belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  2. · otomatik ödeyin netbook'unuz olsun! (reklam)
gündem
  1. · benden önce kaç kişiyle yattın
  2. · kadını ilk bulan erkeğin sözleri
  3. · recep tayyip erdoğan
  4. · oy kullanma yaşının 12 ye düşürülmesi
  5. · geniş aile
  6. · yedinci nesil
  7. · metallica resmen kötü müzik yapıyor
  8. · ders çalışmamak için elinden geleni yapmak
  9. · isimleri yanlış yazan nüfus memurları

book buff  

1. 4. nesil yazar. hoşgelmiş.
    (damned, 18.03.2007 22:56)
  2. 4. nesil yazar, nesildaşım. harkulade bir dost, iyi bir yazar. sözlüğe hoşgelmiş, iyi ki de gelmiş..ilgiyle izliyoruz..
    (hipopotam, 21.03.2007 01:50 ~ 01:58)
  3. 4. nesil çok değerli ve kaliteli bir yazarımızın nickidir.

sözlüğe hoşgirmiş. yazıları güzel, kısa, mantıklı, açıklayıcı. merakla devamını bekliyor,
    takip ediyoruz.
    (gnarus, 14.04.2007 19:30 ~ 30.03.2008 05:31)
  4. (bkz: @1395281) girisiyle beni gece gece güldürmeyi başarabilmiş ayrıca çok saygılı ve efendi bir yazar.
    (dna, 28.04.2007 16:39)
  5. 4. nesil yazardır.
    hayattan bir parçadır, herkes gibidir book buff. gelelim herkeste bulunan o özelliklerinin, ondaki yansımalarına.

ilkokul sıralarında, öğretmenin sorusuna cevap vermemek için, öndeki arkadaşını siper edendir kendisine ya da o anda yere kalem düşüren. bu kadar uğraşa rağmen de soruyu cevaplamak için seçilen kurbandır. lisede ise her beden eğitimi dersinde, şartlı refleks haline gelen, o karın ağrısına tutulanlardandır. mahallede, alarmı olan arabalara arkadaşlarıyla, hava kararınca vurup kaçanlardan ve zillere basıp anında olay mahallini terk edenlerdendir.
    book buff kimseden nefret etmez. en fazla kalın bir çizgi çeker, o kişilerle de zaten merhaba merhaba, kimseyle küs kalmaya kalbi dayanmaz. bunlara karşın, bazı anlarda gayet duygusuzdur. romantiklik.. heh, asla beceremez. çok soğuk olduğu zamanlar da vardır. çok tembeldir book buff. affedemez aslında kimseyi, en fazla yapabileceği olanları unutmak ve eskisi gibi olmaya çalışmaktır kendisine yanlış yapana karşı, daha ilerisinin onu aştığına inanır!
    ferrarisini satan bilge kitabındaki bilgenin aksine, günde 18 saat uyur, 6 saat çalışır bıraksalar.
    birazcık özürlüdür book buff; kimsenin suratına seni seviyorum diyemez, ailesine bile.. gerçi ailesi, onu en iyi tanıyandır, bakışından anlarlar demek istediğini ve onlar book buff gibi yapmaz direk gözbebeğine odaklanıp seni seviyorum derler.

yazdığı diyalog içeren girilerin % 80’ini yaşamıştır bizzat. her insanın biraz yalan söylediğini savunur, murphy kanunları mahkumudur book buff. çok gezip dolaşmayı sevmez; çıksa bile dışarı, can-ı gönülden bir sevinç duymaz. onun için, evde oturup kiraladığı filmi izlemek veya kitap okumak daha zevklidir ya da bir şeyler atıştırmak. yaşadığı şeyleri de içinde yaşar, tek başına. her şeyin zamanında olması taraftarıdır ve zamanında yaşanması. dengesiz olduğu zamanlar da vardır. 2 seçenek arasında kaldı mı gider yanlışı seçer sonra da ahlanıp vahlanır. ailesi dışında hayran olduğu insanlar, mustafa kemal atatürk ve kerem kabadayı’dır (şu an aklına gelen).
    her zaman çocuktur book buff, yani herkes gibidir her zaman...

edit: artık yalana tövbeli..
    (book buff, 22.06.2007 15:18 ~ 12.01.2008 19:47)
  6. yepyeni bir şehre gidilir. yeni bir yaşam, üniversite. bir yandan bu şehre alışılmaz bırak okulu diye düşünülürken yan sıradan bir ses yükselir "saçmalama...herşey çok daha güzel olacakkkk.."
    döndüm bi baktım saçlarını süreklı topuz yapan bir insan evladı. kendi saçını bir kez bile açmaz, herkese saçını aç der. sürekli insanlara makyaj yaptırmaya çalışır, kendi bir kalem bile sürmez..
    kendini tanıtmış yukarda; yalan. yani yalancıdır book buff. herkes gibi değildir. o insanların göremediğini görebilendir, karşısındakini en iyi anlamaya çalışandır. kendini değersiz düşünebilcek kadar karşısındakine değer yükleyendir. yardım etmek için kendini paramparça edendir. süreki beni evine çağırıp tokum dememe rağmen habire ağzıma bişeyler tıkmaya çalışadır.(anti parantez gerçekten kesinlikle tokken gidilmemeli bu şahsa.)
    hedeflerin sınırsız olabileceğini ben buffdan öğrendim, ve ara basamakların hedefe ulaşmak için herhangi bir basamak olduğunu, önemli olanın hedef olduğunu..
    iyiki varsın..
    (acemişansı, 29.09.2007 04:33)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook