internette, farklı bir konsepte sahip sitelerden birisi. fotomontaj, kişisel videolar, metinler yayınlıyorsunuz. anlatılamayacak kadar garip, fakat hoş bir site;
forward maillarda "ehüe çok komik" şeklinde dolaşan zilyonlarca imajın bir çoğunun çıkış noktası ilk adresi. siteyi kurcalarken saatler geçirmek mümkün. bloglar kategorisinden altın örümceğe aday olmuşlar, umarım bir şeyler alırlar.
üyelerinin şartlı refleks yoluyla resim, yazı gibi ürünler ortaya koyduğu,
aynı koşullara inanılmayacak kadar değişik reflekslerin verildiği güzide bir site.
son zamanlardaki site yavaşlaması site yönetiminin dikkatinden kaçmamış olacak ki siteyi taşımaya karar vermişler. bir iki gün ulaşılamayabilirmiş. ne yapacağız lan o sürede?!
üyelerinde ileri derecede mizahi bir görüş bulunan internet sitesi özellikle ''sen bana birini android reloaded'' başlığı altındaki resimlerde kurulan benzerlikler takdire şayandır. kendilerine has bir yazı dili geliştiren bu site türkçe konusunda hassas olan insanları oldukça rahatsız edebilir.
cidden çok geç keşfetmişim ben bu siteyi. kullanıcıların kendi yaratıcılıklarının sergilendiği şahane bir ortam. daha bir sürü sayfaları olduğunu görmem de sevindirik etti, dolaşacak yeni bir mecra sahibi oldum.
oy sisteminin artık kişisel montelere gittiği gün gibi belli olan site.
üç dört isim var, bu isimler monte yaptığında 25 harikuleyt kesin alıyorlar, bok gibi bile olsa... bu yüzden diğer insanların monteleri hep bir adım geri kalıyor. oylama sistemindeki haksızlık yaratıcılığı köreltmeye başladı.
tayyipilitationdan sonra tayyip the teacher ile tekrar kendisine hayran bıraktıran, gülmekten yerlere yatıran bir site olmaya devam etmiştir.girip bakılası,saatlerce kalınası bir sitedir.