belki ilginizi çeker
  1. · live at the marquee
  2. · dream theater
  3. · impossible perfection
  4. · the best of times
  5. · erotomania
  6. · altitudes
  7. · sözlük yazarlarının best ofları
  8. · lost without you
  9. · kafa yapan enstrümantal parçalar
  10. · tool vs dream theater
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · izmir
  9. · imzam kanla yazılır

bombay vindaloo  

1. büyüleyici bir doğaçlama eserdir. petrucci adeta duygu seli yaşatmakta, solo atarken kendini aşmaktadır. sonunda kevin moore'un attığı klavye solosu da parçaya yakışır güzelliktedir.
    (dreadnought, 20.12.2004 11:31)
  2. (bkz: bombay)
    (bkz: vindaloo)
    (jugis nomen, 15.01.2006 20:54)
  3. dream theater'ın bir konserde doğaçlama çaldığı ve hiç bir albüme koymadığı şarkı zaten başka bi yerde de çalınmamıştır.
    (nos, 05.01.2007 18:26)
  4. dream theater'ın en muhteşem, en fazla oryantal öğeler barındıran şarkılarından biridir. petrucci'nin sadece hızı ve tekniği olan bir gitarist değil ruhuyla müzik yapan çok yönlü bir besteci olduğunu en iyi ortaya koyan parçalardandır. yavaşlamalar, hızlanmalar, petrucci'nin inanılmaz soloları, portnoy'un kendine has ritimleri öldürmez, süründürür.
    (therion, 19.01.2007 17:12)
  5. dream theater'in 1996 da (bkz: live at the marquee) kaydında bulunan insan üstü
    doğaçlama eseridir . ilk dinlediğim anda beni benden almış , oraya buraya fırlatmış parçadır . bir grup anca bu kadar birbiriyle özdeşleşir dedirten parça .
    parçanın girişinde bir seyirci çığlığı vardır ve ilerleyen dakikalarda neler yaşayacağımızı daha başında anlatır bize .
    (samalith, 21.06.2008 14:52)
  6. bu parçanın görüntüleri elinde olan biri varsa kesinlikle açık arttırmaya sunmalıdır..benim gibi 100 lerce insan biliyorum,şu parçayı izlemek isteyen..

öyle zengin falan değilim ama neyim varsa veririm o derece merak ediyorum..ayrıca live at the marquee konserini bizzat izlemiş bir insan karşıma çıkar da artislik yaparsa da kesinlikle katil olurum.
    (ilkokul esprisi, 28.04.2009 16:25)
  7. kevin abi!*nin de , petrucci*nin de süper coştuğu dream theater eseridir.portnoy* da az değildir gerçi bu parçada.."dream theater'ın süper doğaçlamasıdır" diyeyim kısaca.
    (wither, 19.06.2009 16:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil