hemen hemen her çalışmasında ıslık sesini başarıyla kullanan yetenekli prodüktör ve dj... geçtiğimiz yaz bodrum'a da gelmiş diye bilmekteyim. french house ve funky house asıl tarzı olmakla birlikte, yabancı kulaklar tribal house tadı dahi alabilir. world hold on adlı çalışması kişisel favorim olmakla birlikte love generation'da tadından yenmez.
2006 ı yazına world hold on şarkılarıyla damga vurdular bu senekine sound of freedom şarkılarıyla vurdular hold on kadar güzel diildi ama antalya da çoğu klupte çalar şarkıları
1967 fransa doğumlu dj ve müzik prodükörü. gerçek ismi christophe le friant. dj çalışmalarına 1988 yılında başlayan bob sinclar ilk çalışmalarını hip pop ve soul olarak yapsada 2003 yılından itibaren elektronik ve house müzik üzerine çalışmalar yaptı. bu yıl 4 albüm birden çıkartan bob siclar'ın son albümü fireball. en çok dinlenen parçalarından birisi de love generation
kendisi türkiyeye geliyormuş gene. itüsözlük'ün internet sponsorluğunda türkiye'de ilk kez deniyor ancak kendisini geçen yıl silivri'de kadir has üniversitesi bahar şenliklerinde gayet canlı dinledim ben.
kliplerinde hep aynı çocuğu oynatan görmediğim için hep zenci hayal ettiğim ancak görünce bayaz olduğunu anlamış olduğum dj. sound of freedom klibi de hoş ayrıca.
itüsözlüksayesinde bu akşam dünya gözüyle göreceğim ünlü dj. geçen seneki ev arkadaşım gelecekte bob sinclar le evleneceğini iddia ederdi. bu gece talebini iletmek hedefim. olmadı ben de talibim*
(bkz: @2594682)itü sözlük sayesinde dün akşam dünya gözüyle gördüğüm, hatta vip ye girdiğim, el sıkıştığım, fotoğraf çektirdiğim house müziğin efendisi.**