belki ilginizi çeker
  1. · kendi hayatının filmi için soundtrack hazırlamak
  2. · colour the small one
  3. · aşk acısı çekenlere tavsiyeler
  4. · lady croissant
  5. · everyday
  6. · sia
  7. · puf çiçeği
  8. · breathe
  9. · sia türkiye de konser versin
  10. · don t bring me down
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · onur öymen
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · erkekte ses tonu
  5. · author gibi erkekler
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · 21 aralık 2012
  9. · ışın kılıcı üretirken yanan star wars hayranları

breathe me  

1. sia'nın izlenesi,dinlenesi ve bu durumun süreklilik haline gelmesini sağlayan şarkısı.

klibi hızlıca çevrilen polaroidlerden oluşturulmuştur.çokta hoş olmuştur.klibi için ;

http://www.youtube.com/...

ayrıca bu şarkı six feet under dizisinin son bölümününde de kullanılmıştır.
    (mabel, 19.02.2007 23:18)
  2. sözleri:

help, i have done it again
    i, have been here many times before
    hurt, myself again, today
    and, the worst part is there's no one else to blame

be my friend
    hold me, wrap me up
    unfold me, i am small, and needy
    warm me up
    and breathe me

ouch, i have lost myself again
    lost, myself and i am nowhere to be found
    yeah, i think that i might break
    lost, myself again, and i feel unsafe

be my friend
    hold me, wrap me up
    unfold me, i am strong
    and needy, warm me up
    and breathe me
    be my friend
    hold me, wrap me up
    unfold me, i am strong, and needy
    warm me up
    and breathe me
    (kısaveacısız, 28.02.2007 15:17)
  3. six feet under da finalde çaldıında gerçekten ağlamıştım.çok kötü bi etkisi var,ağzıma sıçıyo ne zaman dinlesem.ihtiyaç,çaresizlik ve ikilem bu kadar mı güzel anlatılır
    (epitome of pandemonium, 08.03.2007 01:19 ~ 23:44)
  4. six feet under ın son 6 dakikası bu şarkının klibi kabul edilebilir,çok şahanedir.
    (darksideofthemoon, 02.07.2007 00:45)
  5. bir çok kişi gibi six feet under'ın finalinde dinleyip çok beğendim bu parçayı. zaten etkileyici olan finalin son sahnelerini müzik daha da bambaşka bir hale getirmişti. özellikle parçanın sonu ile en son sahnelerin bütünlüğü mükemmeldi.

son sahne için:

duygulu edit: fena halde duygu seli yapabilen bir şarkıymış, aralıksız dönebiliyormuş, harikaymış.
    (iao, 06.07.2007 00:15 ~ 01:59)
  6. neredeyse 6 aydır bildiğim ve çok severek dinlediğim bir şarkıdır, genelde yanımdan eksik etmem.

geçen gün arkadaşlarım ile içip eve dönmüş, oturma odasında ebeveyn ekibi ile muhabbet ediyordum. bir yandan da gözüm arada sırada izlediğim ve "şunu adam gibi izleseydim ya" diye hayıflandığım sex feet under'a takılıyordu.

derken tanıdık bir ses geldi yanımdaki kolondan, "help! i have done it again"... kötü bir şey olduğunu hissedip annemle babamı susturdum. "tanıdık bu şarkı ya" dememe fırsat kalmadan aslında pek umursamadığım dizi çarpıcılığının dibinde sahneler ile sona yaklaşmaya başladı, benim de gözyaşlarım yerinde daha fazla durmadı...

böyle bir anda aslında ne kadar vurucu olduğunu fark ettiğim ve artık bana daha fazla anlam anlatan sia şarkısı iyi ki var
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 06.07.2007 00:32)
  7. dizi finalinden önce sia'nın güzel,anlamlı bir parçası olduğunu düşündüğüm;final sonrası ise her seferinde ''bir daha dinlemeyeceğim yeter dayanamıyorum''lar eşliğinde kendimi kaybettiğim enfes şarkı.
    (velvetrevolution, 09.07.2007 21:58)
  8. six feet under last episode
    (kaskate, 19.08.2007 13:14)
  9. tek kelimeyle inanılmaz bir şarkı. insanın tüylerini diken diken ediyor kesinlikle. six feet under ın finaline bundan daha güzel bir şarkı bulamazlardı heralde. klibi de muhteşem. sözlere ve müziğe değinmek bile istemiyorum. boğazım düğümleniyor.

