görseller
boys anılarboys anılar

belki ilginizi çeker
  1. · yabadaba du
  2. · killa hakan
  3. · grup tomakinler
  4. · cankan
  5. · gekko
  6. · soytarılar
  7. · ahh soytarılar apuuaaaa
  8. · gurbetçilerin gerzek müzik yapması sorunsalı
  9. · konserlerine gidilmeden ölünmemesi gereken gruplar
  10. · yasaklanması gereken şeyler
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · aşk
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · domuz gribi
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · bunonaparte
  9. · nickname bulmak

boys anılar  

sayfa  / 2
  1. sanırsam dördü de abazan, dört erkekten oluşan bir gruptur. yabadaba du isimli şarkıları ve klipleri ile müzik piyasasına girmişlerdir.
    (bkz: şaka gibi)
    (azwepsa, 15.06.2005 20:23)
  2. ciddi bir imaj hatasıdır bu grup. rapçı mı, yoksa türkücü mü belli bile değildir. tüketim canavarı olmuş insan toplulukları için geçici bir eğlencedir. bugün vardır, yarın adı bile yoktur.
    (endoplazmik, 22.11.2005 12:52)
  3. web sitelerinde kullandıkları türkçe ile beni benden almış olan gurbetçi topluluk.

"özellikle genç kızların ilgisiyle karşılaşan grup müziyiği fiziki görünümleriyle ilgi odağı."

"uğur: ....... esprütüel ve sempatik bir kişiliye sahip. doğulu oluşu sesinin yanıklığının belkide tek açıklaması."

"minto: grubun en enteresan siması ismini hala söylemiyor ve aslada söylememeye de karalı."
    (trustno1, 03.12.2005 03:02)
  4. müzik alanında sağlamaları mümkün olmayan başarıya, mizah alanında çoktan ulaşmış tarifi mümkün olmayan grup.

büyük ihtimal "bu imajla ne söylesek tutar" şeklinde bir öngörüyle yola çıkmışlar. lakin sitelerine yazdıkları "sünnetlerinizde düğünlerinizde şarkı söylenir" mesajı olayı yemiş bitirmiş.
    austin powers tadındaki klipleri ise ne şarkıya ne imaja ne de insanlığa sığar.
    (bkz: sanki bize bir şey anlatmaya çalışıyorlar)
    (maloğlan, 03.12.2005 03:22)
  5. insan azmanı dört tane yarmadan oluşan,oldukça korkunç şarkıları ve klipleri olan bir grup.klipleri yasaklanmalıdır.seyretmek sağlık açısından zararlıdır.
    (phantasma gory, 03.12.2005 03:26 ~ 03:26)
  6. soytarılar şeklinde bir kelime eklemiştir rapçi geçinen bir vatandaş bu grupçuğa.
    (absynth, 19.12.2005 18:42)
  7. web sitelerinde bir anket yapmakta şu sıralar bu azimli gençler;

çekeceğimiz ikinci klip hangi şarkımıza olsun?
    -tıpış tıpış
    -yansam bile
    -dön geri
    -bum bum
    -bizim şarkımız

evet... oylarınızı bekliyoruz.
    (atavratsilah, 19.12.2005 19:14)
  8. sünnetlere de gittiklerini okuyunca hayıflanmama, "yeni nesil çok şanslı caanım, bizim sünnetimizde yoktu boys anılar filan.." diye içimden geçirmeme sebep olan 4'lü ekonomik paket. nasıl da güzel olurdu ben o nur yüzlü, cefakar sünnetçi amcama küfrederken oynasalardı yabadaba duu flan diye karşımda, acımı dindirselerdi. sonra bi de tur attırırlardı sırtlarında mahallede, sünnet arabası kıvamınd...

...ya sikiim bu ne ya??!! oturup ironi yapıp eleştirisel yaklaşmaya filan çalışıyoruz bu yarmalara. ulan grubun adı bile kusurlu, boys anılar ne demek bir kere?? bak yine ciddiye aldım engelleyemiyorum kendimi, alın götürün bunları şempanze poposu öptürün bi yandan da tazyikli suya maruz bırakın!! sonuç alamazsanız dortmund beyaz saray'da boys toplu sünnet festivali organize edip çüklerini kökten kesin...

