belki ilginizi çeker
  1. · 09 09 09
  2. · ceza mahkemesi
  3. · samanyolu tv
  4. · uzak durulması gereken programlar
  5. · bir daha sigara içmeyeceğim
  6. · sözlük yazarlarının itirazları
  7. · islami blind date
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · boylumlama
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · okan bayülgen
  8. · stille nacht
  9. · yaran film replikleri

boşanmak istemiyorum  

1. kötü kadın ya da adam, aşık biri, masum kişiler, kötü karakterler... tam türk filmi tadında geçen ama hukuk öğrencileri için eğitici olabilecek bir program.
    (quasi magistra, 29.09.2007 01:06)
  2. bu programla ilgili herşeyi geçtim de hakimi oynayan bey amcanın performansı gerçekten muhteşem.bence yeteneğini televizyonda boşyere harcamakta.kendisini bir an önce beyaz perdede görmek istemekteyim.şu ana kadar büyük türk yönetmenlerimiz tarafından keşfedilmemiş olmasınıysa sadece talihsizlikle açıklayabilirim.
    (headfucker, 23.11.2007 02:06 ~ 02:07)
  3. boşanma davasında muhattap açısından zorluk çıkarma özelliğine sahip karşı çıkıştır. boşa kürek çekmenin bir diğer versiyonu da olabilir çünkü öyle ya da böyle istememek bir işe yaramaz, gereği düşünülür.
    (demesterizasyon, 23.11.2007 02:08)
  4. programı hazırlayanlara göre güzide toplumumuzun temelini oluşturan aileyi korumak amacıyla hazırlanmış gerçekte amacı genellikle birbirini tanımadan evlenen çiftlerden oluşan cemaat abilerinin ailelerini boşanmaktan kurtarmak olan;gece izlendiğinde uykudan önce beyinde çamaşırsuyu etkisi yapan stv programı.
    (solucandil, 29.01.2008 14:28)
  5. yücel arzen ve devrim kaya türenç'in güzel şarkısı ile kafamı tv'ye çevirten program. müzik bitince çevirme işi de bitiyor tabii.

(bkz: boşalmak istemiyorum)
    (radi, 14.02.2008 15:24 ~ 15:27)
  6. "kimlik tespiti yapmıyorum çünkü sizi tanıyorum", "tanıklık yapmaya kararlı mısınız?" gibi olağanüstü ifadelerin yer aldığı harika bir şey. bağımlılık yapıcı gizemli etkisi var. samanyolu dizileri fenomeninin güzide örneklerinden.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 15.04.2009 00:13 ~ 00:13)
  7. hukuk öğrencilerinin asla izlememesi gereken program.

davacı ters tarafta durur, tarafların sanki sanık ifadesi alınır gibi (bkz: hukuk davası ceza yargılaması arasındaki farklar) ifadeleri alınır, tanık ifadelerine müdahalelerde bulunulur, sözleri kesilir, yalancı! diye höykürülür, atlanır, zıplanır, fenalık geçirilir, reyting kaygısı içinde bulunan hakim tüm bunları izler, arada bir masasındaki tokmakla düzeni korumaya çalışır, (bu arada tokmak eskidenmiş, 8 senedir bir tokmak görmedim duruşma salonlarında) avukatlar süt dökmüş kedi gibi oturmaktadır, yüzleştirme yapılır... sanki, bir eksiği jüri olan amerikan dizisi mahkemesi...

hukuk öğrencilerinde, staja başladıkları gün travma yaratabileceğinden korktuğum, rtük'ün sağ üst köşeye uyarı koymayı şart koşması gereken program.
    (annakarenin, 26.05.2009 16:10 ~ 26.08.2009 22:03)
  8. rtl televizyonunda bir benzeri yayımlanmaktadır. hatta bir adı da vardır muhakkak, araştırınız.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 26.08.2009 21:38)
  9. güzel insan, adam gibi adam, adalet savaşçısı, ayıptır söylemesi şeyhinin de memleketlisi hakim bey buyken budur:

http://samanyolu.tv/...
    (salieri ve çiğnenen onuru, 14.09.2009 02:21)
  10. stv'nin hangi akla hizmet ve hangi amaçla yaptığını bir türlü anlamadığım program. diğer kanalların bir ara çok popüler olan sabah programlarına rakip olarak ortaya çıkarmış olduğunu düşünüyorum ama olmuyor be stv, sen daha farklı bir şeyler yapmalısın.

tek güzel tarafı, müziği.
    (the legend, 14.09.2009 12:26 ~ 12:26)
  11. allahla ilgili telkinler veriliyor, tıpkı bi imam gibi. yuva kurtarmak için önerilerde bulunuyor, psikolog gibi. azarlıyor yapılması gerekenler öğretiliyor, öğretmen gibi. ulan herif hakim dışında her boku oynayabiliyor, hakimlik yerine de kadılık yapıyor.

adamlar aldatıyor kadınlar affediyor, allah öyle emretmiş. anne gelininden dayak yiyor hakim önünde açıklamıyor, dini bütün insan, çocuğunun yuvası yıkılmasın istiyor.

mahkeme görüntü izlettiriyor, kimler çekmiş acaba diye sorular takılıyor insanın aklına, neyse.

evet, gerizekalı gibi oturup izleyiniz, izlettiriniz. izlettiriniz ki böyle programları yapmayın, izlemeyin diye bizler de telkinlerde bulunabilelim evlatlarımıza. sonra bu ne amnkyym diyerek kapatın televizyonunuzu, kafanızdaki şartelleriniz atmasın.
    (iki ekmek bi maltepe, 29.09.2009 02:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil