belki ilginizi çeker
  1. · the other boleyn girl
  2. · hanzolit
  3. · attila the hun
  4. · ne basketbol ne futbol haydi şimdi voleybol
  5. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  6. · ülker albeni
  7. · bir şeyler içer misin yavrum zirvesi
  8. · tekfurun kızı
  9. · tamlama nickler
gündem
  1. · banu güven
  2. · yılmaz özdil
  3. · domuz gribi
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · itü sözlük
  6. · geniş aile
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · bim
  9. · nicola legrottaglie

boleynkızı  

sayfa  / 3
  1. 6.nesil yazar, hoş gelmiş.
    (aksamustune dogru kis vakti, 09.01.2009 22:53)
  2. aramıza katılması ve güzel yorumları ile hoş gelmiş dediğim yazar.
    (düş macunu, 22.01.2009 00:24)
  3. iskoçya’nın son kralı’nın senaryo yazarı peter morgan tarafından kaleme alınan boleyn kızı, ihtişamlı bir entrika, şehvet, iktidar oyunları, aşk ve ihanet hikâyesi. film aynı zamanda, ailelerinin kör hırsı yüzünden yakışıklı ve tutkulu kral 8. henry’nin aşkı için rekabet eden iki güzel kız kardeşin, anne ve mary boleyn’in hikâyesini anlatıyor.

aşk ve ihanet.. hoşgelmiş.
    (yasamaktır ask, 22.01.2009 00:28)
  4. (bkz: the other boleyn girl)
    (jugador, 22.01.2009 00:38)
  5. çikolata eksperi. envai çeşit çikolatayı denemiş, istenilen her tür çikolata/gofret hakkında tavsiyelerde bulunabilecek yazar.

edit: ben kendisine bir nick altı yazmaya karar vermişken benim nickim altına çoktan girisini girmiş. ayrıca çikolatolog seviyesindeki uzmanlığıyla yarışmak gibi bir düşüncem olmadığından iddialı söylemlerine kızmadığım yazardır.
    (attila the hun, 18.02.2009 16:36 ~ 16:51)
  6. @3117083 girisinde,düşüncelerimin aynısını dile getirmiş muhtemelen kısa boylu yazar.

takip ediyoruz efem...

edit:beni susturabilen tek yazardır aynı zamanda.
    edit2:boyu değil kısa,standartdan daha uzunmuş.
    edit3:aynı semtin çocuklarıymışız.
    (gyroscope, 18.02.2009 16:57 ~ 20.02.2009 17:01)
  7. o artık hürgeneralliğini ilan etmiş, annesi kendisinden daha çok sevilen bir yazar.
    (boleynkızı, 24.02.2009 17:27 ~ 17:51)
  8. sözlüğü devamlı suret ile annesi ve çocuklarla olan diyaloğları ile meşgul eden gereksiz yazar...
    (boleynkızı, 26.02.2009 17:11 ~ 17:12)
  9. geliiiiiiiiiiiyoooooooooooor boleyiiiingızı bundandır işte bu nazııııııı geliiiiiiiiyorrrr boleyingızı...ne ocaklar söndürüyor...
    erzurum yöresinden bir türküyle programa başlamak istedim gönül dostlarım...
    ibrahim tatlıses'in marry için; seni pezeveklerin elinden ben kurtardım demesi üzerine ismail yk ve cankan ; "bırakın bu boş beleş işleri, sizde tudors izleyin." dedi. şimdi cleveland yöresine ait olan; 3 kere pat pat 3 kere pıt pıt koları mesh et ...adlı teyemmüm abdesti klibimiz geliyor...
    (dolar işareti, 11.03.2009 21:12)
  10. enerjisi bitmeyen hoşsohbet nesildaşım. o bir duracellmiş öyle diyor valla. kısa tırnaklı yazar.
    (herut, 11.03.2009 21:27)
  11. yıllardır aradığım kardeşim* olduğunu anladığım yazar.o da benim gibi çok süper giriler yazmakta.ayrıca burada ifşa edemeyeceğim ortak ve de tamamlayıcı özelliklerimiz bulunmaktadır.

