|
|
- ilk kez oynadığını iddia ettiği pişti' de " abi bu ne, abi bunu koyunca ne oluyo" deyip dururken çaktırmadan elime veren dördüncü nesil kumarbaz yazar.
not: pes de intikamımı alacam.
- masaya otururken bizi küçümseyen kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının-albiceleste ikilisine adeta pişti dersi verdik. bobysi oyunu ilk kez oynuyordu. bense yaklaşık 8-9 sene önce oynadığım için hiçbir şey hatırlamıyordum. işte bu ahval ve şerait içinde dahi yılmadan mücadele ettik ve özellikle 45-1 biten bir el sonrası rakibi yerin dibine soktuk
- abi benim kol bozuk değiştirebilir miyiz zirvesi'nde otoriteleri yanıltarak finale kadar yükseldi. ancak böylesine stresli maçlara alışkın olmadığı her halinden belliydi. nitekim turnuvanın favorilerinden ninca'ya farklı şekilde mağlup olarak gümüş madalya ve üç kilo fındıkla yetinmek zorunda kaldı
- abi benim kol bozuk değiştirebilir miyiz zirvesi'nde şevçenkoyu finale kadder süper döndüren ama finalde şevçonkoyu döndüremediği gibi lempırt'ı da dümdüz oynatamayan yazar... juventus maçında neredeyse spektaküler bir kam bek yapacaktı ama olmadı... olamadı... 3 kilo fındık yedikten sonra halı saha zirvesinde siz hepiniz ben tek laaaan diyecek enerjiye sahip olmasından korkuyoruz şimdilik...
|