(bkz: oh be)
    (ninca, 19.12.2005 21:13 ~ 21:22)
  9. (bkz: boz ayılar)
    (cyberboy, 20.12.2005 03:11)
  10. bonus olarak:
    (bkz: toys anılar)
    (cyberboy, 20.12.2005 03:14)
  11. yurtdışında yaşayan türklerin ülkemiz imajına ne kadar kötü bir katkı yaptığının ispatı.
    (stocky2001, 21.12.2005 13:17)
  12. kavga; boz ayıların aynaya bakmadan fuat a cahil deyip fuatın:boys anılar..ahh.ahh.. ..yar ah..soytarılar.. demiş daha sonra da kavga çıkmıştır.
    orada killa hakan ve gekko nun olmasını ve bizim de bu çakllardan kurtulmuş olmamızı dilerdim
    (coyote, 31.12.2005 11:59)
  13. biraz daha dikkatlice bakıldığında mtv'den düşmeyen altın künyeli zenci hip-hop'çulardan pek fark göstermiyorlar.
    (wondrous, 07.01.2006 12:22)
  14. bu adamların saçları niye böyledir,o sakil kıyafetleri nerden bulurlar,dans ettiklerini neden zannederler,yaptıklarının müzik olmadığını bir allahın kulu bu boys'lara söylemez mi,niçin sadece benim ülkemde bu tip insanlar bu kadar çabuk meşhur olur,bir de sanırım 2 tanesi isimlerini asla söylemiyecekmiş.e be dile gelmiş kazmalar sizin adınızı bilsek ne olacak başımız göğe mi erecek,böyle ucuz stratejilerle insanları kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz,okuma yazmanızın olabileceğini varsayarak inşallah bu yazıyı okursunuz da tez elden kendinize bi çeki düzen verirsiniz.
    (şimdilikkararveremedim, 14.01.2006 20:02)
  15. bir yandan şarkının ritmine göre çeşitli el hareketleri yaparken (alkış, saçma sapan el sallama hareketleri gibi), diğer yandan boyunlarında asılı olan enstrümanları çalabilen yetenekli grup.
    (louis cypher, 23.01.2006 02:18)
  16. (bkz: grup tomakinler)
    (bkz: ismail yk)
    (bkz: cankan)
    (bkz: allahım sen bizi almancı türk gruplardan uzak eyle)
    (kamyoncu, 23.01.2006 02:27)
  17. biri çıkıp "bu grup müzik yapma kaygısından çok mizah yapma, insanları güldürme amaçlı kurulmuş bir gruptur" dese kimsenin "hadi canım sende" demeyeceği gruptur.
    (louis cypher, 23.01.2006 14:55)
  18. (bkz: soytarılar)
    (tapioca, 23.01.2006 16:23)
  19. (bkz: ahh soytarılar apuuaaaa)
    (ninca, 23.01.2006 16:43)
  20. kıyamet alametlerinden biri
    (felis, 08.02.2006 19:27)
  21. ilk duyduğumda "şaka" diye tanımladığım 4 tane ucubeyi bir araya toplamış şey, şey, şey ya...
    tanım bulamadım ya...
    (gonewiththesin, 14.02.2006 09:18)
  22. kendileri soytarılar olduklarını bir kez daha kanıtlamışlardır.
    -boys anılar...aah ah...soytarılar...-

http://video.google.com/...
    (love metal, 09.06.2006 02:20)
  23. dış mihraklar tarafından ülkemize yollandığını düşündürtecek kadar kötü bir hede.
    (twinkle, 09.06.2006 02:30)
  24. almanların türklere antipati ile bakmasını haklı çıkaran gruplardan biri.** bir de orada kalıp buralara açılamayanları vardır ki hep orada kalsınlardır. ya da ne bileyim şarkı söylemekten vazgeçip mahallerine dönerci, internet cafe açsınlardır. evet en hayırlısı.
    (adenozin tri psikopat, 08.08.2006 22:46)
  25. http://www.youtube.com/...
    bu klip seyredilmeden ölünmez
    özellikle günahların diz boyu hareketi koreografide son nokta.
    bide vokallerden biri sylvester stallone ye mi benziyor ne.
    (kurremkamerruk, 18.03.2007 02:30 ~ 02:31)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil