belki ilginizi çeker
  1. · sperm tadı
  2. · kadınları tuvalet gibi gören erkek
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · okan bayülgen
  3. · the twilight saga new moon
  4. · colin kazım richards
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · subay
  9. · rockistanbul 2004

boşalmayı tuvalet ihtiyacı gibi gören erkek  

1. 15 yaşındadır.
    (gxix, 02.03.2007 15:24)
  2. (togisama, 02.03.2007 15:32)
  3. yeme içme ihtiyacı gibi görmediği sürece pek de sorun teşkil etmeyecek erkektir.

(bkz: sperm tadı)
    (luminaire, 02.03.2007 16:10)
  4. bu işin henüz bir erkek ve bir dişi arasında yapıldığını farketmeyen erkektir.
    (genius kusagami, 02.03.2007 16:16)
  5. tuvalet ihtiyaçtır tabi zevk almadan sıçana, gazetesini yanına almayan, o sigarayı tuvalate saklamayan zihniyete.bu tipler iş yerinde girip iki dakikada sıçıp çıkarlar, evi beklemezler. ihtiyaç adı üstünde, yemek zevki olarak (hatta zevk kelimesi fazla oldu biraz bu hızlı yaşam insanları için) fast food tercihleridir sıçmalarıyla orantılı olarak.

vapuru bi ulaşım aracı görmek küçük dünyalarının bu büyük dünyadan ne kadar az nasiplendiğinin kimilerine göre sivri kendileri içinse kuştüyü yastık tadında iğnelerdir, o yüzden bu dünyayı evde televizyonun karşısındaki kuş tüyü yastık sanırlar.sevgilinin göğüslerini hatta. en huzurlu yerleridir yastık yada göğüs başka yerlerde kendi farkını yaratmaktansa yaratılmış sınırlı farklılarda yumuşaklığı hissetmek amanda ne hoştur, biz çamlıcanın üç gülüyüz, dın dın dını....

sevişmeleri düşünmek istemiyorum, o orgazm bekleyen bebelerin acılarını yüreğimde hissettim şimdi, bu bebeler içinde ibrahim tatlısesin "susuzluk" çekerken çölde çekilmiş sabuha şarkısını istedim şimdi joyfmden, duygusallaştım nede olsa..

belirli bi filme gitmez bu çocuklar, sinemaya giderler ölesine, film güzel çıkınca kısmete, zevkle anlatırlar bide sanki isteyerek gitmiş gibi.

alışveriş seçimleri vardır mutlaka diyeceğim ama pahalılık içerisinde pazar mallarını bulmayı bi seçim olarak nitelendirdiğim için kendime kızıcam sonra

zevk kavramını ihtiyaca indirgemiş yada ihtiyaçlarını zevk-ü sefa mertebesine çıkaramamış kürdili hicazkar makamıdır bunlar..

kavram kargaşına kurban gitmiş piçleri ayırmak isterim ayrıca yalancı itlerden (bakın bende kızdım onlara şimdi), piç olmakla şerefsiz olmak, zeka ile tilkilik arasındaki farkları siz sevgili okurlarımın takdirine bırakıyorum. yılların değişmeyen ayarınıda verdim sonuç cümlemide yazıp işimin başını döniyim zevkleeeee....

sorun boşalmakta değildir yani farklı sürelerdede olsa hepimiz boşalıyoruz, asıl sorun tuvaleti ihtiyaç olarak görmektir.
    (pabuçsuz joe jackson, 02.03.2007 17:34 ~ 21:59)
  6. eski tuvalet tabelalarının değişmesine vesile olan adamlardır.

küçük: 50 lira
    büyük: 100 lira
    boşalma: 200 lira
    (hansvoralberg, 02.03.2007 17:40)
  7. boşaldıktan sonra penisini bir peçete ile silerek kadına hakaretin son halkasını da eklemiş erkektir.
    (aria galactica, 02.03.2007 17:41)
  8. tuvalet ihtiyacıdır tabiki. mutfakta ya da misafir odasında mastürbasyon mu yapılır? tövbe tövbee.
    (alkolik2000, 07.04.2007 22:30)
  9. (14ncu havari, 17.04.2007 00:15)
  10. (madalyonun güzel yüzü, 19.04.2007 20:23)
  11. bir memur zihniyetiyle günün belli saatinde tuvalete gidip mastürbasyon yaparlar, genelde titiz ve kendisinden iğrenecek tıynette olduklarından daima selpağa boşalırlar. sağa sola sıçramasın diye de klozete ters oturdukları duyulmuştur. maaşa bağlanmaları gerekmektedir. mükemmel ev erkeği olurlar ancak içlerinde heyecan barındırmazlar.
    (draco, 27.04.2007 15:07)
  12. çevresindekilere karşı bir tehlike olan kişidir. onlar bunun farkında olmayabilir.
    (tozduman, 24.01.2009 17:42)
  13. ihtiyaç duyduğunda koşa koşa gittiği kadından, işi bittiğinde aynı hızla kaçmaya çalışır.aynı tuvalet gibi.az evvel büyük iştahla koştuğu şeyden tiksinti duyar, küçümseyerek bakar. aynı düşünce içerisindeki kadınlar da mevcuttur elbet.ama erkeğin ne olduğunu bir türlü anlayamamış daha ilk günden koyna girip sevgiliyiz zanneden kadına müstehaktır belki de.
    ağır ol ablacım akıllı ol.senin çıktığım çocuk diye bahsettiğin herif senden çaktığım kız diye bahsediyor olabilir.bir harften birşey çıkmaz dersen bilemem.lakin saygı beleş değil,kendin elde edeceksin,kazanacaksın. kendini erkek içgüdülerine emanet edip sonra erkeği suçlarsan kendini kandırırsın.

bu da başka bir yaklaşım işte.başlığa uydu mu?bence uydu.

(bkz: kadınları tuvalet gibi gören erkek)
    (bukalemun, 24.01.2009 18:09 ~ 18:10)
  14. tuvaletteki fayanslara, çıplak kadın posterleri asması gereken erkektir. malum... tuvalet ihtiyacı, tuvalette görülür. kadın, hela değildir.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 24.01.2009 19:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil