belki ilginizi çeker
  1. · bohem hayatı
  2. · fütursuz sanat
  3. · carpe diem
  4. · bohemian rhapsody
  5. · la boheme
  6. · pop art
  7. · bohemia
  8. · yaran msn iletileri
  9. · alma har el
  10. · bohem
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · prison brake
  3. · ezel
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · ağlatan şarkılar
  9. · banyoda tabureye oturmadan önce sıcak su dökmek

bohem  

1. (kornish, 04.01.2005 15:45)
  2. (kl7mu, 29.01.2008 20:26)
  3. çek cumhuriyetinin batı bölgesindeki bohemia denilen yerde yaşayan bohemian larla bir ilgisi var mıdır bilinmez.

bohem recep ivedik fragmanı ile gündeme gelmiş aslında saçma bi kelimedir. kural tanımayan, topluma uymadan yaşayan denyoları ifade eder.

(bkz: bohem hayatı)
    (serversirverme, 30.01.2008 16:42)
  4. aşka da yakıştırılmış bir sıfattır.

o bir bohem
    o bir isyankar
    onu ehlileştiremezsin
    ...*
    (jenesaispas, 30.01.2008 19:37)
  5. (bkz: carpe diem)
    (sir da ros floyd, 06.06.2008 21:58)
  6. dördüncü nesil yazardır kendileri. hoşgelmiştir.
    (shin, 09.06.2008 22:48)
  7. fransızca'dan gelerek dilimize yerleşen bir kelimedir. derbeder yaşamı olan kimse anlamındadır. bu tanım üstüne edith piaf'tan la boheme bütün bohem hayatı olanlar için geliyor efenim.
    (fuck fucking fuckers, 23.02.2009 22:58)
  8. yarın ne olacağını dert etmeyen kişilerdir. (bkz: geniş insan)
    (upupup, 04.05.2009 11:00)
  9. bohem olmanın artı yönü kadar eksi yönleri de var, şimdi manyak gibi tek tek bunları yazmayacağım ama özellikle bir tanesinden "seni seçtim pikaçuu!" diyerek bahsetmek istiyorum.

felsefe hayvanında bildiğiniz üzere, "her şeyi bildiğini sanan birisi hiçbir şey öğrenemez" diye bir olay var.

bohemlik işte buna neden oluyor. yoğun bir melankoli yüzünden insan biraz "biliyorum dünyayı, gördüm gün ışığını" diyerek kendisini yeni şeyler öğrenmeye kapatıyor, bir bekleme odası havasına sokuyor kendini.

çat diye biten girinin macerasını okudunuz.
    (geber marla singer, 04.05.2009 11:07)
  10. helena bonham carter.
    (kabaramazsınkelfatma, 04.05.2009 11:53)
  11. bi kaç hafta önce yaşadığım hayat tarzıdır. (parantez içinde ünlem)
    ekmek elden su gölden içmek bedava, havuz, hamam, sauna bedava, "köpüklü şarap" bile bedava olmmm!!!
    oooohhhhh (adios reklamı diil bi dinle önce)..

belek-cornelia otel'de geçirdiğim(iz) 3 gece 4 günlük süper hiper bir "iş" gezisinde, tek sigara içilen mekanı orası olduğu için lobi barlar içinde sürekli takıldığım(ız) la bohem bar'ı hatırlarım şimdi... aaah ah ne günlerdi; "bohem hayattt bohem hayattt yan gel de yat keyfineee baaak" dizeleri eşliğinde yedik içtik (arada çalıştık tabii ki) eğlendik.. alevli meyve tabağı tadında bir hayata gark olduk...

güzel şeydir bohem hayat sözlük
    (bkz: gene olsa gene yaparım)
    haa bi de tabii ki
    (bkz: http://www.corneliaresort.com/...)
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 04.05.2009 11:59 ~ 12:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil