görseller
bombing for peace is like fucking for virginity 

belki ilginizi çeker
  1. · richard nixon
  2. · bush un nobel barış ödülü alması
  3. · barış için savaşmak bekaret için sevişmeye benzer
  4. · kalıcı barış için savaş
  5. · silahlarla barış kurulamaz
  6. · kıbrıs barış harekatı
  7. · türkiye nin kuzey ırak a girmesi
  8. · devrim yaparken dikkat edilmesi gerekenler
  9. · müşfik diktatör
  10. · devrimci şiddet
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · ezel
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · google wave
  7. · disko kralı
  8. · güvemli
  9. · asp

bombing for peace is like fucking for virginity  

1. biri kıbrıs barış harekatı için bu lafı söylerse ne söylersiniz? sıçabilirsiniz. tehlikeli bir slogandır.
    (azwepsa, 10.08.2004 23:07)
  2. günün başlıklarında görür görmez bana "anaaa private sözlük" dedirten cümle.
    (silent screaming, 21.09.2004 18:09 ~ 18:10)
  3. ingilizce müstehcen kelimelerin, türkçesinden daha masumane olduğunu gösteren dalgamotoru.
    (tekrar görelim: bombing for peace is like fucking for virginity) ne kadar masum değil mi.
    (atlantis, 02.12.2004 19:47 ~ 11.09.2005 22:48)
  4. 10 mart cuma günü diyanetin camilere yolladığı cuma hutbesi. yada hocafendinin yorumu ve takdiri. kadınlar günü dolayısıyla diyanetimiz bu konuda metin yollamıştır. hocafendi ise cemaate "cennet anaların ayağı altındadır" dan default olarak başlamış ve "kızlarını kim cennete sokarsa o da cennetliktir" babında "kızlarınız sizin namusunuzdur" fikrini bi güzel pekiştirmiştir. hocafendiye ve diyanete tek malumatım "sıçtın oynama bari".
    (thecaltac, 12.03.2006 00:31)
  5. (lethromar, 12.03.2006 00:34)
  6. ilk olarak vietnam savaşı'nda atılmış, daha sonra çeşitli kerelerde kullanılmasına gerek duyulmuş slogan.
    (bkz: http://en.wikipedia.org/...)
    (mademli bagnum, 12.10.2007 14:03)
  7. (hemokudumhemyazdim, 26.12.2007 15:55)
  8. richard nixon'ın güzel bir sözü. savaşların anlamsızlığına tekil bir başkaldırış.
    (i may be paranoid, 17.08.2009 18:54)
  9. emperyalist ülkelerin dış politikalarının bekaretlerini kaybetmemek için dünya üzerindeki diğer toplumlarla ölesiye ve hatta öldüresiye seviştiğini bizlere aksettiren cümle. ayrıca, sevişirken kitle imha silahları, nükleer silahlar, parça tesirli bombalar kullanılmadığı için rahatmışız demek ki*
    o değil de partneriyle fantazi yaparken onu bıçaklayıp öldürmeye kalkan bir hatun vardı ne oldu ona?

(bkz: abd)
    (bkz: böyle de bir huyu var)
    (nokturnal mania, 17.08.2009 19:16 ~ 19:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil