|
|
- kısalarıyla problem yaşayan kızdır. reklam süresi boyunca izleyiciye "kısa nedir" sorusunu sordurtur. hani kısa boya veya ene sahip herşey olabilir. şıklardan biri etektir. yanındaki erkek arkadaşı olacak moder zaman gavatı profiline sahip arkadaş "sana çok yakışıyor ama" diyerek bu şık çeldirici olarak ortaya atmıştır. diğer bir şık etraftaki kısa boylu erkeklerdir. daha önceki braun reklamında bu konuya * da el atıldığı için bu cevapta akıllara gelmekte fakat " yuhh artık arkadaş yanındaki lavuk bu kadar godoş olamaz" diye düşündüğümüz için aynı hızla aklımızdan çıkmaktadır. gelelim doğru cevabımıza yani tüylere , hanım kızımız reklamın sonunda gülen yüzünden de anlayacağımız gibi bacaklarımdaki tüylerle problem yaşamaktadır. ayrıca kısa tüyleri alıp o neredeyse mayo diyebileceğimiz eteğini giydiğinde , erkek arkadaşının yüzündeki ifade hepimizin içini karartmaktadır. burdan braun reklamlarını yazan ve yöneten arkadaşlara soruyorum. hangi türk erkeği sevgiline bu eteği al demek şöyle dursun, bu şekil bir eteği giymesine izin verir. hadi giymesi şöyle dursun giyince kısa süreli bir tartışma yaşatmaz. yapıyorsanız adam gibi reklam yapın. birkere biye bize reklam boyunca çelişkiler yaşatıyorsunuz. akıllı olunda şu kişilerden örnekler alın adam olun ;
(bkz: arçelik reklamındaki eskimo)
(bkz: arzum reklamındaki yaşlı çift)
(bkz: beko buzdolabı reklamındaki kız)
(bkz: burger king reklamındaki metalci eleman)
(bkz: coca cola light reklamındaki adam)
(bkz: coca cola light reklamındaki kız)
(bkz: lays reklamındaki teyze)
(bkz: tefal clipso reklamındaki elsiz kız)
- hasta olduğum hatunlardan biridir. adı seda bakan'dır gebzelidir,daha önce number one tv de vj lik yapmıştır. şu sıralar doğuş'un dizisinde oynamaktadır.
- hoş bir bayandır da kızlar arasında 'kısalar' diye bir kod kullanımı var mı ben bundan pek emin olamadım, ikna hiç olamadım
- garip bir sesi vardır, ama kısaları giydiğinde fiziğine diyecek yoktur
- (bkz: smile adsl reklamındaki kız/@997403)
|