belki ilginizi çeker
  1. · boss gt 10
  2. · boss gt 6
  3. · zoom 505
  4. · marshall mg 100
  5. · gt 8
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · google wave
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · gerard depardieu
  9. · insancıl

boss gt 8  

1. prosesörlerin iyice bokunun çıktığını anladığımız boss un yeni modeli.gerçekten çok abartmışlar harika bir alet.
    (zaknafein, 07.12.2005 06:55)
  2. guitar magazine dergisinde yayınlanan aşağıdaki yorum üzerine, çok uzun aylar süren para biriktirmeler sonucu binbir zorlukla aldığım guitar effects processor.

"aleti fişe takmaya korkuyorum.. böyle üstünden bir yarrak çıkıp beni sikecek gibi..mk korkunç bişey!.." -steve vai-

çeviri: asım can gündüz
    (jugis nomen, 03.07.2006 23:51)
  3. ara yüzü biraz korkutucu olan, yardımcı birkaç yazılımla beraber; nasayı hackleyebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşündüğüm, şu ana kadar ki gelmiş geçmiş en iyi processor. içerisinde bol miktarda amfi, distortion, wah, vs modellemeleri olan processorun benim en hoşuma giden özelliği ise exp pedal'a işlevsellik yükleyerek, clean tone ve distortion tonları arasında yumuşak bir geçiş yapalilmek.
    (asdf, 18.07.2008 22:27)
  4. tuşenize göre kanal değiştirebilen, boss'un gitar efekt prossesörüdür . kutusunun üsütnde dünyanın en güçlü gitar multi efekt prosesörüdür yazar. bu cümle neye , kime göre söylemiştir merak ederim .
    (enmn, 07.08.2008 20:48 ~ 09.08.2008 14:40)
  5. pabucu dama atılmıştır. (bkz: boss gt 10)
    (asdf, 13.09.2008 05:09)
  6. battal boy bir prosesör.
    (kurban, 23.02.2009 22:23)
  7. boss iyidir, evet, münferit efekt pedallarından vagon yapıp uzunca bir trenle çıkarsınız sahneye ama bu yetmez.

aslolan her zaman analogdur.

gt 8 zamanında büyük bir heyecanla alıp ilk provada kurtulduğum bir efekt kombinasyonudur.
    konfigüre edebilirsiniz ancak her halikükarda cız cız bir distortion ile karşılaşırsınız. feedback alamazsınız.
    sonuç olarak asla ve asla tavsiye etmem.
    (stellar wind, 23.02.2009 22:30)
  8. distortion ı gt-8 den değilde yanına eklediğimiz güzel bi distortion pedalından aldığımızda tadından yenmyecek olan prosesördür. wah'ta eklenebilir ayriyetten. ayrıca kendi distortion ıda o kadar kötü değildir. hakkını verecek eller tarafından kullanıldığında çok güzel sonuçlar çıkabilir. tarafımdan şahit olunmuştur. opeth ve before the dawn da gt-8 kullanıcılarındandır.
    (arcturus b, 23.02.2009 22:44)
  9. boss gt 10 u da kullanmış olan benim,daha çok beğendiğim alettir.amfi modellemeleri daha iyidir,gt 10 a göre.kayıtlarda idare edilebilir sesler alınabilir.fakat,canlı performanslarda sağlam tonlar elde edilmesi imkansızdır.
    (gyroscope, 23.02.2009 22:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil