belki ilginizi çeker
  1. · nejat işler tayyip erdoğan benzerliği
  2. · bloodia com
  3. · ceza
  4. · çok yakışıklı bir erkeğin eş cinsel çıkması
  5. · üniversite adamı değiştirir
  6. · kötülemek
  7. · kocaelispor un gs ye 5 attığı ligde şampiyon olmak
  8. · detone sezen aksu
  9. · metallica
  10. · duman gibi böğürmek
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · ugg
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · ısı kaybı
  9. · file not found

bok atmak  

1. karalamak
    (hansvoralberg, 14.03.2005 17:01)
  2. çaresizliğin, zavallılığın dışa vurumu. çamur atmanın bir üst derecesi, bir hatanın, bir yanlışın yapılmış gibi gösterilmesi, hasmın fişlenmeye çalışılması durumu. şerefsizlik...
    (selenge, 18.10.2005 21:40)
  3. aslında çok zor olduğunu düsündüğüm eylem, bişeyi karalayabilmek için o şeyi çok iyi anlamak lazım. ama hızına ayak uydurmanın zor olduğu günümüzde, herşeyin yüzeysel yaşandığı bu yerde belki de bu hıza ayak uydurabilmek için herkesin ağzıyla yapabildiği eylem..
    (trollvisa, 16.01.2007 01:39)
  4. türkiye'de siyasetin yöntemiymiş. ne iktidar ne de muhalefetin vaz geçebildiği muhteşem bir yöntemmiş. e tabi ortalık bok kokusundan geçilmiyor ama olur o kadar mk.
    (azwepsa, 13.07.2007 17:42)
  5. ''çünkü sadece başkalarını aşağılayarak kendimi yüceltebiliyorum''
    (mevlana beni görse sen gelme derdi, 23.03.2008 17:50)
  6. (bkz: bok yemek)
    (passive aggressive, 23.03.2008 17:58)
  7. (selenge, 25.06.2008 16:33)
  8. afrika yerlilerinin fil boklarıyla yaptıkları olaydır. orada kar yağmadığından bizdeki kartopu oraya boktopu olarak gitmiştir.
    (exclurel, 25.06.2008 16:45)
  9. mecazi hali için (bkz: köşe yazarları)
    fiili hali için (bkz: sevan nişanyan)
    (elmaludatlu, 27.06.2008 20:19)
  10. fanatik uğraşısı. aşağıdaki örnek rekabetlerde sıkça gözlenirler.

xbox 360 vs ps3
    windows vs mac os vs linux (bkz: threesome)
    mac vs pc (çift çekirdek teknolojisinden önce)
    intel vs amd
    ati vs nvidia (yakın gelecekte buraya intelin de zıplaması bekleniyor)
    firefox vs opera vs iexplore vs maxthon vs safari (bkz: orgy)
    (hayaleddin, 27.06.2008 22:03)
  11. birine gıcıksındır ama hüç bir şey yapamazsın bunun üzerine aklına eseni sallarsın tutmasa bile izi kalır
    (newder, 08.08.2008 23:58 ~ 23:58)
  12. tercih meselesidir; ama o boku atmak için önce tutması gerektiğini unutur çoğunlukla atıcı. kısacası pis bir iştir.
    (sakura, 21.04.2009 00:10)
  13. aziz yıldırım;
    -galatasarayın uefa kupasını alması tesadüftür.(he tesadüf)
    serra yılmaz;
    -türk erkeklerinin yüzde 60'ı gizli gay.(yuh hepsine nasıl ulaştın, yok yok sormuyom, kapa kapa konuyu.)
    küçük emrah;(küçükken)
    -ben mozart dinlemem, türkiye'de konser verirse mutlaka gitmek isterim"(biraz gafada benziyo)
    petek dinçöz;
    -ilk ingilizce şarkıyı ben yaptım sertap benim yolumdan gidiyor.(pıh,gülerken çiğerimden gelen ses.)
    erkan mumcu; (kültür ve turizm bakanıyken)
    -sibel’le(can), gülben’le(ergen) tanıtım olmaz. şairlerle, tiyatro sanatçılarıyla gündemde kalırsınız.(alkış, cidden.)
    mustafa sandal;
    -emre altuğ gibi bir vücudum olsa asla soyunmazdım.(emre altuğ, "bende senin gibi sesim olsa şarkı söylemezdim" demiş)
    tan sağtürk;
    -futbolcular homoseksüellikte baletleri geçer.(ne derdiniz var bu insanlarla anlamadım be, sizene milletin tercihinden,cık cık, ayrıca sordukmu?)
    hülya avşar;(ayşe arman hakkında yorum yapıyo)
    -ben sevgilimle ne gibi fantaziler yaptığımı anlatamıyorum insanlara.(yapıyorum fantaziyi izliyorlar, nasıl ama)
    (metrotel, 15.06.2009 05:32 ~ 05:33)
  14. realist bi açıdan baktığımızda oldukça ağır bi eylem.. düşünsenize.. öğkh...
    (zıvanageçidi, 15.06.2009 07:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil