|
|
- buyrun ta kendisiyim demekten kendimi alamayacağım topluluk.
- obur yazarlardır.
(bkz: bahana)
- (bkz: bana mı dediniz)
- bir sözlük yazarın burcunun boğa olmasının bana ne kazandıracağını düşünmeme vesile olan yazarlardır.
aaa koş koş 777'de de boğa burcuymuş aysel inanabiliyor musun!?
beni de yaz lan!
benim dayımın oğlu da boğa burcu he, bakkal rüstem efendi ile üst komşumuz mualla teyze var bir de..
sözlük yazarı değiler ama illa bir ortak nokta çıkarmaya çalışmıyor musunuz, mualla teyzemle aynı burçtan olmanız çok ilginç bir rastlantı bana kalırsa..
- hiçbir işe yaramaz bir istatistiki veri şeysi. sen bana "yükseleni yengeç ve boğa burcu olan istemeden veren gotik hatun sınır tanımayan emmeye gömmeye gelen sözlük yazarları" bulabilecek misin ondan haber ver. bana o lazım.
edit: lan ben de boğa burcuyum. yükselenim de yengeç. ama gotik olayları... aahhh.
- buyrun benim!
- inatla tekrarlanan "obur olurlar" ibaresini kabullenmediğim burcumdur boğa. e tabi ben de bu başlığın girisiyim.
- kendimim diye söylemiyorum, biraz acayip olurlar.
çok fazla boğa burcu insanı tanıdım, her biri bir başka alem.
- "oburluk" sıfatı reddedilesi, ağzının tadını bilen yazarlardır. bu yazarlar var ya bu yazarlar hepsi şahanedirler. biraz inatçıdırlar ama dost canlısıdırlar. bunların yazar olmayanları da böyledir.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: megalomania)
- iyi güzel ben de boğayımda, ne işinize yarayacak bu bilgi onu anlamadım. sırf bunu merak ettiğimden yazıyorum. anket doldurmak istediğimden değil. *
- (bkz: aramaya ve astrolojiye aynı anda inanılmaz)
- kendimi içine dahil edebildiğim güzide zümre...
- yupppi diyerek benim de içine dahil olduğum oluşum. içlere dahil olmayı severim. okuldayken de en sevdiğim konu içler dışlar çarpımıydı.
- (bkz: kambersiz düğün olmaz)
- süserler.
(bkz: suser)
- (bkz: biri beni mi çağırdı)
- bu mükemmel, sabır küpü, uyumlu, değerbilir, sadık, sevecen, iradeli, zodyakın kusursuzu olan burcun, bir üyesi olmaktan gurur duyarım, yetmez, haz duyarım.
efendim? çok mu tembeller? çekilmez derecede inatçılar mı? hoşgörüsüz? kinci? hehe ilahi, o kadar kusur da nazar boncuğu artık.(tatalu, 15.12.2007 13:48 ~ 13:48)
|