borderline bir kişiliğe sahibim 

adana çık aradan

1. gerizekalı bir dansözümüzün kendi kendisine koyduğu teşhis. yanlış isim vermek olmasın diye söylemiyorum fakat televizyonda ağzını yuvarlaya yuvarlaya "bendeee bordırlayyyn var ünlülerde olan bir hastalık, hollywood hastalığı" diyerek ileri derecede kişilik bozukluğu şeklinde türkçe'de karşılık bulan bu bordırlayn hastalığının kendisinde olmasından acayip övünen bir dansözümüzün söylediği sözler. tevekkili gerizekalı demiyoruz.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 22.10.2007 21:58)

2. "ben çok depresifim, çok acılar çekiyorum." ekolünün ileri bir versiyonu. zaten lityumlu ilaçlar, cepten yarısı gözüken antidepresanlarla gezmek cha'ya +3 verirken üstüne bir de borderline bonusuı da +2 veriyor. bunların int'ten götürdüklerinin sayısı ölçülemediğinden sanırım süjelerin karakter kağıdında int kısmı yok.

güzin ablacığım ben on yedi yaşında alımlı bir genç kızım/ yakışıklı bir gencim.

borderline bir kişiliğe sahibim.

sosyomattan sevgili aramıyorum kulübündeyim.

yan dönmüş suratlı siyah fonlu tek kolu olmayan fotom ektedir.

vallahi ilkokul terapistimi arıyorum.
    (iao, 22.10.2007 21:58)
  3. (bkz: what dedin gülüm)
    (fingon, 22.10.2007 22:15)
  4. dikkat çekmek isteyen insanların kendilerine koydukları teşhiş bence. hayır madem borderlinesın bir doktora falan git o koysun sana teşhisi, ne kadar çabuk kabullendin rahatsız olma durumunu, ama mesela bu insanların depresyona girdiğini görüp desen ki bir psikoloğa git gitmezler.
    (hobbitt, 22.10.2007 22:19)