hikayeler anlatıldı aşk, meşk, bağlılık hakkında
ağlayacak yer kalmadı sahte dostların omzunda
tükenen sensin aslında yalnızsın artık oyunda
son pişmanlık fayda etmez azrailin makamında
boşver konuşma
bir dön bak arkana
yaşanmamış olanlar pişmanlık aslında
yoksun zamanla
akrep dolandıkça
yelkovan yorulmaz
kalbin yorulsa da ...
lise sonda össye hazırlanırken herkesler, sınav yapmak için gelen hoca "ille de dalga sorcam" gibi öss dışı konulardan bahsedince öğrenciler arasında kağıdı boşvermek manasında kullanılan ünlem.
yok abi zor be,hatta benim mizacıma göre imkansız bir şey,şimdiye dek pek az önemsiz olayı kenara ittim,hiç bir insana daha yapmadım.denilse de boş veeeeeer gitsiin diye yok bence sırf bu söz yüzünden toplum gerilemeye devam ediyor.
boşvermek bir olayı;saldım çayıra mevlam kayıra dır.bu da gerçekleri kabullenmeden es geçmektir.
boşvermek bir insanı ise ona yapılan terbiyesizliktir.onu görmemek ve hakettiği değeri vermemektir.( eksi de bir değerdir ama verilmelidir. değil mi)işte siz boşverdikçe bilin ki bir gün siz de boşverileceksiniz demektir.
bence...
boşver yıllara boşver aşklara boşver aşklar gelir geçer
şarkısını aklıma getiren kelime..
her şeyi boşvermemek lazım..
(bkz: bu sabahların bir anlamı olmalı)
bar grubu olmanın b.kunu çıkarmalarından* ve her nedense murat kekillinin sesine benzettiğim vokalistleriyle uzun süre tiksinti hissi yaratmış gripin'i nazarımda kurtaran bir şarkı. şahane olmuş.
mor ve ötesi'nin bırak zaman aksın albümünde (ki en iyi albümleridir zannımca) bulunan, insanı garip bir ruh haline sokan parçadır. özellikle "her lanet sabah bu bilince uyandıkça, boşver..." kısmı bitirir beni. lanet sabah, bu bilinç.
çoğu arkadaş kitlesinin gıcıklık olsun adına kullandığı kelimedir.-bıtırcan bugün ne oldu biliyomusun diye başlayan,karşındakini merakta bırakıp,-ne oldu merak ettim şimdi cevabından sonra boşver ya diye bitirilen söz.bu ne şimdi ya!!!
yaşanmamış olanlar pişmanlık aslında diyerek geçmiş hakkında kitlenmeme neden olan beni kendime bırakın diyerekten insanlardan bi süreliğine spoyutlamama neden olan gripin şarkısı.