|
|
- toplum tarafından tasvip olunmayan bir davranış sergileme durumunda ifade edilen bir deyimdir , lakin gerçek anlamda sindirimi neredeyse imkansız olan boku yani insan dışkısını yemek toplum tarafından hiç de hoş karşılanmaz.
(skuba, 26.04.2004 05:55 ~ 05:55)
- kız arkadaşı olan bir erkeğe aşık olmak
- iki kişi konuşurken üçüncüye düşen şey..
- bir seviye yukarısı için:
(bkz. bok yemenin arapçası)(mavio, 02.05.2004 21:35)
- (bkz. bok ye)
- internette tesadüfen denk geldiğim bir video sonucunda gerçekten çok zor olduğuna ve acı verdiğine inandığım, kafasına dayalı silahla eylemi gerçekleştiren kişinin halini görünce insanlığın düştüğü duruma şaştığım iğrenç olay.**
- ölüm sevici* insanların bazen gerçek hayatta ya da rüyalarında gerçekleştirdikleri eylem. aynı sapkınlığın daha oha bir eylemi için bkz. necrophagia.
- örnekle anlatacak olursak
kız - annneeee senin en çok sevdiğin siyah elbisen vardı ya hani babama aldırmak için bir ay yalvarmıştın
anne - evet ? (anne tarafından korku ve tehdit dolu bir bakış atılır bu esnada )
kız - işte ben geçen gece giydiğimde yanlışlıkla yırrtım onu
anne - iyi bok yedin
- (bkz: bok yeme akşama pilav var) ("ç"alıntı)
(venom, 10.02.2007 17:34)
- küçükken mahallenin bücürleri tarafından kandırılan saf çocukların zeytin niyetine koyun boku yemesi.
- kaynağından tam çıktığı anda yenirse ağzımızdan daha temiz olan maddeyi yemek eylemi.(bkz: evet iğrencim)
- (bkz: bok yiyin milyonlarca sinek yanılıyor olamaz)
- 2 yaşında iken benim hakikaten kendi bokumu yemek sureti ile yapmış olduğum hareket. tadını hatırlamıyorum ama annemim tek tük dişlerimin arasındaki boku görünce bayılmasını hatırlıyorum.
- aldığım bir duyuma göre halt etmek aslında bu anlama gelmekteymiş.
- eski sevgiliye hala aşık olabileceğini hissetmek aboo bokların en büyüğünü yemek..
- kimi zaman (bkz: aşık olmak)
- (bkz: diyarbakır cezaevi)
|