görseller
bora uzerbora uzer

belki ilginizi çeker
  1. · kangroove
  2. · aramızda bir gerginlik mi var
  3. · aramızda bir gerginlik mi var
  4. · gaye biçer
  5. · bitmez bu rap
  6. · alaçatı
  7. · bu rap bitmez
  8. · baran çak
  9. · he said she said
  10. · justin timberlake
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · yılmaz özdil
  4. · zongul ducks
  5. · the twilight saga new moon
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · prison brake
  8. · home alone
  9. · aziz yıldırım ın galatasaray ı satın alma ihtimali

bora uzer  

1. (bkz. kangroove)
    (lillymarlin, 09.08.2004 16:42)
  2. albümü çıktıktan ve tanınmaya başladıktan sonra "kaannnnn,batuannnnnnnn!!" diye gezen bünyelerin yeni keşfi olacak olan,komik pozlar veren,süslü şahıs.
    (tebetha, 10.07.2006 16:12)
  3. ben diyeyim funk, siz diyin acid-jazz sosyetesi tarafından en az ilhan erşahin kadar sevilen bir insan bora. bunu boraya sorsan şapkayı kaldırır, saçları düzeltir, hoş bir cevap verir şarkıya geçerdi sanırım. kendisine jay-lal demişti bir aralar, jay kay hesabı.
    (man on the moon, 19.01.2009 00:10)
  4. (how to use a life jacket, 18.02.2009 22:46)
  5. yeni albümüyle hayatında hiç kangroove dinleyememiş bünyelere bile müziğini ulaştıracak olan , güzel sesli , hafif seksi adam.
    (karyatid, 20.02.2009 11:58)
  6. sonunda bunun da taklidini yaptılar dedirttiler bana, evet çıldırdım delirdim sen kalk jamiroquai'i de taklit et olmamış malesef demek istiyorum. tamam funk acid jazz boggie karşımı bir müziği icra etme demiyorum yap ama bari danslarınla giyinişin ve tavırlarınla da bunu takip etme kendin ol...

şu türk milleti bir türlü kendine özgü olmayı, orjinal olmayı beceremedi gitti... jamiroquai'dan bahsediyorduk gelmiş geçmiş kendi tarzını ve müziğini icra eden tek gerçek aşmış müzisyenden... herkes taklit edilsin ama bu kadar kaliteli bir insanı taklit ederek kendini rezil eden bir insan da keşke görmeseydim diyorum.

klip desen kaliteli oyuncuları oynatarak izletmeyi amaçlayan bir başarıya sahip ki jamiroquai kliplerini ciddi anlamda andırmaktadır.

evet tekrar rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum. bu kadar battın bi canned heat i de türkçeye coverlarsın sen... ama o kadar başarıyı yakalar dünyaca ünlü olur musun bilemem.
    (starforsaken, 04.03.2009 05:54)
  7. jamiroquai'nin solisti jay-kay kendine has tavrı olan bir adam doğru. ama jamiroquainin yaptığı müziği ilk onlar yaptı demek incognito, donna summer gibi bir çok isme saygısızlık olur. tek onlar yapsın demek de sonraki geleceklere ve gelenlere saygısızlıktır. jamiroquai bu müziği popüler hale getirmiş çok önemli bir ekiptir fakat bu benimsenip yapılamayacak bir şey değil. bora uzerin de bu tarz müzik yapması kendine has olmadığı anlamına gelmez. sonuçta jay kay üflemeli partileri ve söz yazıp çalın şunu derken, bora uzer üflemelileri üflemeli grubuna bırakıp davul, bas, gitar gibi altyapıları kendi yazmış, kendisi çalmış ve göğsünü gere gere kendi albümüm diyebilir.

ama katılmadığım şey şudur ki bu adam bora uzer olmalı. jay-lal değil. jay-kay hayranı olabilir, şakacı da davranmak isteyebilir ama kendi ismi olursa özgünlüğe sahip olabilir diye düşünüyorum. herşeye rağmen şükretmeliyiz böyle projeler de başladı. bu ülke daha bıkmadan sıkılmadan türküleri jazz yapmaya çalışanlar furyasını çekiyor.

bunun yanında malmsteen taklidi malum virtüözümüz için sayfalar dolusu giri varken yıllardır sahne almadığı şehir kalmayan bu adam için iyi ya da kötü altı tane giri görmek beni üzmüyor değil.

edit: bu giriyi yazdığımda sadece klip şarkısını dinlemiştim. tüm albümünü de dinledim kendisinin ve yardım edenlerin ellerine sağlık. ayrıca kangroove dan kalma "turkish jamiroquai" sıfatı psikolojileri etkilemiş olacak ki jamiroquai taklidi albüm deniyor. hani justin timberlake falan dense anlayacağım da jamiroquaiyle epey farklı.
    (jellyjam, 04.03.2009 06:39 ~ 25.06.2009 23:22)
  8. aramızda bir gerginlik mi var isimli parçasyıla dikkatimi çeken şahıs.

bu güzel parçanın daha güzel olan klibi..

http://www.youtube.com/...
    (prense binmiş beyaz at, 27.04.2009 13:14 ~ 13:17)
  9. sesinin ne kadar güzel olduğu akustik bir performansla daha iyi anlaşılabilecek şahıs..

ne kadar tatlı göründüğünde değinmek istemesem de(!!!), nasıl bir kendini kaybetmektir öyle..
    (sondaki gülüş hakkında yorum yapmak istemiyorum. )
    (paramour, 30.04.2009 23:32)
  10. bir de şöyle bir şey var, olur da şapkasız ve gözlüksüz halini merak edersen diye..

(paramour, 30.04.2009 23:34)
  11. pozitif'in 20. yıl kutlamalarında 3d gördüğüm müzisyen, normalde de albüm kapağındaki giysileri giyiyormuş meğer. nike sağolsun.
    (hacktor, 10.06.2009 16:11)
  12. kendisi şu an ntv de bir yaz gecesi isimli programda müzik hakkındaki fikirleri, sevdiği müzik için yaptığı şeyleri anlatmakta ve buralara tesadüfen gelmediğini, eli öpülesi biri olduğunu göstermekte.
    (jellyjam, 25.06.2009 23:22)
  13. yaptığı albümle kendini fazlasıyla dinlettirmeyi başarmış, başarısı yadırganamayacak, eğlenceli kıpır kıpır bir insan..bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama pek bir yahuşuklu..
    (böylece bir entry nin daha sonuna gelmiş olduk, 28.07.2009 00:08)
  14. dinlemekten zevk almasam da kısmen farklı tarzı sebebiyle takdir ettiğim şahıs.
    (plastic people, 28.07.2009 01:41)
  15. efes pilsen one love festival 8 ve rock n coke 2009 da sahne alan sanatçı.çok renkli kıyafetler seçiyor.aynı zamanda babylonda da sık sık çıkıyormuş.
    (emertcan, 28.07.2009 01:47)
  16. bir zamanlar ismini jay lal olarak değiştirmesindeki etkenin kendisinin borat zannedilmesinden ileri geldiğini söylemiş başarılı sahne insanı.
    (osan, 23.08.2009 00:15)
  17. "ideal aşk şarkısı" tanımlamasını bana göre aramızda bir gerginlik mi var ve dudaktan dudağa şarkılarıyla yapmış, "solo projesiyle dikkatleri üzerine çeken" müzisyen...
    harika şarkılarına harika voali çok çok iyi gidiyor...
    (biletli, 13.11.2009 15:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil