altıncı nesil yazar kişi, doğum yılının 84 olduğu kimi çevrelerce düşünülmektedir.
doğum yılının 84 olma ihtimaline ilaveten adının da meltem olma ihtimali vardır. hoşgelmiştir, gelir gelmez iki tane kendini bilmez yazar tarafından da afişe edilmeye çalışılmıştır.
(bkz:
canı sıkılan sözlük yazarı)
nicki sebebiyle ilk görüşte insan aklını yaş tahmini etmeye iten yazar, hoşgelmiş kendisi.
başka bir nick alması için dünyaya değil de sözlüğe bir daha gelmesi yeterli olan yazar.
izmir'i ve kendini son derece sağlam bir şekilde savunan, çok yoğun bir haftayı ve beraberinde çok yoğun bir öğrenim dönemini geride bırakarak özgürlüğün tadına varacak olan, çok iyi bir tatili hakettiğini düşündüğüm, hoş sohbet, hal hatır sormayı eksik etmeyen, düşünceli, can yazar..
kendisine yeni türkü'den resim'i armağan ettiğim yazar.. ziyadesiyle haketmekte bu hediyeyi..
yeniden sözlük semalarında görmemizle birlikte bizleri mutluluk denizine atmış olan yazar.. kalsın hep buralarda diyoruz..
*
bir yazarın yazdıklarından duyduğu rahatsızlığı -belki yanlış bir başlık altında olsa da- dile getirmesiyle topa tutulmuş yazardır.
84 doğumlu olmasının yanı sıra, büyük ihtimalle
meltem ismini taşıyan yazardır.
gün itibari ile sözlükte şov yapan yazardır.. tutabilene aşk olsundur..
eğer okuduktan sonra beni gülme krizine sokan o kampanya girisinde gerçekten ciddiyse söylenebilecek tek şey var: (bkz:
kezban)
umarım bir gün author'a aşık olur. bunu bütün kalbimle istiyorum.
doğru bildiğinden vazgeçmeyen, söylenmek istenenin başkaları gibi laf salatası yapmadan da verilebileceğini gösteren, karakterli yazar.
"doğum günün kutlu olsun" yazarı. nice mutlu yıllara.
ismi ile sorunsalı olan bir yazarımız kendisi. ama insan bu denli ilgili ve başkalarının kendisini iyi hissetmesini sağlayan bu tatlı insanın niçin bir isme gerektiğini düşün müyor değil.... şeker de geç, iyi de, yahut tatlı, ne bileyim güzel, hoş... dünyada güzel şeyler için bir sürü şey söylenmiş. bence bir isme , nike ihtiyacın yok, bunu da düşün derim dediğim yazarımız.
beni kız sanıyormuş yahu? bu esnada ettiği laflar daha bir samimi geldi o yüzden ama öldürdün beni sezar! hala gülüyorum... daha çok okurmuş, en iyisini yapıyor. tanıdığım az sayıda karakter arasında gayet altın harfli.
yazar, gülmekten de yarar ama o konuya girmeyelim.
her hafta sözlükte fenerbahçe maçlarından dakika ve skor beklediğim yazar.. çok heyecanlı bir yer oluyor onun futbol ilgisiyle burası..
*
kısmen de olsa yaşamışlıklarımızın aynı olduğu yazar. sevindim beni anlayabilecek bir yazarın olduğuna.
dökme suratını demek istiyorum kendisine
bana bu sözlükte en babacan tavırlarla yaklaşan, fakat bayan olduğunu yeni öğrendiğim biricik yazar. teşekkürler kendisine, iyi ki var.
7.nesil itü sözlük yazarı "biyolog" tarafından kendisine "hoşbulduk" denilmiş 6.nesil itü sözlük yazarı.
(biyolog, 04.02.2010 16:46 ~ 16:47)
sözlük semalarına bir süreliğine ara verecek olan yazardır. bir süre olamayacağım ama arada girip okurum, buyurun ortam sizin, güzel yazın. beni özleyin anacığım
*
(görsel:
breeze84/131471)
(breeze84, 06.02.2010 22:56 ~ 13.03.2010 00:56)
sözlükteki malum nolu girisiyle güle güle dedirten 6. nesil yazar.
gider ayak futboldan anlamadığını belirtmiş yazardır.
yazar mı? yoksa fitne fücür pınarı mı? bilinmeyen tanımlanamayan cisim.