görseller
bluesmobilebluesmobile

belki ilginizi çeker
  1. · the blues brothers
  2. · electric worry
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · the twilight saga new moon
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  8. · aşkın bittiği an
  9. · anneannelerden öğrenilenler

bluesmobile  

1. the blues brothers filminde jake ve elwood blues kardeşlerin kullandığı süper güçleri olan, benzini hiç bitmeyen araba. ilk bluesmobile bir cadillac iken jake onu bir mikrofona karşılık takas etmiştir. onun yerine '74 model dodge monaco bir polis arabasını açık arttırmada satın almıştır. filmdeki bluesmobile de bu arabadır.

bir de, itü sözlük radyosu'nun çiçeği burnunda programıdır. blues ve klasik rock'tan oluşan repertuvarı ile haftanın ilk gününde, güneşin son ışıklarının yerini mavi geceye bıraktığı saatleri daha çekilir kılacaktır, umarım.
    (bosvermis bunye, 14.05.2008 22:04 ~ 22:05)
  2. haftanın ilk gününe akşam basarken itü sözlük radyosunda rasladım(geç mi kaldım acaba bir fikrim yok ama). saçma salak sırıtarak dinleyip, moral ve ritm depolanabilecek bir program. böyle devam etmesi dileğiyle.
    maksat gün boyu çeşit çeşit işkencelere maruz kalan kulağımızın pası silinsin.

edit: geç kalmamışım tam da zamanıymış.yolu açık ola.
    (pipelette, 19.05.2008 20:19 ~ 20:41)
  3. (bkz: on air)
    istek de kabul ediyormuş bu program.
    (bosvermis bunye, 26.05.2008 19:50)
  4. bu hafta konsept dışı şarkıların da çalınacağı, dj'inin balkon keyfi yaparken yayın yaptığı ve şu anda yayında olan program.
    (bosvermis bunye, 09.06.2008 19:42)
  5. sesini fazlaca açtığınızda diğer programlara göre daha fazla cızırtı yaptığını fark ettiğim program. niyedir bilmiyorum ama dinleyemiyorum bu yüzden dj'inin bilgisine. güzel de çalıyordu oysa.

dj'inin ilgisiyle düzelmiş sorundur, iyi yayınlar diliyorum kendisine.
    (toblerone, 09.06.2008 20:52 ~ 21:01)
  6. cakeçalarak beni mutlu etmiş programdır.zira bu grubun moral bozukluğuna iyi geldiğini gözlemledim.
    (magnetic resonance, 24.06.2008 21:56)
  7. blues ve klasik rock ağırlıklı playlist'i ile her hafta pazartesilerimi şenlendiren, pek hoş parçaları dinleyerek mutluluk katsayımı artıran, şahsi fikrimce radyo'nun* en başarılı programı.
    (ripelascra, 01.09.2008 20:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil