hakkikaten üç beş tane de olsa son derece güzel şarkıların sahibi kardeşimiz. özellikle duygusal kardeşlerimize hitap eden bu sanatçı kişinin uzun süredir çıkmasa da sesi soluğu, elde kalan üç beş şarkısının klibi youtube'da mevcuttur.
akdeniz geceleri
seni seviyorum
ne olur
son bir kez
başım bela mısın kader
hafızam beni yanıltmıyorsa ilk albümünün düzenlemelerinde ozan doğulu imzası vardı. daha sonraki albümünü hatırlamaya çalışıyorum da; ne kadar özensiz yapmışsa artık, olup olmadığı konusunda bile şüpheye düşecem o albümün.
geçen bir arkadaş dedi haydi haftasonu bora öztoprak'ı dinlemeye gidelim diye. halbu ki artık ufaktan ilhan irem'leşmiş, bi bora vardı o n'oldu klasmanındaki yerini almıştı bizim için.
kırmadık arkadaşı gittik. cadde nispet'te sahne almakta kendisi kaan öztürk ile beraber. biz bile inanamadık lakin çok eğlendik!
cadde nispet de neymiş allahın tikicanı demeyin hele bi yol dinleyin. bi kere mekan gayet güzel. karışan yok görüşen yok ayı ayı takılan yok. herkes enteresan bi şekilde birbirini tanıyor. meğer kemik bi kitle varmış her cumartesi bora dinlemeye giden orada görüşe görüşe kankaya bağlayan.
rapartuvar (nası yazılır ki bu?) şahane! daldan dala kah eller havaya kah 70ler nostaljisi kah ağır damar şarkılar saati nasıl 4 ettik anlamadık! kaan öztürk'ün üst düzey yavşak tavrı bile sinirlerimizi hoplatmadı o derece.
fiyat da makul sayılır. standda kişi başı 35 ytl bi içki dahil. üstüne fazla içtileni ödüyorsun. biz 4 kişi mezesi rakısı ile 190 ytl hesap ödedik.
sahne aldığı mekanla beraber enteresan bir reklama el atmıştır kendisi. bir kez kendisini sahnede izledim. yaklaşık dört senedir bora öztoprak ne yaparmış neredeymiş cep telefonuma mesaj olarak geliyordu (telefonumun nerede ne şekilde ellerine geçtiğini bilemiyorum). ama bu sefer aradı bora öztoprak! telefonu açınca "içelim sabaha kadaaar akdeniz gecelerindee" diye şakıdıktan sonra cuma cumartesi şuradayım demiştir. yine de hala seviyorum kendisini*
gittik ve gördük ki hala deli gibi eğlendiriyor. yalnız kendisini ilk kez gören arkadaşlardan şöyle bir yorum gelmiştir "oha şu an 1.30luk bir adamı alkışlıyoruz".