(bkz: ablan kurban olsun sana)
    (çıtırpaneharcı, 27.03.2009 16:32)
  12. 2 nci cemre biraya düştü zirvesi nin blendax güzeli. gözlemlediğim kadarıyla çikolata sever bir yazar.
    (heroine, 05.04.2009 23:16)
  13. 2nci cemre biraya düştü zirvesi'nde ilk kez yüz yüze görüştüğüm, neşeli ama bir o kadar da fevri (ne söylesem kendisiyle uğraşıyorum zannedip çemkirdi evet), "1855 mi o?" gibi sorularla fotoğraf makinalarından ve merceklerden anladığını gözümüze sokan, bir yandan çikolataları hapır hupur götürürken diğer yandan pasta yemeyerek "formuma dikkat ediyorum şekli" yapan tutarsız insan.

üstteki satırları okumasının akabinde tahminimce gözü dönmüş ve bu satırları dellenmiş bir halde benim nick altıma kötü/beni kızdıracak/bana laf sokacak/imajımı zedeleyecek nasıl şeyler yazacağının hesabını yaparak okuyan olan yazar.
    (attila the hun, 06.04.2009 11:44)
  14. tam saha pres mottosuyla yazmış olduğum ağır doz sataşma ve tahrik içeren nick altı girime karşılık olarak tam ters bir üslupla, vicdan azabı çektirmeye yönelik insanca bir nick altı ile karşılık veren, bunu da kendimi kötü adam gibi hissedeyim diye bilerek ve isteyerek yaptığını düşündüğüm insan. ayrıca yanılan insan. halbuki ben de gayet memnunum kendisini tanımış olmaktan ötürü.
    (attila the hun, 06.04.2009 12:19)
  15. ardından ;'pastayı paket yap yanında götür' seslenişlerimi duymazlıktan gelen yazardır.

kendisi adına 'çikolatayı kapan gelsin' zirvesi her an yapılabilir..

hepsinden öte çok pozitif,bıcır bıcır .ayrıca rejim de falan da değil..
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 06.04.2009 12:46)
  16. kendisine teklifim -tabi şayet kabul ederse- metresim olsun istiyorum.
    ev kapatırım kendisine dayalı döşeli.
    altına bmw çekerim çelik jant, ikiyüz beygir.
    sandık sandık mücevherat sahibesi yaparım kendisini.
    elini ayağını sıcak sudan soğuk suya sokmam.
    bir "kocacığım!" desin yeter.

(bkz: oha lan nerdeyim ben)
    (damdanakan, 09.04.2009 00:46 ~ 00:46)
  17. şu andan itibaren görümcem olmuş yazar çok sevdim.

niye daha önce çıkmadın karşıma*
    (aglayankek, 14.04.2009 22:57)
  18. "asmak, kesmek, kelle uçurmak" tadında tehditler savuran yazar. son zamanlarda eski işkence metotlarına sarmış pek hürrem gördüm onu.
    (guenhwyvar, 07.05.2009 11:45)
  19. yeni yeni takıldığım sözlükte ilk olarak tanığım insanlardan birdir, dertlidir biraz evet, ama belli o vurucu, sert dilinin altında güven veren bir kalbi olmalıdır. güvenini kazandığıma sevindiğim yazardır, umarım herşey yoluna girer dilekleri de cabası elbette. daha falına bakacağım boleynkızı, sözüm hala geçerlidir, biline. selamlardır, sevgilerdir.
    (roger that, 11.05.2009 12:01)
  20. doğum günü kutlu olası yazar. mutlu yıllar diliyorum kendisine. güzel ve uzun yaşar umarım..
    (kalihora, 14.05.2009 00:09)
  21. doğum günü kutlu olasıca yazardır.
    nice mutlu yıllara diyorum kendisine, hiç tanımasam bile.
    (vela, 14.05.2009 00:13)
  22. aha, doğru yav, nick altı problematiği vardı elimizde, haber etmek selam etmek için! doğum günü kutlu olan insandır. selamlarımızı, sevgilerimizi nice yıllara taşıyacağını umduğumuz nadide kişiliktir de. hep mutlu olsun, yüzü gülsün...
    (roger that, 14.05.2009 01:53)
  23. "doğum günün kutlu olsun" demek istediğim, süper insan. her şey gönlünce olsun. soyut olarak da olsa kucaklayarak gözlerinden öperim canım kardeşim. nice mutlu senelere...
    (çıtırpaneharcı, 14.05.2009 09:55)
  24. 14 mayısta doğmuş ünlü bir yazar...
    günü kutlu olsun.
    (kabaramazsınkelfatma, 14.05.2009 10:01)
  25. kıskanç * blendax güzeli. doğumgünüsü kutlu olasıca yazar kişisi. sevimli insan.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 14.05.2009 10:09)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil