belki ilginizi çeker
  1. · zach gaifiniaksisisisis
  2. · how i met your mother
  3. · film noir
gündem
  1. · apertura 2009
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · prison brake
  4. · yaran diyaloglar
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · colin kazım richards
  8. · leblebi tozu
  9. · antalyaspor

bored to death  

1. ing. ana avrat sıkılmak.
    (esekherif, 17.09.2009 13:05)
  2. hbo'nun yeni sezon dizisi kendisi. 20 eylül itibariyle başlayacak.
    (esekherif, 17.09.2009 13:06)
  3. güzel bir başlangıç ile seyircilerin karşısına çıkmış, hbo dizisi.

komedi filmlerinin bir derecesi vardır; bazı komediler her söylenenin - saçmalama hat safhaya ulaşsada - espri olması yolunda ilerleyerek bölümlerin belirli bir konu etrafında ilerlemesine, izleyicinin gelecek hafta acaba ne olacak ? diye merak etmesine müsade etmez.

işte bu dizi, konu etrafında dönüp, izleyiciyi haftanın bir günü hadi aç şunu da gülelim diye değil de biraz daha anlamlı birşeyler izlesin diye kurgulanmış.

kısacası iyi başladı.takipteyiz.
    (crocodile, 24.09.2009 16:33)
  4. born to death diye okudum iyi mi?
    (the legend, 24.09.2009 16:40)
  5. film noir+komedi'nin pek gitmediğini gösteren dizidir. en azında ilk 2 bölümü vasatın altında. zach gaifiniaksisisisis için izledim ama o da boş çıktı.
    (keyif pezevengi, 30.09.2009 18:38)
  6. 2.bölümden sonrası yavaş yavaş zevk vermeye başlayan hbo dizisi. klasik hbo işi olmuş yani, yavaş yavaş sevdiriyor kendini. ilk bölümde vuran dizileri de var biliyorum ama bu öyle değil ama yine de izlenmeyi hak ediyor diye düşünüyorum. kahkaha vaad etmese de eğlendiriyor.
    (esekherif, 15.10.2009 22:32)
  7. csi lar ve vampirlerle dolu tv ekranında, yeni birşeyler vaadeden keyifli bir dizi bored to death. en son pushing daisies benzer şeyler hissettirmişti lakin onun da ömrü pek uzun olmadı. i heart huckabees den sevdiğim, modern dünya sineması harikası the darjeeling limited dan dolayı da bayıldığım jason schwartzman ın varlığı zaten diziyi baştan 1-0 galip başlatıyor benim gözümde. düzgün bir hikaye var. karakter gelişimleri tam ayarında, kahkaha beklemeden her an bir tebessüm garantisi, iyi oyunculuklar, akıllıca yazılmış bir senaryo. esekherifin altyazılarıyla da izlemek ayrıca bir keyif. değişik bir tat arayanlara tavsiyem.

http://www.imdb.com/...
    (leblebi yutmuş solucan, 23.10.2009 00:53)
  8. 6.bölümü ile "olmuş bu" dedirtiyor. bundan sonra da bozmayacağını tahmin ediyorum ben. çok başkan bir seviyede şu an.
    (esekherif, 29.10.2009 20:34)
  9. uzun zaman sonra "budur" diyebildiğim "lezzetli" tanımını sonuna kadar hak eden dizi. sulu komedi dizilerinin arasından "indie" havasıyla hemen sıyrılıyor. merkezine aldığı 3 karakter de öyle sağlamlar ki her biri için bu dizi sevilebilir..
    (sutdokmusjedi, 08.11.2009 23:25)
  10. bugün itibariyle ilk sezonu bitti. kesinlikle yetmediğini belirtmek istiyorum. damağımda tadını bıraktı da gitti. oyunculuk ve oyunculuk görmek isteyenlerin kesinlikle izlemesi gerektiğini düşünüyorum. popüler diziler gibi değil, bu yüzden popüler de değil ama oyuncuları falan. çogzel lan.
    (esekherif, 09.11.2009 22:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil