belki ilginizi çeker
  1. · taharet alırken elini kıçına değdiren insan
gündem
  1. · author
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · aşk
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · tanrıya sorulacak tek soru
  8. · pelin akat
  9. · hayati açıkgöz

boktan bir durumdan kurtulma yolları  

1. bir şekilde bir olayın içindesiniz ve herkes günah keçisi muamelesi yaptığı durumlarda tek cümle ile ortamdan sıvışma durumudur.
    (homo erectus, 05.05.2004 15:00)
  2. arkadaşlarınızdan birininin kızına bilmeden yazdınız
    bu durumda yapılması gereken şey, valla yengemizde çok güzelmiş bende kimse gelip sulanmasın diye sevgili rolü yapıyordum.
    (homo erectus, 05.05.2004 15:03)
  3. çok yanlış bir şey yaptınız kurtulmak için tek kelime söylenen durumlar şakaaaa yaptım oğlum şakaaaa
    (homo erectus, 05.05.2004 15:03 ~ 15:04)
  4. aniden zıplayıp hoplamaya başlayarak "mutlu yıllar sanaaaaaa mutlu yııılllaaaarr ehüehhaihoeh" diye bönürmeye başlamak da ani yapıldığında yaratacağı şok ve geri tepmesinin de sıfır olduğu göz önüne alındığında uygun bir yol sayılabilir. şok esnasında hızla ortamdan uzamak zaruridir.
    (diskonnektus erektus, 05.05.2004 15:10)
  5. bilmiyorum,hatırlamıyorum,offf çok içmişim.yanlış bişey yapmadım dimi?
    budur.
    yapmayanı yoktur
    yemezler ama cevap da verilmez.
    (berryberry, 26.05.2007 19:35)
  6. (bkz: topuklamak)
    (hamsili ekmek, 26.05.2007 19:58)
  7. gözler hafif bir ıslanmayla birlikte olabildiğince üzgün ve iç burkucu bir şekilde bakılır , bütün şirinlik kişiye kusulur.

(bkz: çizmeli kedi
    )
    (bkz: shrek 2)
    (cybi, 26.05.2007 20:08)
  8. daha boktan bir duruma girmek. her zaman işe yarar, türk bilim adamlarının deneyleriyle kanıtlanmıştır.
    (togisama, 02.08.2007 19:12)
  9. boktan durumun karakteristiğine, raddesine, frekansına, diferansiyel analizine, katatif reaksiyonlarına, hukuktaki yerine, statikliğine, dinamiklğine, ısı geçiş katsayısına, hücrelerinin toplamına, dna ve rnasındaki toplam nükleotid sayısına ve bunun gibi bir çok parametreye göre değişen, milyonlarca parametresi olduğu için de boyut analizi yapılamayan ve iş bu durumu ondülasyonlar yaparak sonsuza ve dolayısı ile kaosa götürdüğü için aslında hiç olmamış kurtulma yollarıdır.

ancak durum şudur ki, boktan durum eğer açıklanabilir ve alt üst limitleri belirlenebilirse gönül rahatlığı ile, ancak başka bir platformda, üzerine senaryolar üretilebilip, durumla başa çıkabilecek yollar, çareler, çözümler bulunabilir.

(bkz: espriye mühendis yaklaşımı)
    (kahnesty, 02.08.2007 19:17)
  10. (bkz: sifon çekmek)
    (siyahbeyazçocuklukfotoğrafınınanımsanamayantekyüzü, 03.08.2008 03:34)
  11. bir arkadaşımın "otomatik yalan rehberi" var bu gibi durumlar için. sıkıştığımda "yaa bana yardım et." diyorum, hemen duruma uygun bir yalan bulup kurtarıyor insanı. ha kendisinin kurtulduğuna şahit olmuş değilim, en fazla "gel çevirmen hanım sen çevir bakalım" deyip kaçmıştı bir toplantıda.
    (maia, 03.08.2008 21:43)
  12. bişeyi mana ederek kaçmak
    (bilmiyorum, 03.08.2008 22:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil