kız arkadaşına mini etek giymesi konusunda baskı yapan godoştur.sana kısa çok yakışıyor kısa giy de götünü görelim amacını güden konu salağıdır ayrıca.
biyerlerimize girmemesi için edit: bahsedilen tabi ki "reklamdaki kişi figürü"dür.oyuncu adamı tanımayız etmeyiz hakkında fikir sahibi de değiliz.
godoşluğun bu kadarı da fazla dediğim erkek modelidir.
reklamın sonlarına doğru bu godoş karşısındaki arkadaşına "bak kısalar ne kadar da yakışıyo ben söylemiştim" gibisinden bişiler demektedir. hiçbir türk erkeği arkadaşına "bakh benim kızın bacaklarına oehh" türü şeyler söylemez. söylerse godoştur, pistir, kakadır.
hayatı boyunca aralıksız arasa bile, o yamuk tiple o kadar güzel bir kızı bir daha bulamayacağını düşündüğü için kaybetmemek adına kızın yanında ezilmiş, kızın maymunu olmuş, oyuncağı olmuş garibandır aslında.
kızların kıllarıyla ilgili reklamlarda oynayarak godoşluğu tescillenmiş birisidir. gelmeyelim bu kadar üzerine. beterin beteri var.
(bkz: üzerine mavi sıvı dökülmüş petek doku)
o tipine rağmen taş gibi kız arkadaşına potansiyel sevgili adayları yaratmakla hayatının hatasını yapıyordur. bak güzel kardeşim, naptıysan o güzel hatunu tavlamışsın, gözünün içine bak bundan sonra di mi, sakın, sakla, ateşle oynama...
ortamda konuşulanları idrak etme kapasitesinden yoksun bir şekilde salak salak sırıtmaktadır. belki de hala çocukları leyleklerin getirdiğine inanıyordur. tekmeyi yemesi an meselesidir.
tansaş reklamlarındaki adamdan sonra beynime kazınmış, en kıl, en tüy, en yavşak, en kötü karakterli adamdır. çocuklara kötü örnektir. yok....! "mini etek giy" dediği için değil, öyle bir söyleşi var ki... çıksa "şampiyon feneeeer, en büyüüüük feneeer alkışlayın ulan ibneleeeer "dese -ki demez- takımımı değiştiririm, gece rüyama girse ,uykum kaçar,evde cam çerçeve kalmaz. böyle pis bir insandır işte..
"ya sölemiştim sana kısalar çok yakışıyo" diyerek sağda solda cinselllikten nasibini almamış bazı abazanların kız arkadaşını gözleri ile yiyebileceğinin farkında olmayan zat.