be my friend diye şarkıya her girdiğinde gözlerim doluyor, içimden sanki bir şeyler kopuyor.
    (colony of birchmen, 26.10.2007 00:04)
  10. six feet under'ın finaline cold wind ayarında bir arcade fire şarkısı daha gidebilirdi. ama bu da olmuş. çok güzel olmuş. youtube'tan tekrar tekrar izlemeli
    (hepten aykırı, 26.10.2007 00:09)
  11. beni sia ile buluşturan şarkı. öyle bir şarkı ki dokunsanız kırılcakmış gibi hissediyorsunuz.
    (portakallı haribo mahmut, 03.05.2008 14:22)
  12. 2 gün önce sabaha karşı aradan geçen onca zaman sonra eski sevgilinin mesaj atmasıyla aklımdan bin bir hatıra, olay geçti. ona zamanında çok kızgın olduğum halde, yine de cevap yazdım. ama sonra içimin kırıldığını, kalbimin yandığını tüm hücrelerimde hissettim.
    ve ertesi gün uyandığımda berbat hissettiğimden hemen kankamı aradım.
    ben anlattım, o dinledi.
    eski sevgiliyi kastederek, keşke onunla sadece arkadaş olsaydık dedim.
    ve kankam da beni suçlamadığını, ama kendime zarar verdiğimi, onunla konuşmamam gerektiğini söyledi.
    telefonu kapattıktan sonra aklımdaki düşüncelerden kurtulmak için evde olmadık işler yapmaya başladım.
    bi yandan winamp da karışık çalan şarkıları dinliyor diğer yandan katlanmış kıyafetlerimi bozup tekrar katlıyorken sia'nın şarkısı çalmaya başladı.o an bi uyuşukluk hissettim vücudumda,kanım çekildi.gözlerim bilgisayar ekranına kilitlendi.bilgisayarın bana yaptığı kötü bi şakaydı sanki.bilgisayarın başına oturdum ve dinledim.

ouch, i have lost myself again
    lost, myself and i am nowhere to be found
    yeah, i think that i might break
    lost, myself again, and i feel unsafe

be my friend

bi şarkının bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmezdim.
    sanki bi iki saat önce konuştuklarım, o an hissettiklerim şarkıya dönüştürülmüştü bi şekilde.
    ve her dinleyişimde beni yaralasa da, o gün belki yüz sefer üst üste dinledim.
    ve uzun bi süre de dinleyeceğim.

(bkz: ağlatan şarkılar)
    (bkz: art arda dinlenirse alkole boğduran şarkılar)
    (bkz: bıkmadan dinlenilen şarkılar)
    (sonbahar rüzgarı, 07.02.2009 02:15)
  13. bir şekilde edindiğim şarkıdır kendileri. dinlerken direk bir hüzne boğuldum ve gözlerimin önüne six feet under sahneleri gelmeye başladı. özellikle son bölümündeki sahneler çoğunluktaydı. sonra öğrendim ki o sahnelerde arkada çalan şarkıymış breathe me... demek ki bir şarkı bir sahneyle bu kadar uyumlu olabilirmiş. 1 sene sonra bile o sahneleri gözümün önüne getirebildi.
    (calm of desolation, 07.04.2009 01:50)
  14. acıtan şarkılardan biri..

ouch, i have lost myself again..

(sleeping with ghosts, 20.05.2009 20:13)
  15. sia'nın en güzel şarkısı. yaptığı hatayı bilen pişman küçük kız çocuğu moduna sokar insanı.
    (whitenoisesky, 02.06.2009 13:16 ~ 13:16)
  16. şarkı her dinleyişte acayip ruh haline sokuyor sizi. inciniyorsunuz resmen, müzik okşuyor ama okşadığı yerler iyileşeceğine daha çok açılıyor yaralar. ve dinlerken incineceğinizi bile bile, her zaman yaptığınız gibi dinleyip şarkıyı, şu satırlarda eşlik ediyorsunuz siaya:

help, i have done it again
    i, have been here many times before
    hurt, myself again, today
    and, the worst part is there's no one else to blame
    ...

ouch
    (epitaph, 08.09.2009 04:19 ~ 04:20)
  17. sia'nın ağlatan şarkısı.
    (raven plath, 08.09.2009 04:40)
  18. an itibariyle radyoda duyunca şefin spesiyali oha dediğim şarkıdır efendim. lan şimdi aklımdan geçiyordu. nasıl duydular anlamadım.
    (manco, 30.09.2009 22:23 ~ 22:39)
  19. kesinlikle suyun altındaymış hissi veriyor bu şarkı, kesinlikle.
    (falasquil, 17.10.2009 13:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil