte brevi olmamasını dilediğim kişi marmara meşeili, bir hukukçu adayı izlenimi vermiştir bana. hoşgelmiş.
    (tayyizemane, 27.01.2009 17:56 ~ 18:05)
  2. film adları konusunda aşırı hassas nesildaş.hoşgelmiş
    (bödöfff, 28.02.2009 01:19)
  3. tanışınca "benden bitane daha varmış burada" dedirtmiş pek muhterem yazar.
    (yerçekimli karanfil, 08.03.2009 03:17)
  4. muhtemel meslektaşım olan yazar.

görünce aa o sen miydin dedim garip bir refleks olarak ki nedenini bende bilmiyorum. iyi hoş bir hanımefendidir ve muhabetti kesinlikle doyumsuzdur. ileride fikir danışacağım aşikar olan yazar..
    (istanbulagain, 09.10.2009 20:01 ~ 20:01)
  5. benden üst sınıfta olduğundan çömez psikolojisiyle bana daha da aşmış bitirmiş görünmüş, pek sevimli bir yazar.
    (holzlöffel, 10.10.2009 09:45)
  6. bu aralar çaylak takılan yazarlardan.
    (bkz: tülaayy nolur dön artık)
    (beytambal, 18.11.2009 21:56)
  7. çaylak oldu bu. buraya kadar her şey normal. ama nasıl çaylak oldu bu, o önemli.

hukuken sakıncalı bir giri girmiş ondan çaylak olmuş. buraya kadar da her şey normal. ama bu hukuk fakültesinde okuyor lan. aahaahahahdasdh. bak random harflerle güldüm. valla gece gece aklıma geldi bir söyliyim dedim. senin hocan kim evladım? sen nasıl hukukçusun öyle giri giriyorsun. hukukçu öyle hukuka aykırı giri mi girermiş. yani nasıl anlatsam... heh buldum.

bu, benim abazan olmamam gibi bir şey lan. herkes mesleğini yapacak. ajdar ha. sen benle dalga geçersin ha. yok hesabımı kitlermişim de yazamazmışım da bilmem neymişim de.

ya arkadaş, mezun ediyosunuz böyle hukuk bilmeyen insanları sonra memlekette geziyorlar bunlar avukatım diye ahdhahsdahsd. çok eğlendim lan. cevap da veremez şimdi bu.

-hakim bey cevap hakkımı kullanmak istiyorum ben
    +reddedildi. çaylaksın sen. [tık tık tık] karar verildi. brevibakter nickli yazarın mahkemedeki iyi hali de göz önünde bulunduralarak tutuksuz yargılanmasına, bu süre içinde çaylak kalmasına karar verilmiştir. her türlü tahrik serbesttir. duruşma bitmiştir.

sana ne yazıcam ben bu satırları. aslında şu anda evindeki diğer 3 hatuna yazıyorum. yok mu evde matematik bölümünde okuyup türev alamayan falan ehehehehe. bak tahrik ediyorum gel diye.
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 20.11.2009 02:48 ~ 02:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil