belki ilginizi çeker
  1. · coyote ve road runner da coyote yi tutmak
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · apertura 2009
  5. · aşk
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · ne içtiysen ben de istiyorum
  9. · kopya çekmek için en arka sıraya oturan babayiğit

boğa güreşinde boğayı tutmak  

1. boğalara yapılan eziyet karşısında tepkimi göstermek amacıyla tutunduğum davranıştır. her ne kadar sürekli kaybeden tarafta oluyorsam da arada sırada alınan şerefli galibiyetler ben de zafer havası yaratmaktadır.
    (bkz: ezilenlerin yanında olmak)
    (yeşil başlı gövel ördek, 19.01.2008 13:03)
  2. (hayalet, 19.01.2008 13:16)
  3. muhabir - evet şimdi de üstündeki inekli tişörtten boğa taraftarı olduğunu tahmin ettiğimiz bir vatandaşa yöneltiyoruz mikrofonumuzu. bu önemli derbi öncesi ne söylemek istersiniz?

taraftar - boğa burcuyum. matadorun gebermesini istiyorum. re re ra ra raa al bunu alamaz mısın(şak)

muhabir - evet duydunuz sayın seyirciler, iyi oynayan kazansın diyoruz ve stüdyoya geri dönüyoruz. abdurrahman/show tv.
    (dreamfactory, 19.01.2008 13:45 ~ 15:20)
  4. çok sakattır çok. sikerler adamı mahvederler. sakın ha!

bi kere tuttuğunuz taraf o arenadan sadece sucuk olarak çıkabilir. matador yaralansa bile arkadaşları boğaya fazla şans tanımadan onu sucuk yaparlar. hepsinin elinde kılıç var, şiş var, döner bıçağı var. "bizim arkadaşı süsen devasa hayvanın arkadaşı kim? nerde o tribündeki irlandalı? çıksın ulan ortaya!" dediler mi napacanız? çizerler adamı.
    (azwepsa, 19.01.2008 13:55)
  5. muhalefette son noktadır.
    (zogo, 19.01.2008 14:14)
  6. panter emel'le ispanya'ya gittiğimde yapacağım ilk iş.
    (şimdi ben ne desem, 19.01.2008 14:53)
  7. (metropolsalagi, 19.01.2008 15:18)
  8. "boğa güreşi" eğlencesine karşı çıkmak, boğaya işkence yapılmaması için dava açmak, konuyu ilgili mercilere taşımak vb. eylemlerle desteklenmesi gereken tepki cümlesidir.
    ille de ilkelliğe devam etmek isteniyorsa, iki matador güreştirilebilir mesela...
    (çekirdekailem, 20.01.2008 12:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil