iskoçya’nın son kralı’nın senaryo yazarı peter morgan tarafından kaleme alınan boleyn kızı, ihtişamlı bir entrika, şehvet, iktidar oyunları, aşk ve ihanet hikâyesi. film aynı zamanda, ailelerinin kör hırsı yüzünden yakışıklı ve tutkulu kral 8. henry’nin aşkı için rekabet eden iki güzel kız kardeşin, anne ve mary boleyn’in hikâyesini anlatıyor.
çikolata eksperi. envai çeşit çikolatayı denemiş, istenilen her tür çikolata/gofret hakkında tavsiyelerde bulunabilecek yazar.
edit: ben kendisine bir nick altı yazmaya karar vermişken benim nickim altına çoktan girisini girmiş. ayrıca çikolatolog seviyesindeki uzmanlığıyla yarışmak gibi bir düşüncem olmadığından iddialı söylemlerine kızmadığım yazardır.
geliiiiiiiiiiiyoooooooooooor boleyiiiingızı bundandır işte bu nazııııııı geliiiiiiiiyorrrr boleyingızı...ne ocaklar söndürüyor...
erzurum yöresinden bir türküyle programa başlamak istedim gönül dostlarım...
ibrahim tatlıses'in marry için; seni pezeveklerin elinden ben kurtardım demesi üzerine ismail yk ve cankan ; "bırakın bu boş beleş işleri, sizde tudors izleyin." dedi. şimdi cleveland yöresine ait olan; 3 kere pat pat 3 kere pıt pıt koları mesh et ...adlı teyemmüm abdesti klibimiz geliyor...
yıllardır aradığım kardeşim* olduğunu anladığım yazar.o da benim gibi çok süper giriler yazmakta.ayrıca burada ifşa edemeyeceğim ortak ve de tamamlayıcı özelliklerimiz bulunmaktadır.
2nci cemre biraya düştü zirvesi'nde ilk kez yüz yüze görüştüğüm, neşeli ama bir o kadar da fevri (ne söylesem kendisiyle uğraşıyorum zannedip çemkirdi evet), "1855 mi o?" gibi sorularla fotoğraf makinalarından ve merceklerden anladığını gözümüze sokan, bir yandan çikolataları hapır hupur götürürken diğer yandan pasta yemeyerek "formuma dikkat ediyorum şekli" yapan tutarsız insan.
üstteki satırları okumasının akabinde tahminimce gözü dönmüş ve bu satırları dellenmiş bir halde benim nick altıma kötü/beni kızdıracak/bana laf sokacak/imajımı zedeleyecek nasıl şeyler yazacağının hesabını yaparak okuyan olan yazar.
tam saha pres mottosuyla yazmış olduğum ağır doz sataşma ve tahrik içeren nick altı girime karşılık olarak tam ters bir üslupla, vicdan azabı çektirmeye yönelik insanca bir nick altı ile karşılık veren, bunu da kendimi kötü adam gibi hissedeyim diye bilerek ve isteyerek yaptığını düşündüğüm insan. ayrıca yanılan insan. halbuki ben de gayet memnunum kendisini tanımış olmaktan ötürü.
kendisine teklifim -tabi şayet kabul ederse- metresim olsun istiyorum.
ev kapatırım kendisine dayalı döşeli.
altına bmw çekerim çelik jant, ikiyüz beygir.
sandık sandık mücevherat sahibesi yaparım kendisini.
elini ayağını sıcak sudan soğuk suya sokmam.
bir "kocacığım!" desin yeter.
yeni yeni takıldığım sözlükte ilk olarak tanığım insanlardan birdir, dertlidir biraz evet, ama belli o vurucu, sert dilinin altında güven veren bir kalbi olmalıdır. güvenini kazandığıma sevindiğim yazardır, umarım herşey yoluna girer dilekleri de cabası elbette. daha falına bakacağım boleynkızı, sözüm hala geçerlidir, biline. selamlardır, sevgilerdir.
aha, doğru yav, nick altı problematiği vardı elimizde, haber etmek selam etmek için! doğum günü kutlu olan insandır. selamlarımızı, sevgilerimizi nice yıllara taşıyacağını umduğumuz nadide kişiliktir de. hep mutlu olsun, yüzü gülsün...
"doğum günün kutlu olsun" demek istediğim, süper insan. her şey gönlünce olsun. soyut olarak da olsa kucaklayarak gözlerinden öperim canım kardeşim. nice mutlu senelere...