baştan söyleyeyim sadece akıntıya uyup gaz vermek ve karışıklık çıkarmak için yazıyorum bu saçma sapan sözleri. lütfen yazının içeriğini destekleyen bir hüsn-ü niyet aramayınız. zira böylesine saçma, kıçtan çıkma, embesil ve su bulandırıcı lakırdının neresinde olabilir ki bu? neyse girizgahı kısa kesip giriye gelelim. şuna da bir bakarsanız ihya edersiniz beni: (bkz:
@548502)
böyle bir rezillik olamaz!!! atatürk'ün ilkelerini ve kurduğu cumhuriyeti korumayı kendine birinci vazife edinmiş bir kurum nasıl olur da atatürk silüetini çıkarabilir bröveden. bu düpedüz atatürk'e ve onun temsil ettiği değerlere sırt çevirmektir.
böylesi bir zamanda irticacılar türban diye dayatırken, hala şeriat konuşulurken bizi bunlardan korumakla görevli ordu saf değiştirirse halimiz nolur bizim? atatürk'ün önümüze koyduğu muassır medeniyetlere ulaşma hedefi yolunda geriye doğru atılmış en büyük geri adımdır bu.
düşünün bi. bunu bağdat'ta saddam'ın heykelinin yıkılışı gibi şehir meydanlarındaki atatürk heykellerinin yıkılması takip etmez mi? şehirlerdeki atatürk caddelerinin ismi molla ahmet caddelerine dönmez mi? atatürk'ün bizlere bıraktığı mirasların izleri tek tek silinmez mi? bir iran mı olmak bizim hedefimiz! hani nerde muassır medeniyetler?!?!
yazıklar olsun şu türkiye'nin en güvenilen kurumunun yaptığına... vay başımıza gelenler!
buradan sesleniyorum kara kuvvetleri komutanına. benim yüce atamın resmini hiçbir yerden çıkaramazsınız! siz bile irticacılara kapılıp atatürk'ü ve atatürkçülüğü silmeye kalktınız ama asla beceremezsiniz!!! atatürk bu cumhuriyeti biz gençlere emanet etti. siz atatürk'ü kalbinizden çıkarmış olabilirsiniz ama bizim kalbimizden onu söküp atamazsınız. atatürk her zaman bizim kalbimizde yaşayacaktır ve onun bize verdiği enerji ile, damarlarımızdaki asil kandaki kudret ile bu cumhuriyete sahip çıkacağız!!!!
burada kendi kendime bir "allah allah" diyorum. hey yavrum hey. nasıl da aşka geliyorum. özünde son derece anlamsız bir tartışmanın konusudur bu. 2200 küsür yıllık bir ordu... brövesi olmuş olmamış, olmuşsa içinde atatürk olmuş olmamış ne farkeder? bir ufak resmin varlığımı atatürkçülük? o zaman vay göğsünde atatürk rozeti olmayanların haline. demek ki rozet takmayan irticacı, rejim düşmanı. sadece rozetle olmaz bu iş. eline atatürk'ün koca tepeye çıkarkenki resmi çerçeveletilmiş olarak dolaşmayanlar vatan haini.
ister istemez şu dört harf dökülüyor dilimden:
ybsg