|
|
- yüksek ihtimalle gerçekleşen bir murphy kanunudur. beklenmeyen ve hiç gelmemiş olması için canınızı vereceğiniz şahıs içeri girdikten sonra gerilim dolu anlar başlar...
iç ses:
- yaklaşacak mı? yaklaşmayacak mı? yaklaşana kadar geçecek mi? geçmeyecek! hayııır!(mavio, 27.03.2004 17:23 ~ 17.02.2007 10:54)
- zararlı eylemi yapan zat can havliyle girenin yaklasmasını engellemek için kapıya doğru yürüyebilir, adamı dışarı yönlendirir fakat inatçı içeri giren ilerlemekte diretirse çifte rezil olunmuş olur.. denemeye değer, rezillik derecelendirilebilir nasılsa...
- adeta ersin karabulutun sandıkiçisi tarafından değinilesi bi konu bi başlık bi ezik ama doğru şeylerden..
- genelde içeri giren kişi hep karşı cins mensubu olur, böylece ters gidebilecek her şey ters gider, murphy kanunları doğruluklarını bir kez daha kanıtlarlar ve bize bir rahat rahat ossurma zevkini yaşatmazlar.
- geldiği gibi gitmesini de bilir. geçirmeye bile gerek yoktur keskin zekası ve koku alma duyusuyla çıkış yolunu bulur.
- "kim yaptı?" sorusunu anlamsız kılan durum
- eğer kokmazsa da kimsenin gelmeyeceği durum
(mavio, 16.04.2004 19:42)
- (bkz. yeni osurulmuş asansöre binmek)
- geleceği varsa göreceği de var.
- otellerin yeni hizmeti.. efendim otel odanızda otururken birden acıktınız mı?.. odanızda fare mi var?.. televizyon mu bozuldu?.. hiç telefonu kaldırıp resepsiyonu aramak için zahmet etmeyin.. bir osuruş ve biri hemen odanızda.. üstelik ekstra ücret yok.. hemen deneyin..
- (bkz: tam sigara yakmışken otobüsün gelmesi)
- yüksek katlı bir binada en üst kattan zemine inerken, asansörün boşluğuna güvenip saldığınızda*, hemen asansörün durması ve asansöre güzel bir bayanın binmesi kadar rezil bir olay olmasa da rezil bir olaydır.
(bkz: based on a true story)
- (bkz: kaynanan seviyormuş)
- pişkinliğin doruk noktasına tırmanmak sessiz kalmaktan daha iyi olacaktır. hemen açık olan bir pencerenin yanına gidilerek son bir hamle yapılabilir
"mına koyim ne yakıyolar yine dışarda ya"(leak, 21.05.2007 19:14 ~ 12.06.2007 15:24)
- derhal ortama bir panik havası verilmesi gereken durumdur.
- ay ne kokuyo bu oda be?
+ çık çık çık boşalt yürü yürü hadi hadi !
- osurdun dimi cevat?
+ bekleme yapma devam devam
- direkt "lağım gene patladı galiba çok pis kokuyor" şeklinde bahaneler bulunarak olaydan kurtulmaya çalışılmalıdır.
- gelse gelse osuruk cini gelir ki bu şahıstan herhangi bir dilekte bulunmamakta fayda vardır.
- anında sigaraya sarılma, dumanından faydalanma gerekliliği hissettiğim şanssızlık hali. ortam sigara için müsait değilse doğal olmaya, kokunun varlığından bihabermiş gibi davranmaya çalışılmalı. çok az insan kokuyu alıp, "oha osurdun di mi? yaa iğrençsin, için çürümüş senin haa!" gibi açık yürekli tepki verebilir. bu tepkiyi verebilen de zaten genelde samimi olduğunuz bir insandır ve burnuna da osursanız utanmazsınız. biraz zaman geçince gelenin üstüne atabilir, tereddüte düşürebilirsiniz.
yazdığımı okuyunca şunu da anlıyorum ki bu duruma fazla düşen insan, kendini kurtarmak konusunda çirkeflik ve yalancılıkta mesafe tanımaz bir hal alabiliyormuş.
- el kol hareketleriyle ve derin nefes alışlarla bir şekilde o mükemmel kokunun deaktif olması sağlanır, bundan sonra güzel dakikalar başlamıştır çünkü odada yalnızca 2 kişi bulunmaktadır.*
- -tzarrtttsıkıpofffff!!
-beni mi çağırdın abi?
-olm sen zili çalınca geleceksin, osurunca hamit gelecek öğretemedim bir türlü bunu size
-pardon abi! sölim mi hamit'e
-yok ben osururum kulağınız kapıda olsun
- her iki taraf için de sakıncalı olan durum...
|