|
|
- teori durumunda olup hala kanun olamamış söz öbeği
- (bkz. nicke değil sike bakmak)
- (bkz. mühim olan boyu değil işlevi)
- klasik erkek avuntusu
(brave, 15.04.2004 03:28)
- günümüzde elektronik cihazlar için doğru kabul edilen önerme..
- bir forumda konu bayanlar arasında tartışılmaktadır. hatun kişilerden bir tanesi tartışmaya son noktayı koyar:
-ne uzunu ne kalını
en makbulu
içerde en çok kalanı
- bir cep telefonu önermesi.
- "önemli olan çekicin büyüklüğü değil,çiviyi çakıp çakmadığıdır" sözünü hatırlatan cümle.
"kız arkadaşinin seninki ufakmiş" sözüne bir dallamanın verebileceği cevaptır
- kısaların* uydurduğu kurtarma cümlesi.. ama durumu ne kadar kurtarır orası tartışılır..
- macar bilimadamlarının teyit ettiği durum. hollanda da bulunan "sikilasyon rehabilitasyon merkezi" ise bu duruma çok şaşırmıştır. içeride kalınan süre ile ilgili bir hipotez öne sürerek farklı ırklardan farklı türleri çiftleştirme olayına gitmişlerdir.
- boyu da işlevi de önemli değildir..önemli olan limitidir *
- insanın bir tornacıdan duymak istediği en son şey.
- (bkz: bi siktir git dedirten laflar)
- (bkz: haticeye değil neticeye bak)
- söyleyen kişide kesin,bakın kesin diyorum,yani yüzde 99 fln,o civar,bir özgüvensizlik bulunan önerme...işlevde bi sorun yoksa zaten böyle bir mazerete de gerek yoktur zannımca,demek ki neymiş,genel anlamda bir memnuniyetsizlik söz konusuymuş...ha tabii siz kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız,aynen devam;
-boyu değil işlevi önemli,ramize...
-hıhı,tabii bi tanem,işlev evet...ben giyineyim artık.
evet evet,de çeneni kapatarak işle bence,bak kız kaçıyor....
- bir hatunun söylemesi gereken söz. yoksa erkekler ne derse desin, kesin vardır bir ezikliği ya da çok haydar amca okumuşluğu...
benim aklıma; doğan görünümlü şahin ile mercedes i getiriyor. ikisiyle de bir yerden bir yere gidersin ama konforları farklıdır... ama yine de ben bilmem hanım bilir...
- (bkz: napoleon bonaparte)
- (bkz: boyu değil işvesi önemli)
- mevzubaih kılıç ise cuk oturur.
- (bkz: kadınların 20 cm lik penise küçük demesi)
- kendini kandırma biçimi
|