bozuk klavye 

adana çık aradan

1. küfrettiren harfler, rakamlar ve bilimum tuşlar bütünüdür.
    (ruhsuzkz, 06.12.2007 00:11)

2. an itibariyle laptopumun a harfinin çalışmamasıyla her a ya basışımda ctrl v yapmayı gerektiren klavye.ühüh
    (cwen, 06.12.2007 00:24)
  3. anında değiştirilmesi gereken, saç baş yolduran klavyedir. harfleri silinmiş internet cafe klavyesinden bile daha kötüdür. basmayan tuşlarla, c isterken k basan tuşlarla, hatta bi basışta c, sonraki basışta k yazan tuşlarla uğraşmaktır. kötüdür.

(bkz: celtik)
    (bkz: ister inan ister inanma)
    (billie jean, 06.12.2007 00:32)
  4. yıl 2000 yeni pcimde eskiden beri oynamak istediğim starcraftı oynuyorum. elektriklerin kesilmesiyle şaşkınlıktan elimin kayması sonucu klavye yere catırt diye düşüyor. 1 saat elektrik bekledikten sonra pcyi açtığımda klavyenin sağlam olduğunu görmek sevindirici. büyük bir heyecanla oyuna girdikten sonra campaign ortasında elektrik kesilmesinin verdiği sinirle custom game(skirmish) oyun kurup şifre yazmaya karar veriyorum. oyun açılıyor, sifre yazmak için entera basıyorum. harita şifresi olan"black sheep wall" un ilk "b" sini yazmak için "b"ye basıyorum ve ekranda şöyle bir yazı:zxcvbnm. "l" ye basıyorum: asdfghjkl. bir kaç denemeden sonra sinirlerim tepemde oyundan çıkıyorum. boş bir word belgesi açıp klavyeyi deniyorum. klavye gayet sağlam ne dersem onu yapıyor. pcye res atıyorum giriyorum starcrafta hala bozuk. babamında önerisiyle çözümü klavyenin içini kolonyayla temizlemekte buluyorum. uzun bir temizlikten sonra pc yi ve ardından da starcraftı açıyorum ve bir bakıyorum düzelmiş.
    buradan çıkarılacak ders: ucu kolonyaya batırılmış kulak temizleme çubuğunun tamir edemeyeceği cihaz yoktur!
    (deddo, 06.12.2007 00:33)