|
|
- ing. bomba
(camel, 16.05.2006 18:33)
- (bkz: bombabomba com)
(yuziko, 16.05.2006 18:35 ~ 18:38)
- sabah vakti kral tv'de izleyip popomla güldüğüm yeni oğlan gurubu. a1 veya backstreet boys taklidi oldukları her hallerinden belli. bi sarışın mavi gözlü, bir kirli sakallı zayıf, bir kendini yakışıklı zanneden küt saçlı, bir de top sakallı dört kişiden oluşuyor. hangi parçayı söylediklerini hatırlamıyorum ama bana backstreet boys'un bir parçasını hatırlattı. gerçi bütün "boyband" parçaları birbirine benziyor ya, neyse...
belki ilerde çok sevilirler bilemiyorum ama, cankan'ın hitap ettiği kitleden ötesine geçemezler.
(şarkı bittikten sonra sunucunun "güzel bir parça ile bıdı bıdı..." cümlesiyle devam etmesi ise hayli hayret vericiydi.)(camel, 16.05.2006 18:39 ~ 20:15)
- backstreet boys'un türkiye çakması grup. bi şarkılarını dinledim o da aynı gruptan araklamadır
- halk arasında babyface olarak tanımlanabilecek 4 elemandan oluşan grup..hepsi grubuna alternatif olarak çıkarılmış olsa da sığ biri olarak o 4 kız ve 4 oğlanı eşleştiresim geldi*..kıvırcık saçlı kızla sarışın çocuk, dekor olarak duran kızla küt saçlı çocuk, siyah saçlı çirkin kızla kısa saçlı favorileri garip olan çocuk ve kızılımsı siyahımsı saçlı kızla diğerlerine nisbeten daha rakır* olan çocuk ideal birer çift olabilirler.. olmasalar da olur gerçi, bize farkmaz..
(subuo, 21.05.2006 13:48 ~ 22:10)
- grup adının bomb olma nedenini "bomb, bir o...uk efekti gibi.. biz de zaten o...uktan bir grubuz.." diye açıklamalırını beklediğim boybandimsi..
(rasmus, 25.05.2006 01:44 ~ 25.08.2006 20:21)
- fii tarihinde oldukça gündemde olan boyband kisvesi altında ülkemizdede gerek ilgiyi görmüş olan backstreet boys, westlife, boyzone,blue, n'sync ve adını hatırlayamadığım bütün grupları sosunda bolca barındıran bir gruptur. her biri farklı bir karakteri özünde taşıyarak tekrar gündeme getirmiş. tabi bende cabbar bir yazar olarak yemedim içmedim ve bu güzide grubumuzdaki elemanların özgeçmişlerini buldum. buyrun, zevkle okuyun, okurken düşünün...
b.o.m.b.:dört kişilik erkek vokal grubu olan b.o.m.b. türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.
bahadır: 1984 yılında istanbul’da doğdu. eğitimini istanbul’da tamamladı. profesyonel olarak dans ediyor. salsa, merengue, r&b hip hop bildiği dansların bazıları. ayrıca birçok dans üzerine aldığı ödülü var.
onur: 1982 yılında istanbul’da doğdu. eğitimine istanbul üniversitesi devlet konservatuarı opera bölümünde devam ediyor. piyano çalıyor.
murat: 1983 yılında istanbul’da doğdu. eğitimine istanbul üniversitesi yarı zamanlı müzikal bölümünde devam ediyor. bir çok tiyatro oyununda rol aldı.
bertan: 1983 yılında istanbul’da doğdu. lise eğitiminin yarısına kadar türkiye’de diğer öğrenim hayatını yurt dışında devam ettirdi. bir çok dizide oynadı aynı zamanda radyo programı yaptı.(troke, 30.05.2006 22:41)
- çenesinde(alt dudak-artık ne dersen) piercing olan elemanı gördüğümde "oha lan! fahrettin bu**(valla çok benziyor)! diye afallamama neden olan taklit grup.
|